Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6961 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2015 - 22:58

Δες το Barakamon που είναι το πιο γλυκό anime ever. :D 

#6962 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 31 May 2015 - 16:07

Γεια σας!

Κατι σαν τα top που παραθετω θα ηθελα τη βοηθεια σας προτεινοντας μου κι αλλα τοπ

1.Rainbow?(Seinen με δυνατη φιλια και δυσκολιες και γενικα γ@ματο δλδ)

2.FMA BrotherHood,JoJo(Shounen απιστευτο overall δλδ)

3.Kaiji,BTOOM,Gantz (Game of Deaths δλδ)

4.Claymore,Shingeki no kyojin(επιβιωση,militaire με ιεραρχια δλδ)

ΥΓ:Bία στα άνιμε είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστω

#6963 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 31 May 2015 - 16:47

Για game of deaths μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις περιλήψεις των : Deadman Wonderland, Fate/Zero, Mirai Nikki και Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works που προβάλλεται αυτό το καιρό.

Edited by 1451, 31 May 2015 - 16:47.

#6964 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 June 2015 - 21:24

Γεια σας!

Κατι σαν τα top που παραθετω θα ηθελα τη βοηθεια σας προτεινοντας μου κι αλλα τοπ

1.Rainbow?(Seinen με δυνατη φιλια και δυσκολιες και γενικα γ@ματο δλδ)

2.FMA BrotherHood,JoJo(Shounen απιστευτο overall δλδ)

3.Kaiji,BTOOM,Gantz (Game of Deaths δλδ)

4.Claymore,Shingeki no kyojin(επιβιωση,militaire με ιεραρχια δλδ)

ΥΓ:Bία στα άνιμε είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστω

Ίσως Death Parade και Terra Formars; Δεν είμαι σίγουρη βέβαια γιατί εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά μου φέρνουν λίγο στο μυαλό αυτά που είπες; ^^'

#6965 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 03 June 2015 - 21:37

Ίσως Death Parade και Terra Formars; Δεν είμαι σίγουρη βέβαια γιατί εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά μου φέρνουν λίγο στο μυαλό αυτά που είπες; ^^'

Απαπαπαπαπα ρε!Οχι Death Parade τι σου εκανε το παιδι? :hehehe: Χαχαχα, το Terra Formars ομως εχει την πλακα του!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6966 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 04 June 2015 - 11:45

Το Terra Formars πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα anime που είδα την τελευταία 5ετία. Εννοείται πως αξίζει την προβολή γι'αυτό και μόνο το λόγο.

#6967 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 June 2015 - 12:27

Το Terra Formars πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα anime που είδα την τελευταία 5ετία. Εννοείται πως αξίζει την προβολή γι'αυτό και μόνο το λόγο.

^^Χειροτερο και απο το Death Parade? :P Υπερβολες!!!! :D :D :D

#6968 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 June 2015 - 09:21

Ρε παιδια, φωτιστε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει :P

Το Melancholy of Haruhi Suzumiya και το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι το ιδιο πραμα? :P Η ειναι ξεχωριστα?Εγω τωρα λεω να δω το Melancholy.Καλα κανω?Η ειναι sequel το ενα ξερω γω?Εχω μπερδευτει :P

#6969 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 05 June 2015 - 10:14

Το Melancholy of Haruhi Suzumiya και το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι το ιδιο πραμα? :P Η ειναι ξεχωριστα?Εγω τωρα λεω να δω το Melancholy.Καλα κανω?Η ειναι sequel το ενα ξερω γω?Εχω μπερδευτει :P

το  Melancholy of Haruhi Suzumiya ειναι σειρα ενω το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι ταινια. εγω παντως οταν το ειχα δει, το ειχα ευχαριστηθει

#6970 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 June 2015 - 13:04

^^Θενκς :P Χμμμ, μου αλλαζεις γνωμη τωρα!

Για πειτε και κανας αλλος αν αξιζει, να αποφασησω τι θα κανω :P

#6971 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 June 2015 - 13:09

Ωραίο anime είναι.H ταινία είναι sequel έχτρα ιστορία.Δες και τα δύο.

Edited by zennith666, 05 June 2015 - 13:09.

Posted Image

#6972 Emma-chan

Emma-chan

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 05 June 2015 - 15:43

Γεια σας! Έχει δει κανείς το Saekano??

Βρήκα αυτό το review στο kotaku:

http://kotaku.com/saekano-uses-well-written-characters-to-explore-rom-com-1709222269?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

& με "τράβηξε", αλλά θα ήθελα και μια 2η γνώμη!

Thanx! (& ελπίζω να πόσταρα την ερώτηση μου στο σωστό thread!)

#6973 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 05 June 2015 - 20:58

Γεια σας! Έχει δει κανείς το Saekano??

Βρήκα αυτό το review στο kotaku:

http://kotaku.com/saekano-uses-well-written-characters-to-explore-rom-com-1709222269?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

& με "τράβηξε", αλλά θα ήθελα και μια 2η γνώμη!

Thanx! (& ελπίζω να πόσταρα την ερώτηση μου στο σωστό thread!)

Kotaku "articles" και reviews...

*Shudder*

Θα αρχίσω λέγοντας ότι δεν έχω δει την σειρά, οπότε καλό θα είναι να περιμένεις κάποιον άλλον να σε συμβουλεύσει για το τι να κάνεις. Πέρα από αυτό, θα σου πρότεινα αντί να διαβάζεις απρόσωπα review από μαζοποιημένα site όπως το Kotaku ή το κάθε Kotaku, καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποιον reviewer, είτε στο Youtube είτε σε κάποιο προσωπικό του Blog, με τον οποίο φαίνεται να έχεις τα ίδια γούστα.

Π.χ. Εγώ προσωπικά δεν θα παρακολουθούσα τακτικά κάποιον reviewer ο οποίος δεν έχει το Evangelion και άλλα anime που μου αρέσουν, όπως το Ergo Proxy και το Gurren Lagann, σε πολύ υψηλή εκτίμηση. Θα διαλέξω να δω κάποιον ο οποίος όταν μου παρουσιάσει κάποια σειρά που του άρεσε, τότε είναι πολύ πιθανόν να αρέσει και σε εμένα.

Εναλλακτικά θα διάλεγα να δω κάποιον ο οποίος κυριολεκτικά μισεί και βρίζει τα αγαπημένα μου anime γιατί ό,τι βρίζει ξέρω πως σίγουρα, 98%, θα μου αρέσει.

#6974 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 08 June 2015 - 12:13

To πρώτο είναι σειρά ενώ το δεύτερο ταινία.

Η σειρά έχει 2 σαιζόν, η πρώτη του 2006 είναι πολύ καλή ενώ η 2η του 2009 τουλάχιστον απογοητευτική και μέτρια. Η ταινία είναι επίσης πολύ καλή.

Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, να έχεις στο νου σου ότι θα δεις τη πρώτη σαιζον ευχάριστα ενώ τη 2η ίσως μπεις στον πειρασμό να περάσεις επεισόδια.

#6975 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 June 2015 - 13:00

^^Α, καταλαβα χαχαχα!Ευχαριστω για την απαντηση :D

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires