Δες το Barakamon που είναι το πιο γλυκό anime ever.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 28 May 2015 - 22:58
Posted 31 May 2015 - 16:07
Γεια σας!
Κατι σαν τα top που παραθετω θα ηθελα τη βοηθεια σας προτεινοντας μου κι αλλα τοπ
1.Rainbow?(Seinen με δυνατη φιλια και δυσκολιες και γενικα γ@ματο δλδ)
2.FMA BrotherHood,JoJo(Shounen απιστευτο overall δλδ)
3.Kaiji,BTOOM,Gantz (Game of Deaths δλδ)
4.Claymore,Shingeki no kyojin(επιβιωση,militaire με ιεραρχια δλδ)
ΥΓ:Bία στα άνιμε είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστω
Posted 31 May 2015 - 16:47
Για game of deaths μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις περιλήψεις των : Deadman Wonderland, Fate/Zero, Mirai Nikki και Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works που προβάλλεται αυτό το καιρό.
Edited by 1451, 31 May 2015 - 16:47.
Posted 03 June 2015 - 21:24
Γεια σας!
Κατι σαν τα top που παραθετω θα ηθελα τη βοηθεια σας προτεινοντας μου κι αλλα τοπ
1.Rainbow?(Seinen με δυνατη φιλια και δυσκολιες και γενικα γ@ματο δλδ)
2.FMA BrotherHood,JoJo(Shounen απιστευτο overall δλδ)
3.Kaiji,BTOOM,Gantz (Game of Deaths δλδ)
4.Claymore,Shingeki no kyojin(επιβιωση,militaire με ιεραρχια δλδ)
ΥΓ:Bία στα άνιμε είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστω
Ίσως Death Parade και Terra Formars; Δεν είμαι σίγουρη βέβαια γιατί εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά μου φέρνουν λίγο στο μυαλό αυτά που είπες; ^^'
Posted 03 June 2015 - 21:37
Ίσως Death Parade και Terra Formars; Δεν είμαι σίγουρη βέβαια γιατί εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, αλλά μου φέρνουν λίγο στο μυαλό αυτά που είπες; ^^'
Απαπαπαπαπα ρε!Οχι Death Parade τι σου εκανε το παιδι? Χαχαχα, το Terra Formars ομως εχει την πλακα του!
Posted 04 June 2015 - 11:45
Το Terra Formars πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα anime που είδα την τελευταία 5ετία. Εννοείται πως αξίζει την προβολή γι'αυτό και μόνο το λόγο.
Posted 04 June 2015 - 12:27
Το Terra Formars πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα anime που είδα την τελευταία 5ετία. Εννοείται πως αξίζει την προβολή γι'αυτό και μόνο το λόγο.
^^Χειροτερο και απο το Death Parade? Υπερβολες!!!!
Posted 05 June 2015 - 09:21
Ρε παιδια, φωτιστε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει
Το Melancholy of Haruhi Suzumiya και το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι το ιδιο πραμα? Η ειναι ξεχωριστα?Εγω τωρα λεω να δω το Melancholy.Καλα κανω?Η ειναι sequel το ενα ξερω γω?Εχω μπερδευτει
Posted 05 June 2015 - 10:14
Το Melancholy of Haruhi Suzumiya και το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι το ιδιο πραμα?
Η ειναι ξεχωριστα?Εγω τωρα λεω να δω το Melancholy.Καλα κανω?Η ειναι sequel το ενα ξερω γω?Εχω μπερδευτει
το Melancholy of Haruhi Suzumiya ειναι σειρα ενω το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι ταινια. εγω παντως οταν το ειχα δει, το ειχα ευχαριστηθει
Posted 05 June 2015 - 13:04
^^Θενκς Χμμμ, μου αλλαζεις γνωμη τωρα!
Για πειτε και κανας αλλος αν αξιζει, να αποφασησω τι θα κανω
Posted 05 June 2015 - 13:09
Ωραίο anime είναι.H ταινία είναι sequel έχτρα ιστορία.Δες και τα δύο.
Edited by zennith666, 05 June 2015 - 13:09.
Posted 05 June 2015 - 15:43
Γεια σας! Έχει δει κανείς το Saekano??
Βρήκα αυτό το review στο kotaku:
& με "τράβηξε", αλλά θα ήθελα και μια 2η γνώμη!
Thanx! (& ελπίζω να πόσταρα την ερώτηση μου στο σωστό thread!)
Posted 05 June 2015 - 20:58
Γεια σας! Έχει δει κανείς το Saekano??
Βρήκα αυτό το review στο kotaku:
& με "τράβηξε", αλλά θα ήθελα και μια 2η γνώμη!
Thanx! (& ελπίζω να πόσταρα την ερώτηση μου στο σωστό thread!)
Kotaku "articles" και reviews...
*Shudder*
Θα αρχίσω λέγοντας ότι δεν έχω δει την σειρά, οπότε καλό θα είναι να περιμένεις κάποιον άλλον να σε συμβουλεύσει για το τι να κάνεις. Πέρα από αυτό, θα σου πρότεινα αντί να διαβάζεις απρόσωπα review από μαζοποιημένα site όπως το Kotaku ή το κάθε Kotaku, καλύτερο θα ήταν να βρεις κάποιον reviewer, είτε στο Youtube είτε σε κάποιο προσωπικό του Blog, με τον οποίο φαίνεται να έχεις τα ίδια γούστα.
Π.χ. Εγώ προσωπικά δεν θα παρακολουθούσα τακτικά κάποιον reviewer ο οποίος δεν έχει το Evangelion και άλλα anime που μου αρέσουν, όπως το Ergo Proxy και το Gurren Lagann, σε πολύ υψηλή εκτίμηση. Θα διαλέξω να δω κάποιον ο οποίος όταν μου παρουσιάσει κάποια σειρά που του άρεσε, τότε είναι πολύ πιθανόν να αρέσει και σε εμένα.
Εναλλακτικά θα διάλεγα να δω κάποιον ο οποίος κυριολεκτικά μισεί και βρίζει τα αγαπημένα μου anime γιατί ό,τι βρίζει ξέρω πως σίγουρα, 98%, θα μου αρέσει.
Posted 08 June 2015 - 12:13
Το Melancholy of Haruhi Suzumiya και το Disapearence of Haruhi Suzumiya ειναι το ιδιο πραμα?
Η ειναι ξεχωριστα?Εγω τωρα λεω να δω το Melancholy.Καλα κανω?Η ειναι sequel το ενα ξερω γω?Εχω μπερδευτει
To πρώτο είναι σειρά ενώ το δεύτερο ταινία.
Η σειρά έχει 2 σαιζόν, η πρώτη του 2006 είναι πολύ καλή ενώ η 2η του 2009 τουλάχιστον απογοητευτική και μέτρια. Η ταινία είναι επίσης πολύ καλή.
Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, να έχεις στο νου σου ότι θα δεις τη πρώτη σαιζον ευχάριστα ενώ τη 2η ίσως μπεις στον πειρασμό να περάσεις επεισόδια.
Posted 08 June 2015 - 13:00
^^Α, καταλαβα χαχαχα!Ευχαριστω για την απαντηση
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|