Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#916 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 30 July 2008 - 12:19

Εγώ μόλις τελείωσα το Jungle wo Itsumo Hale nochi Guu (και τα OVAs) αφού το ανέφερε κάποιος εδώ πέρα (sorry I forget who) και μου φάνηκε ωραίο, οπότε ψάχνω κάτι παρόμοιο... Αστείο, καλοκαιρινό, χαλαρό, απλά μην προτείνετε πολύ γνωστά πράμματα γιατί μάλλον θα τα έχω δει.

Φαντάζομαι ότι θα έχεις δει το School Rumble αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Μετά τσέκαρε το Midory no Hibi. Και φυσικά αν πας να το κατεβάσεις οι KAA είναι μονόδρομος... KickAssAnime.org • View topic - REL: Midori no Hibi (13/13) :congrats:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#917 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 31 July 2008 - 00:23

Θέλω κάτι με άφθονο fanservice, αλλά να μην είναι και τελείως πατάτα... Κάτι που να περάσω χαλάρα τον χρόνο μου.....(απαραίτητα ecchi...). Help κανείς?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#918 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 31 July 2008 - 00:39

Θέλω κάτι με άφθονο fanservice, αλλά να μην είναι και τελείως πατάτα... Κάτι που να περάσω χαλάρα τον χρόνο μου.....(απαραίτητα ecchi...). Help κανείς?

Inukami?(waou waou)

Δεν μπορω να πω οτι εχει αφθονο fanservice αλλα 4 me ειναι η καλυτερη ecchi σειρα που εχω δει:nod:(btw σε περιπτωση που το αρχισεις να ξερεις 1ο επεισοδιο=:yawn2:)

#919 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 31 July 2008 - 06:42

Ρε, ντροπή μας, κανείς δεν σκέφτηκε το Ippatsu Kikimusume. :oo:

Rushi, θα είμαι επιγραμματικός. Βουρ.

[σπαμ]Ω μα αν ειναι δυνατον Kenny, ετουτο ειναι καρβουνο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! (thx man:P)[/σπαμ, sorry]

Posted Image

#920 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 31 July 2008 - 15:17

παιδια ειμαι καινουργος εδω αλλα εχω δει αρκετα ανιμε κ θα ηθελα να βρω κατι παρομιο μ τ "InuYasha" δηλ να εχει κ καλη πλοκη κ ξυλο κ λιγο κατασταση μ αγαπεσ κ τετοια...π.χ [InuYasha+Kagome].Αν γινεται να χει μπολικα επεισοδεια γ να μην τελειωσει κ αμεσως αλλα κ λιγα να χει δεν μ χαλαει.Αν ξερετε καποιο παρακαλω βοηθηστε.:nanana:

#921 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 31 July 2008 - 15:22

Rurouni Kenshin αν δεν το έχεις ήδη δει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#922 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 31 July 2008 - 16:14

φιλε δεν θα πιστεψεις τι συμπτωση παιζει διαβασα σ ενα site την υποθεση πριν λιγεσ μερες κ μ αρεσε,βρηκα λοιπον ενα torrent μ ολα τα επεισοδια κ πατισα να κατεβουν τα 10 προτα επεισοδια.Ειδα τ πρωτο κ μ φανικε ωραιο,τωρα ομως αφου μ τ σιστηνεις κ συ θα το δω σιγουρα

thanx:blingeye2:

Eπισης θα ηθελα καποιο anime το οποιο να παιζει κιριως γυρω απο τεχνικες κ μαχη σωμα μ σωμα σαν Naruto φαση.Ομως εκτος απο:Full Metal Alchemist,Bleach,Shaman King k DBZ, οποια τα εχω ηδη δει.

Edited by Kenny, 31 July 2008 - 16:38.
merged

#923 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 31 July 2008 - 16:26

Κατι μικρο σε στυλ Lovely Compex (αλλα οχι το Itazura na kiss) αν εχετε κατι προτεινετε.... :) :D
Posted Image

#924 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 31 July 2008 - 16:33

Eπισης θα ηθελα καποιο anime το οποιο να παιζει κιριως γυρω απο τεχνικες κ μαχη σωμα μ σωμα σαν Naruto φαση.Ομως εκτος απο:Full Metal Alchemist,Bleach,Shaman King k DBZ, οποια τα εχω ηδη δει.

