Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 13:44

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 21:04
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 21:09
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 05:45

Υπάρχει στο web αλλά είναι cropped από πάνω και κάτω και δε μου κάνει. Θελώ να την τυπώσω για poster...
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:21

Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night
Ikuze...... Ban...kai... Tensa Zangetsu...
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:43
Χεραιτω ολα τα μελι του site! Μολις εγινα μελος. Λοιπων τωρα στο θεμα μας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο anime δρασης πχ bleach, samurai champloo κτλ. χεχε τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχω να δω anime με σπαθια
βεβαια εχω ακουσει καποια πραγματα για claymore αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις
Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night
+1 στο Claymore και έχουμε και λέμε:
-Blood+
-Busou Renkin
-Devil May Cry(αν και έμενα αυτό δε μου άρεσε)
-Disgaea(για πιο silly καταστάσεις)
-kara no Kyoukai
-Σε πιο fantasy-oriented πάμε σε Juuni Kokki(12 Kingdoms) και Record of Lodoss War
Αν σου άρεσε το Fate/Stay Night τότε δες και Shingetsutan Tsukihime(Lunar Legend Tsukihime)
Welcome to teh forumz!!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:47
Σε πιο dark mood, Speed Grapher
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:54
Μετά από αυτά τα δύο όλα τα άλλα anime δράσης θα σου φαίνονται lame.
Πρόσεχε τα εξής μόνο για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Το Berserk σταματάει πάρα πολύ απότομα και στο καλύτερο σημείο μιας και το manga είναι ongoing και βγαίνει με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα να έχεις ήδη κατεβασμένα τα scanlations του manga, γιατί όπως σταματάει το τελευταίο επεισόδιο θα πιάσεις αμέσως το manga να δεις πως συνεχίζει η ιστορία από την αγωνία σου.
Παρομοίως το Claymore, επειδή είναι ongoing manga, δεν δίνει ένα τέλος στην ιστορία, αλλά την σταματάει με ένα πιο ομαλό τρόπο από ότι το απότομο του Berserk, κάνοντας μία παρέκκλιση από την ιστορία του manga στα τελευταία επεισόδια για να δοθεί αυτό το ομαλό τέλος.
You have been warned!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:23
δες το gurren lagann και ισως να αλλαξεις αποψηBerserk, Claymore και μετά το χάος!!!
Μετά από αυτά τα δύο όλα τα άλλα anime δράσης θα σου φαίνονται lame.
Πρόσεχε τα εξής μόνο για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Το Berserk σταματάει πάρα πολύ απότομα και στο καλύτερο σημείο μιας και το manga είναι ongoing και βγαίνει με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα να έχεις ήδη κατεβασμένα τα scanlations του manga, γιατί όπως σταματάει το τελευταίο επεισόδιο θα πιάσεις αμέσως το manga να δεις πως συνεχίζει η ιστορία από την αγωνία σου.
Παρομοίως το Claymore, επειδή είναι ongoing manga, δεν δίνει ένα τέλος στην ιστορία, αλλά την σταματάει με ένα πιο ομαλό τρόπο από ότι το απότομο του Berserk, κάνοντας μία παρέκκλιση από την ιστορία του manga στα τελευταία επεισόδια για να δοθεί αυτό το ομαλό τέλος.
You have been warned!
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 01:01
Δοκιμασε το Hajime no Ippo.
Ειναι πανω στο box, εχει τεχνικες και μαχη σωμα με σωμα... και οι μαχες του Ippo ειναι πολυ γ@μ@τες
βλεπω το hajime no ippo οπως μου ειπες και πραγαμτικα ειναι πολυ ωραιο, για να πω την αληθεια δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο.νσ φανταστεις σκεφτομαι ν'αρχισω μποξ(χωρις πλακα).
και παλι ευχαριστω!

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 01:09
Εγινα μελος πριν λιγη ωρα και ηδη χρειαζομαι τις γνωσεις των ομειων μου (ενοοντας οτι ειμαστε ολοι απο το otakuland) σε μια πολυ δυσκολη ερωτηση

Ξερει κανεις κανενα anime που να ειναι σαν το Full Metal Alchemist?
Γτ ψαααχνω και ψααααααααχνω....
κ ακρη δεν βρησκω

Τωρα θα μου πειτε, FMA ειναι μονο ενα...αλλα κ παλι...

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 00:55

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 01:00
Πολύ χαλαρά.....
(Υπόθεση έχει, και ωραία μάλιστα....)
Dokuro-chan επίσης(my siggy!!) όπως και Ouran high school host club
Αλλά να δεις GTO
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 01:40

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2008 - 01:59
παιδια αν μπορειτε βοηθηστε.Ψαχνω ενα anime το οποιο να ειναι πολυ αστειο.Δεν με νοιαζει αν εχει υποθεση(απλα να ειναι ξεκαρδιστικο).Το χρειαζομαι για να αντισταθμιζει καποια αλλα.Καταλαβαινετε...
[Καμενος που παντου το ιδιο προτεινει Mode on]
Αν θες γελιο δες school rumble τελος
[Καμενος που παντου το ιδιο προτεινει Mode off]
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|