Δες το καλύτερα με τη σειρά που προβλήθηκε και από την 2η season δες το endless eight αρκ όπως το λέει το ινφογκραφικ δλδ 1ο,2ο και τελευταίο επεισόδειο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 08 June 2015 - 23:04
Posted 08 June 2015 - 23:42
^^Ωραιος, θενκς!
Δεν ειχα σκοπο και να τα δω με αλλη σειρα!Παντα με την σειρα του broadcast τα βλεπω!!!!
Η 2η season απο καταλαβα δηλαδη χαλι μαυρο
Edited by Itachi Akatsuki, 08 June 2015 - 23:42.
Posted 09 June 2015 - 00:36
Δεν είναι τόσο κακή απλά σε σχέση με την 1η απογοητεύει.
Posted 09 June 2015 - 03:32
Γεια σας! Έχει δει κανείς το Saekano??
Βρήκα αυτό το review στο kotaku:
& με "τράβηξε", αλλά θα ήθελα και μια 2η γνώμη!
Thanx! (& ελπίζω να πόσταρα την ερώτηση μου στο σωστό thread!)
Καλη ειναι αλλα μην περιμενεις κανενα αριστουργημα . Θα εχει και 2η σεζον
Posted 16 June 2015 - 01:25
Γεια σας!
Κατι σαν τα top που παραθετω θα ηθελα τη βοηθεια σας προτεινοντας μου κι αλλα τοπ
1.Rainbow?(Seinen με δυνατη φιλια και δυσκολιες και γενικα γ@ματο δλδ)
2.FMA BrotherHood,JoJo(Shounen απιστευτο overall δλδ)
3.Kaiji,BTOOM,Gantz (Game of Deaths δλδ)
4.Claymore,Shingeki no kyojin(επιβιωση,militaire με ιεραρχια δλδ)
ΥΓ:Bία στα άνιμε είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστω
Αν σου αρέσει το Jojo's Bizarre Adventure, δες οπωσδήποτε και το Hokuto no Ken ή αλλιώς Fist of the North Star όπως είναι γνωστό εκτός Ιαπωνίας.
http://www.anime.gr/forum/topic/2630-fist-of-the-north-star-hokuto-no-ken/?hl=hokuto
Posted 28 June 2015 - 10:14
Το Cross Ange αξιζει; Τι λετε;
Posted 29 June 2015 - 12:32
Αν σου αρέσει το Jojo's Bizarre Adventure, δες οπωσδήποτε και το Hokuto no Ken ή αλλιώς Fist of the North Star όπως είναι γνωστό εκτός Ιαπωνίας.
http://www.anime.gr/forum/topic/2630-fist-of-the-north-star-hokuto-no-ken/?hl=hokuto
Υπ'αρχει και ανάλογη ταινία όχι ανιμε όμως, που ονομάζεται Broderscamp δηλαδή Brotherhood και έχει το περιεχόμενο που λες= sheinen... δεν ξέρω όμως αν έχουν κάποια σύνδεση όντως
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 01 July 2015 - 14:12
Καλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω, μπορεί κανείς να προτείνει μια σειρά slice of life (μια που να μην έχει καθόλου φαντασία και να είναι εντελώς ρεαλιστική εκτός από World Masterpiece Theater) αλλά και να μην έχει αστεία με περίεργα-καρτουνίστικα πρόσωπα σαν κι αυτά και γενικά χαρακτήρες που κάνουν σαν υστερικοί;
Κάποιες τελευταίες που είχα δει ήταν το Sakamichi no Apollon και το Hanasaku Iroha
Edited by filmmusic, 01 July 2015 - 14:16.
Posted 03 July 2015 - 14:24
Έφυγες για silver spoon. Δεν νομίζω να υπάρχει ρεαλιστικότερο slice of life.
Posted 03 July 2015 - 16:01
Mε πληγώνει που βλέπω να δίνεται ως παράδειγμα προς αποφυγή το Honey and Clover και να προτείνεται το Hanasaku Iroha αναφορικά με τον ρεαλισμό μεταξύ άλλων αλλά θα προτείνω Aoi Hana και Wandering Son.
Posted 03 July 2015 - 16:56
Έφυγες για silver spoon. Δεν νομίζω να υπάρχει ρεαλιστικότερο slice of life.
Oι αστειες γκριματσες ειναι θεμα ομως και το SP εχει καποιες.
η συνεισφορα μου απο αυτα που ειδα και δεν εχουν ουτε ιχνος χαζομαρας μεσα, με σειρα προτιμησης:
(στο τελος καθε επεισοδιου εχει καποια αστεια σκετσακια λιγων δευτερολεπτων αλλα ειναι ασχετα και μπορεις να τα παρακαμψεις. Αλλα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο ειδος του και κανει κατι που λιγα slice of life πετυχαινουν τοσο καλα: ακουγονται ηχοι ακομα και απο ενα αγγιγμα χεριου!)
(εκπαιδευση για ταξιδια στο διαστημα, αλλα ουτε και εδω γινονται καραγκιοζιλικια και τα παντα ειναι σοβαρα!)
Human Crossing
(μπορει να την εχεις δει, ειχα κανει και παρουσιαση παλια. Απλα ειναι ξεχωριστες ιστοριες, οχι κατι ενιαιο και ισως να μην σ'ένδιαφερει)
(αλλη μια σειρα για ενηλικες που θα σε συγκινησει αλλα και θα σε κανει αλκοολικο με τοσα ωραια ποτα και κοκτεηλ που παρουσιαζει)
(τηρει τις προΰποθεσεις σου, αν και δεν μου πολυαρεσε. Αλλα εχει ωραια κομματακια μεσα. Μακαρι να καναν σειρα και την Piano no Mori, αλλα μπορεις να δεις την ταινια)
(ροματζο με slice of life. Δεν μου αρεσε τοτε και μαλλον ουτε και τωρα. Αλλα οι χαρακτηρες ειπαμε, δεν κανουν χαζες γκριματσες αλλα χαζα πραγματα!)
Posted 03 July 2015 - 19:44
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Τα τσέκαρα στο anidb και λέω να ξεκινήσω από Aoi Hana και Koi Kaze.
(το Piano no Mori το έχω δει. Ήταν πολύ καλό)
Δεν έχω δει ακόμα και το Maison Ikkoku και ακούω πολύ καλά λόγια..
Edited by filmmusic, 03 July 2015 - 19:45.
Posted 03 July 2015 - 20:52
Δεν έχω δει ακόμα και το Maison Ikkoku και ακούω πολύ καλά λόγια..
αυτη η σειρα εχει αυτο που θες να αποφυγεις, δηλ αστειες και γελοιες γκριματσες.
απλα το κανει πολυ καλυτερα μιας και ειναι 80s στυλ
Posted 03 July 2015 - 21:05
αυτη η σειρα εχει αυτο που θες να αποφυγεις, δηλ αστειες και γελοιες γκριματσες.
απλα το κανει πολυ καλυτερα μιας και ειναι 80s στυλ
Α ναι ε; Δεν το'ξερα. Από κάτι πλάνα που είδα δε μου φάνηκε..
Posted 03 July 2015 - 22:15
Α ναι ε; Δεν το'ξερα. Από κάτι πλάνα που είδα δε μου φάνηκε..
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|