Δοκιμασε το Hajime no Ippo.
Ειναι πανω στο box, εχει τεχνικες και μαχη σωμα με σωμα... και οι μαχες του Ippo ειναι πολυ γ@μ@τες :P

#925 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 31 July 2008 - 20:58

thanx πολυ φιλε θα του ριξω μια ματια:byejg9:

παιδια εχω διαβασει καλα πραγματα για το "Neon Genesis Evangelion" αλλα θα ηθελα οποιοι το εχουν δει να μου πουν τη γνωμη τους.

thanx

Edited by Kenny, 31 July 2008 - 22:42.

#926 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 July 2008 - 22:58

Πρώτον, παρακαλούμε μην κάνετε διπλά posts. :nod:

Περί NGE, είναι ένα anime που διχάζει την anime κοινότητα. Βέβαια οι περισσότεροι είναι από την πλευρά των υποστηρικτών. :wooi2: Ως ένας από αυτούς, φυσικά και θα σου προτείνω να το δεις, αλλά καλό είναι πριν το δεις να έχεις στο μυαλό σου ορισμένα πράγματα.

> Πρώτον, it's not your average mecha show. Ενώ έχει αρκετές μάχες, το anime επικεντρώνεται στους ψυχικούς κόσμους των πρωταγωνιστών. Συνεπώς, μην περιμένεις ήρωες που απλά καβαλάνε ένα mecha και ***ουν και δέρνουν. Οι πρωταγωνιστές εδώ είναι αρκετά εύθραυστοι, και μάλλον γι' αυτό το λόγο πιο ανθρώπινοι.

> Από τη μέση περίπου και πέρα, μέσα στο anime παρουσιάζονται όλο και πιο συχνά διάφορες φιλοσοφικές νύξεις. Ειδικά τα δύο τελευταία επεισόδια είναι σωστό mindfuck. You have been warned... :tensai:

> Αν τελειώσεις την σειρά επιτυχώς (δηλαδή, χωρίς να έχει γίνει ο εγκέφαλός σου κάρβουνο :P), υπάρχει και η ταινία The End Of Evangelion, στην οποία το brain damage είναι αναπόφευκτο. :burningbe3:

> Σε περίπτωση που το ξεκινήσεις και δεν σου αρέσει, δες τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 8 (έχω λόγους που το λέω αυτό :himitsu:). Αν φτάσεις ως εκεί και πάλι δεν σου αρέσει, you may drop it. :emptyonexg1:

Edited by Kenny, 31 July 2008 - 23:03.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#927 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 01 August 2008 - 01:37

Κατι μικρο σε στυλ Lovely Compex (αλλα οχι το Itazura na kiss) αν εχετε κατι προτεινετε.... :) :D

Χμμμ, δοκίμασε το Rec αν και δεν είναι και πάρα πολύ comedy.

#928 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 01 August 2008 - 11:21

thanx πολυ kenny. ισως να μην το ρωταω αυτο στο σωστο μερος στο site αλλα μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να κατεβασω τους αγγλικους υποτιτλους για τα γιαπονεζικα επεισοδια DBZ?
Posted Image
Posted Image

#929 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 01 August 2008 - 11:48

κάνε ένα search στο Anime Search/Downloads - .aNiMe//GR Forums και αν δεν βρεις κάτι σχετικό που να έχει ήδη ειπωθεί, ρώτα σε ένα sticky θέμα που έχει εκεί, το http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B.html
Posted Image

#930 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 01 August 2008 - 13:14

λοιπον ρωτισα εκει που μ ειπες και το μονο π μπορω να κανω ειναι να ελπιζω....thanx παντως

Edited by MangekyouItachi, 01 August 2008 - 13:39.

Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires