Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#7036 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 06 September 2015 - 23:34

καλα το saint seiya αστο. προσπαθησα να δω το lost canvas (πιο καινουργιο και πρεπει να ειναι καλο) αλλα με ενοχλουσαν πολυ οι στολες που φορουσαν

#7037 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 September 2015 - 09:20

Καλημερα παιδες!
Ψαχνω καποιο καλο battle/action anime 12 με 24 επεισοδεια!!!!Οχι gun fights κλπ, ξυλο, με η χωρις superpowers! :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#7038 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 07 September 2015 - 10:00

Να ρωτήσω κάτι:

Για το Boys over flowers (Hana yori Dango) (τη σειρά anime), ποια είναι η γενική γνώμη εδώ;

Βρήκα μόνο ένα θέμα για τη live-action σειρά.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#7039 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 13 September 2015 - 23:25

Ρε παιδια να ρωτησω, το Grisaia no Kajitsu αξιζει γενικοτερα?

Το κατεβασα ειδει, οποτε θα το δω, απλως θελω να ξερω τι να περιμενω!

Δεν περιμενω τιποτα απιστευτο, κατι αναλαφρο κλπ.Απλως μην ειναι τελειως βλακεια :P Αν δεν κανω λαθος εχει και VN το οποιο ειναι καλο απο οσο ξερω!

#7040 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 14 September 2015 - 03:23

Δεν περιμενω τιποτα απιστευτο, κατι αναλαφρο κλπ.Απλως μην ειναι τελειως βλακεια :P Αν δεν κανω λαθος εχει και VN το οποιο ειναι καλο απο οσο ξερω!

περιμενε κατι στο αναλαφρο προς καλο . το ova παντως μου αρεσε πολυ

Edited by FrenzyApe, 14 September 2015 - 03:23.

#7041 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 14 September 2015 - 10:38

περιμενε κατι στο αναλαφρο προς καλο . το ova παντως μου αρεσε πολυ

Ευχαριστω φιλε!

Θα το δω λοιπον!!!!

#7042 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 September 2015 - 18:29

Εγώ τη βρήκα μετά βίας μέτρια τη σειρά. Το OVA ήταν καλύτερο, αλλά γενικότερα εκεί στη μετριότητα κυμαίνεται το όλο πράμα.

Για action σειρά που ρώτησες πιο πάνω τσέκαρε το tales of the abyss. Πάνε χρόνια που την έχω δει αλλά μου είχε κάνει καλή εντύπωση.

#7043 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 24 September 2015 - 21:38

Από τα άνιμε που βγήκαν το καλοκαίρι ποια θεωρείτε ότι είναι τα καλύτερα; Δεν έχω δει σχεδόν τίποτα γιατί περιμένω να τελειώσουν πρώτα. Το shokugeki no souma και το arlslan senki αξίζουν;

Edited by luffy1908, 24 September 2015 - 21:42.

#7044 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 September 2015 - 21:40

Himouto, Biyori, Rokka.

#7045 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 September 2015 - 22:41

Από τα άνιμε που βγήκαν το καλοκαίρι ποια θεωρείτε ότι είναι τα καλύτερα; Δεν έχω δει σχεδόν τίποτα γιατί περιμένω να τελειώσουν πρώτα. Το shokugeki no souma και το arlslan senki αξίζουν;

To Shokugeki no souma είναι καλό για να βλέπεις κανένα επεισόδιο που και που όταν κάθεσαι να φας.

Το Arslan Senki. αν και το έχω δει μέχρι τη μέση, φαίνεται καλύτερο από τα υπόλοιπα (διαβάζω το manga όμως και μπορεί να είμαι λίγο biased). Ωστόσο το manga δεν είναι πολύ προχωρημένο ακόμα και έτσι δε ξέρω πως θα είναι το τέλος, πράγμα που είναι make it or break it για τη σειρά φαντάζομαι.

Δεν έχω παρακολουθήσει ο ίδιος τα περισσότερα οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, ωστόσο το rokka no yuusha που είπε πιο πάνω ο 1451 δε μπορώ να πω ότι ήταν διαφορετικό από όλα τα 12-episode fantasy που βλέπουμε κάθε χρόνο όσον αφορά τη γενική του ποιότητα, ωστόσο έχει κάπως διαφορετικό setting που μπορεί αυτό να σε κρατήσει.

Η γνώμη μου για το gate είναι παρόμοια, ωστόσο μου άρεσε το setting.

#7046 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 25 September 2015 - 13:15

Ευχαριστώ θα τα τσεκάρω.Το gate το έχω δει.Συμπαθητικό ήταν.

#7047 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 25 September 2015 - 16:06

overlord δες

#7048 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 September 2015 - 10:14

Arslan Senki: Καλο, αξιοπρεπεστατο, βασικα ειχα καιρο να δω ανιμε που να μην κανει κοιλιες και να εχει μια απλη μεν ιστορια αλλα στιβαρη και αξιοπροσεχτη.

Overlord: Καλη καφριλα. Ενδιαφερον κονσεπτ για το ειδος.

Posted Image

#7049 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 26 September 2015 - 17:34

Ore Monogatari.

#7050 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 03 October 2015 - 03:55

Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα sports anime;Με την χρονολογία δεν έχω θέμα.

Αυτά έχω δει:Ippo,Slam Dunk,Ace of Diamond,Ashita no Joe,Ping Pong,Baby Steps,One Outs,Kuroko,Haikyuu,Eyeshield,Prince of Tennis,Giant Killing,Cross Game,Major Series,Area no Kishi,Ginga e Kickoff,Inazuma Eleven,Big Wind Up και Touch.

Τα γράφω γιατί κάθε φορά μου λένε τα ίδια :ρ 

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires