Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1066 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 12:30

Το Shingetsutan Tsukihime είναι αρκετά καλό … για την ακρίβεια ούτε θα καταλάβεις πότε θα έχεις τελειώσει τα 12 επεισόδια.
Η γνώμη μου είναι να το δεις πριν το alternative version το The Garden of Sinners
Γιατί το Shingetsutan Tsukihime είναι ολοκληρωμένο και πιο περιεκτικό
Το The Garden of Sinners δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και από την 3ή ταινία μπαίνει στα καλά XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1067 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 18:18

Υπάρχει κάποιο anime σε στυλ και άξιο του Azumanga Daioh?Είχα λυώσει στο γέλιο και θα με ενδιέφερε κάτι παρόμοιο... :)

#1068 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 18:25

Υπάρχει κάποιο anime σε στυλ και άξιο του Azumanga Daioh?Είχα λυώσει στο γέλιο και θα με ενδιέφερε κάτι παρόμοιο... :)

PaniPoni Dash!
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1069 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 18:28

Τοσο καμενο στυλ δεν ξερω αν υπαρχει παντως για κωμωδιες δοκιμασε τα

Lucky Star(ειναι το πιο καμενο απο τα υπολοιπα αλλα δεν φτανει το azudai σε αυτο το θεμα με τιποτα)
School Rumble
Full Metal Panic Fumoffu
Midori No Hibi

Και αμα σαρεσουν οι Ecchi κωμωδιες

Inukami
They Are My Noble Master(kimi ga aruji de shitsuji ga ore de)

Ελπιζω να βοηθησα:)

#1070 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 18:35

θα τα τσεκάρω... :) η αλήθεια είναι ότι θέλω κάτι το ίδιο καμμένο αν όχι περισσότερο...για το lucky star 'εχω ακούσει καλά λόγια από φίλους αλλά περιμένω να το δω για να έχω και ολοκληρωμένη άποψη...thnx παιδια! :)

#1071 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:46

Κοίτα αν θες καμμένη κωμωδία,Sayonara Zetsubou Sensei ασυζητητί...imo είναι η ετυμολογία της λέξης "καμμένο"...

#1072 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 13:08

Arigatou, Erebos και noname, για τις απαντήσεις σας. Άρχισα να κατεβάζω το Tsukihime, και μετά την ταινία που μου προτείνετε . Είμαι πολύ περίεργος να δω τι παίζει. :congrats:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#1073 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 14:34

Λέω να κατεβάσω να δω το Persona Trinity Soul επειδή είχα παίξει το Persona 3 και μου άρεσε εσείς τι λέτε είναι καλό η πατάτα?

#1074 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 16:27

Έτσι και έτσι,δεν μοιάζει πολύ στο game πέρα από το θέμα του ότι κάνουν και στα 2 summon (ούτε evoker δεν έχει).Αν αποφασίσεις πάντως να το ξεκινήσεις δες κάμποσα επεισόδια,γιατί στην αρχή δεν τραβάει...

#1075 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 18:23

Έτσι και έτσι,δεν μοιάζει πολύ στο game πέρα από το θέμα του ότι κάνουν και στα 2 summon (ούτε evoker δεν έχει).Αν αποφασίσεις πάντως να το ξεκινήσεις δες κάμποσα επεισόδια,γιατί στην αρχή δεν τραβάει...

tnx for the info.

#1076 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:24

Η αδερφή ενός φίλου μου είδε το FMA και ψάχνει κάτι παρόμοιο.Τι λέτε να της δώσω να δει;Πρέπει να είναι 15-16 χρονών.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1077 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:28

Η αδερφή ενός φίλου μου είδε το FMA και ψάχνει κάτι παρόμοιο.Τι λέτε να της δώσω να δει;Πρέπει να είναι 15-16 χρονών.

τιποτα αλλο μετα το FMA ερχετε το Τελος...
Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι σε αυτο το στιλ που να την συναρπασει οσο το FMA
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1078 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:31

θα έλεγα Bounen no Xamdou αλλά είναι on going ακόμα XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1079 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:32

Full Metal...Panic :bleh:
66% ίδιο είναι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1080 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:01

απο οσο εχω ακουσει ( δεν το εχω δει) το Busou Renkin θυμιζει λιγο FMA

1345977285497_zps066ae44a.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires