Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1051 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 September 2008 - 23:43

Αν μας πεις και ποιο θες να είναι το κυρίαρχο στοιχείο της σειράς διευκολύνεις πολύ τα πράματα.Αν θες slice of life πάντως μπορώ να σκεφτώ το ιδανικό που ταιριάζει σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά:Welcome to the NHK!
Με πιο μεγάλες "πινελιές" κωμικότητας αντίστοιχο,με θεματολογία τις ζωές τον otaku,πάλι σε slice of life είναι το genshiken.Αν θες διαφορετικό είδος σειράς,πες και βοηθάμε όπως είπα :)
Posted Image

#1052 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 September 2008 - 23:51

Επειδη τωρα τελευταια δεν εχω πετυχει και κανενα πολυ καλο ανιμε ψαχνω για ενα ανιμε , με πλουσιο και ποιοτηκο σεναριο, σοβαρο με καποιες μικρες κομικες πηνελιες και που στο τελος θα με κανει να χτηπαω το κεφαλι μου στον τοιχο:wallbash: που τελιωσε ,ζηταω πολλα:blingeye2:???

Η περιγραφή σου ταιριάζει στο Twelve Kingdoms. Τέλειο σενάριο, κι όταν τελειώσει θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο φωνάζοντας "Γιατί μόνο 45 επεισόδια; ΓΙΑΤΙ;".

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1053 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 01 September 2008 - 23:55

Χμ αν θές κάτι σε ongoing για να χτυπάς το κεφάλι σου περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο δες Soul Eater

Αν σου αρέσουν τα Romance comedy δοκίμασε kare kano και REC εγώ ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που τελείωσαν τόσο γρήγορα

Αν είσαι του mecha scifi :
Hoshi no Koe
Tengen Toppa Gurren Lagann
Ghost in the Shell
Furi Kuri
Evangelion
Gunbuster

Αν θες fantasy
Haibane Renmei
Seirei no Moribito
Mushishi

Και ένα σορό άλλα

Βασικά πες τι θες για να μην προτείνουμε στα τυφλά
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1054 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 September 2008 - 00:00

Η λύση ονομάζεται MONSTER και βρίσκεται στο Download Section προς κατέβασμα.

E5VV38U.jpg

#1055 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 02 September 2008 - 00:02

Ψαχνω κατι σε επηκες μαχες κυριος αλλα και τα NHK και Genshinken ειναι πολυ καλα btw τα εχω δει και τα δυο και μπορω να πω οτι καταλαβες τι ενοω ακομα και αν δεν εδωσα τρομερη περηγραφη.

.

arigato Kenny παω να το κοιταξω αμεσως

thanks noname και το Soul eater το βλεπω ειδη .
EDIT: Το monster το εχω ειδη δει το κατεβασα απο εδω κιολας και btw μπραβω γιατι εκανες τον κοπο να το ανεβασεις.

#1056 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 September 2008 - 02:08

Επειδη τωρα τελευταια δεν εχω πετυχει και κανενα πολυ καλο ανιμε ψαχνω για ενα ανιμε , με πλουσιο και ποιοτηκο σεναριο, σοβαρο με καποιες μικρες κομικες πηνελιες και που στο τελος θα με κανει να χτηπαω το κεφαλι μου στον τοιχο:wallbash: που τελιωσε ,ζηταω πολλα:blingeye2:???
anyway αν καποιος εχει ακουστα κανενα τετοιο ανιμε θα εχει την απεριωριστη ευγνομοσηνη μου:awww:.

Αυτή τη περιγραφή πάνω κάτω που λες (ειδικά ότι χτύπαγα το κεφάλι μου όταν τέλειωσαν) ένιωσα όταν είδα τα εξής
(τα περισσότερα τα ανέφεραν ήδη-όλα είναι σε σοβαρό ύφος και seinen) :

Monster, 12 kingdoms, Seirei No Moribito, Gankutsuou (count of monte cristo) και μάλλον και Mushishi. (αν και στο Mushishi το σενάριο δεν είναι ενιαίο και τα επεισόδια στέκουν και από μόνα τους. Βέβαια είναι πλούσιο).
Το "Gits SAC" επίσης πάρα πολύ πλούσιο σενάριο αλλά νομίζω πως τα 2seasons είναι αρκετά για τους περισσότερους.
Κομικές πινελιές βέβαια νομίζω πως μόνο στο τελευταίο θα βρεις, είναι κάτι το σπάνιο σε τόσο σοβαρές και καλές σειρές σαν αυτές που ζήτησες. :P

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1057 alamas

alamas

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 03 September 2008 - 11:13

Θελω να βρω anime με τον Ηρωα συνεχως να δυναμωνει (Songoku) super-natural με καλη πλοκη να ειναι ολοι ανθρωπινοι χαρακτηρες.
Επισης πειτε μου πιο anime σας αρεσει περισσοτερο και καποιο link για download ty

#1058 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 September 2008 - 11:20

