Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6946 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2015 - 22:19

γειαα σας. Έχω ψιλοξεμείνει από ιδέες πάααααλι για το τι να δω τώρα τελευταία και βλέπω τα ίδια και τα ίδια.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει 1,2 ενδιαφέροντα anime να δω; (από old time classic μέχρι τα πρόσφατα). Γενικά ότι θεωρείτε ότι αξίζει κάποιος να δει.

Βλέπω το attack on titan αλλά έχω φτάσει μέχρι και το τελευταίο επισόδιο που έχει βγει :)

Μου αρέσουν τα romance αλλά και mystery ή history ή sci-fi. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τύπου digimon ή yu gi oh.

Α! εκτιμώ ιδιαίτερα να έχει καλό σχέδιο.

Έχω δει τα: Hakuouki, Death Note, Basilisk, Claymore, Hiiro no kakera, Vampire Knight, Rurouni Kenshin, Another, Ghost in the Shell, Spirited Away, Howl's moving castle, Tonari no Totoro, Kari-gurashi no Arrieti, Whisper of the heart.

To Vandread θα σου αρέσει;

Ακόμα προτείνω:

• Myself; Yourself
  • Elemetal Gelade
  • Ef: Tale of Memories.

#6947 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2015 - 22:33

βγηκε η σειρα Hikari no Densetsu με Ιαπωνικο/Γαλλικο ήχο απο το DVD. Ειχα δει την ετσι και ετσι γερμανικη μεταγλωττιση αλλα φανταζομαι στα Ιαπωνικα θα ειναι ακομα καλυτερη. Απο τα καλυτερα sports anime (ρυθμικη γυμναστικη) με λιγη δοση μουσικου ροκ συγκροτηματος. Μονο 19 επεισοδια. Συντομο μιας και ο σκηνοθετης εκρινε σωστα πως δεν χρειαζονταν να ακολουθησει το μανγκα. Δυστηχως δεν ηταν και ιδιαιτερα δημοφιλης σειρα. Διαμαντακι παντως.

και αυτη εισαγωγη, δεν ξερω, δεν με αφηνει ανεγγιχτο...

Youtube Video

http://www.nyaa.se/?page=view&tid=660162&showfiles=1

Την είδα βλέποντας το post εδώ κι ενώ τα πρώτα επεισόδια δε με κέρδισαν ιδιαίτερα τη συμπάθησα κάπως στη συνέχεια και τελικά μου φάνηκε πως την έκοψαν πολύ άδοξα, ειδικά όταν έκλεισε σαν αμερικάνικη εφηβική ταινία για να μας πει τι απέγιναν στο μέλλον. Μου άρεσε που έμπλεξε και το συγκρότημα μέσα και είχε και κάποια καλά μουσικά κομμάτια που δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά στην υπόθεση γιατί ώρες ώρες τη βαριόμουν τη ρυθμική γυμναστική, η αρχή μου θύμισε λίγο και το ace wo nerae η κλασική ανταγωνίστρια που φέρεται άσχημα στην πρωταγωνίστρια και μετά γίνονται φίλες διαχρονικό κλισέ.  

ySss0UF.jpg

#6948 Isoldy

Isoldy

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2015 - 23:25

Οκ ευχαριστώ παιδιά.. Θα τα σημειώσω και αν είναι τα δοκιμάζω :)

Ευχαριστώωω

#6949 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2015 - 00:10

Βασικά το Full Metal alchemist brotherhood και το Steins Gate είναι αριστουργήματα.Για την ακρίβεια στο my anime list σε βαθμολογία έχουν τις θέσεις 1 και 2.Καλύτερα ξεκίνα με αυτά. :)

#6950 Isoldy

Isoldy

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2015 - 23:07

χμ.. Λες; Έχω ήδη ξεκινήσει το Kaiba. Μετά αν είναι θα δω το πρώτο επεισόδιο από το Steins Gates.

Πάντως στο άσχετο βρήκα και αυτό, The Hakkenden: Shin Shou, είναι με σαμουράι swordplay κλπ, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον.

χαχα εν τω μεταξύ είχα δει την anime λίστα σου και έκανα και εγώ εκεί χαχαχα πολύ χρήσιμο. :)

#6951 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 02:07

Απλά αν δε σου αρέσει πολύ το 1ο επεισόδιο μην το παρατήσεις.Το steins gate σε καθηλώνει από το 12ο(αν θυμάμαι καλά) επεισόδιο και μετά.Τα πρώτα επεισόδια είναι εισαγωγικά.

#6952 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 04:40

Απλά αν δε σου αρέσει πολύ το 1ο επεισόδιο μην το παρατήσεις.Το steins gate σε καθηλώνει από το 12ο(αν θυμάμαι καλά) επεισόδιο και μετά.Τα πρώτα επεισόδια είναι εισαγωγικά.

Μπα από πιο νωρίς αρχίζει να βάζει στο τρυπάκι να προσπαθείς να ψηλιαστείς τι θα γίνει.Γενικώς Steins gate & FMAB δες τα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6953 Isoldy

Isoldy

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 11:39

Χμ.. Οκ! Για να το λέτε τόσοι. Θα το δω και θα σας πω απόψεις :)

#6954 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 17:57

offtopic το Straing; Gete δεν έχει σχέση με το ακαταλαβίστικο κατ΄εμε Chaos Head;

#6955 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 21:35

μην παρατήσεις το kaiba τώρα που το ξεκίνησες πάντως, είναι καταπληκτικό,απλά θέλει αρκετό χρόνο για να πιάσεις τι παίζει.

and for my two cents, εγώ θα σου έλεγα να δεις seirei no moribito και twelve kingdoms πάνω σε αυτά που ανέφερες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από robostav: 14 Μάιος 2015 - 21:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6956 Isoldy

Isoldy

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 21:42

μην παρατήσεις το kaiba τώρα που το ξεκίνησες πάντως, είναι καταπληκτικό,απλά θέλει αρκετό χρόνο για να πιάσεις τι παίζει.

Ωραίο είναι μέχρι στιγμής. Είμαι στο 4ο επεισόδιο. λίγο με μπερδεύει που και που αλλά οκ το προσπαθώ χαχ

#6957 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2015 - 15:39

τι καλο εχει βγει απο μυστηρίου,dystopia και koiνωνικες, και οτι αλλο παρεμφερες ξερετε στην περιοδο 14-15; 

#6958 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2015 - 17:08

Hamatora έχει μυστήριο και δράση με υπερδυνάμεις.

Μ3 είναι δυστοπικό με mechas και Psycho Pass επίσης αν και δεν είναι με mechas αυτό.

Όλα από 2014.

#6959 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2015 - 19:13

thank you, will check 

#6960 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members