Θέλω να είναι ταυτόχρονα και super-natural και ανθρώπινος;:frozen:
End of all...δες Hajime no Ippo, naruto, bleach, one piece, grappler baki, Kenichi.
Για να κατεβάσεις κάποιο από αυτά υπάρχουν οι εξής λύσεις:
- Πας 1337 You Suck και κάνεις ένα search να δεις τι έχει και κατεβάζεις άμεσα με ddl.
- Πας http://anidb.net κάνεις search το anime που θες, βλέπεις την λίστα με τα groups που το έχουν μεταφράσει (μέχρι ποιο επισόδιο έχουν φτάσει, τι υπότιτλους βάζουν, τι είδους αρχεία χρησιμοποιούν), επιλέγεις το group που θες και σε πετάει σε σελίδα με πληροφορίες για το group.
Πας στη σελίδα του και κατεβάζεις πιθανότατα με torrent ή στο κανάλι του στο irc και κατεβάζεις από εκεί. Οδηγός για το πως κατεβάζεις από irc -> http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1059 alamas

alamas

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 03 September 2008 - 12:48

μια γνωμη για αυτο το anime
Hagane no Renkinjutsushi αξιζει? γιατι εχει απο ολα μεσα

#1060 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 September 2008 - 12:56

Για το Full Metal Alchemist δεν λες;
Αξίζει με τα χίλια!!!
Δες το και δεν θα χάσεις!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1061 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 03 September 2008 - 16:29

Θελω να βρω anime με τον Ηρωα συνεχως να δυναμωνει (Songoku) super-natural με καλη πλοκη να ειναι ολοι ανθρωπινοι χαρακτηρες.
Επισης πειτε μου πιο anime σας αρεσει περισσοτερο και καποιο link για download ty

1. Πάνω κάτω αυτά που ζητάς τα έχει το Speed Grapher δοκίμασέ το αν θες αν και δε ξέρω αν θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. (έχει πάντως χαρακτήρες με υπερδυνάμεις σε φάση xmen)
Έχει mystery-thriller-horror στοιχεία μέσα, και ο κεντρικός χαρακτήρας δεν δυναμώνει ακριβώς αλλά αποκτά μια δύναμη, αλλά είναι μια καλή και ευχάριστη περιπέτεια πάρ'αυτα με αρκετά καλή πλοκή, ευχάριστη μουσική και αρκετά "ανθρώπινους" χαρακτήρες όσο αφορά τα κίνητρα και τις αδυναμίες τους έστω, όπως και ο κόσμος στον οποίο βρίσκονται μοιάζει "αηδιαστικά" θα έλεγα με τον πραγματικό κόσμο πολύ "ανθρώπινος.
(χρήμα, διαφθορά, βία, εξουσία, σεξ κτλπ κλασικές αξίες)
Σε supernatural θεωρώ πως είναι μια καλή επιλογή.
2. Αγαπημένο anime ever? χμμμ μάλλον Monster και Guardian of the Sacred Spirit αν και είναι προσωπική επιλογή. (Αν θες link πες σε visitor message.To Monster είναι και στο site ως direct download.)

Edited by Radagast, 03 September 2008 - 19:36.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1062 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 03 September 2008 - 22:04

Λοιπόν... Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Η αδερφή μου ώρες-ώρες μου ζητάει ανιμε. Συνήθως το παίζω ΕΣΡ, και της δίνω ό,τι υποθέτω ότι θα της αρέσει. Πλέον, όμως, έχω στερέψει! Δεν ξέρω τι άλλο να της δώσω! Σας παραθέτω τη λίστα μπας και βγάλετε κάνα συμπέρασμα.

Spoiler:

Λοιπόν; Καμία ιδέα; Ό,τι σκεφτείτε μπορείτε να το παραθέσετε ως visitor/personal message εδώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#1063 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 04 September 2008 - 12:00

Συν-forum-ίτες, ψάχνω για ένα anime, πέρα από τα διαβόητα ονόματα(λέγε με Bleach, Death Note, etc) ποιά, είναι η γνώμη σας για το Tsukihime? Είναι καλό; Μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρον το σενάριο του...

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#1064 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 September 2008 - 12:15

Συν-forum-ίτες, ψάχνω για ένα anime, πέρα από τα διαβόητα ονόματα(λέγε με Bleach, Death Note, etc) ποιά, είναι η γνώμη σας για το Tsukihime? Είναι καλό; Μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρον το σενάριο του...

Δες και το Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Isshou - Fukan Fuukei που είναι μια alternative ιστορία με παρόμοιο θέμα. (Έχει και sequel)
Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά το έχω στα "προσεχώς".
Posted Image
Posted Image

#1065 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 04 September 2008 - 12:27

Ωραία ταινία φαίνεται. Μάλλον θα αρχίσω να βλέπω πρώτα το Tsukihime , για να μπώ στο κλίμα και μετά θα την δω:wis:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires