Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6886 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 27 January 2015 - 23:13

Itsudante my santa αλλά είναι 4 episode ολο και όλο

Well...You were a little late my friend :P
Οπως καταλαβαινεις το ηθελα για τα Χριστουγεννα xD Και τωρα κοντευει Φεβρουαριος χαχαχα!

Edited by Itachi Akatsuki, 27 January 2015 - 23:13.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6887 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 27 January 2015 - 23:22

Well...You were a little late my friend :P
Οπως καταλαβαινεις το ηθελα για τα Χριστουγεννα xD Και τωρα κοντευει Φεβρουαριος χαχαχα!

χαχα και γω μόλις βρήκα ένα και ήθελα να σου το γράψω... , χεχε δεν πειράζει υποθέτω. Θα τα έχεις στην "αποθήκη" για τα επόμενα Χριστούγεννα. ;) Υπάρχει το Santa Company το οποίο είναι τανία βέβαια! Χθες εμφανίστηκε στη σελίδα με τα anime.

30w46c0.jpg

#6888 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 28 January 2015 - 00:07

χαχα και γω μόλις βρήκα ένα και ήθελα να σου το γράψω... , χεχε δεν πειράζει υποθέτω. Θα τα έχεις στην "αποθήκη" για τα επόμενα Χριστούγεννα. ;) Υπάρχει το Santa Company το οποίο είναι τανία βέβαια! Χθες εμφανίστηκε στη σελίδα με τα anime.

Χαχαχα!Και αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω και εσυ θα τα εχω υποψην για τα επομενα :D

#6889 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 28 January 2015 - 00:19

Χαχαχα!Και αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω και εσυ θα τα εχω υποψην για τα επομενα :D

χαχα αγγλικός τίτλος, γιαπωνέζικος τίτλος = μπέρδεμα :canthelp:

30w46c0.jpg

#6890 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 January 2015 - 00:15

Itsudatte my santa =/= Santa company. 

#6891 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 29 January 2015 - 16:53

Καλησπερα

Μου αρεσουν τα Mecha που ειναι της προκοπης σχεδιαστικα και απο πλευρας animation. Εχω δει σχεδον τα παντα, Gundam, Laggan, Majestic Prince, Captain Earth, Rahxephon, Evangelion, Code Geass, Eureka, Yamato, Broken Blade, Macross κλπ κλπ.

Το Gundam G απο την αλλη το θεωρω εμετο. Τα ρομποτ δεν εχουν καν ολοκληρωμενο σχεδιο, δεν υπαρχουν γωνιες και γυαλαδες στα μοντελα, αντιθετα στρογγυλεμενα μοντελα απο την δεκαετια του 80 και animation φυσικα ανυπαρκτο. 

Εχει βγει κατι της προκοπης που δεν εχω παρει χαμπαρι? Sidonia/Aldnoah δε μαρεσαν και το Gargantia δεν ειχε Mecha ουσιαστικα. Αγαπημενες σειρες Gundam 00, Laggan, Evangelion, Code Geass(και για τις μαχες μονο το Prince)

Ευχαριστω

Edited by freak27, 29 January 2015 - 17:14.

Posted Image

#6892 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 29 January 2015 - 20:49

Καλησπερα

Μου αρεσουν τα Mecha που ειναι της προκοπης σχεδιαστικα και απο πλευρας animation. Εχω δει σχεδον τα παντα, Gundam, Laggan, Majestic Prince, Captain Earth, Rahxephon, Evangelion, Code Geass, Eureka, Yamato, Broken Blade, Macross κλπ κλπ.

Το Gundam G απο την αλλη το θεωρω εμετο. Τα ρομποτ δεν εχουν καν ολοκληρωμενο σχεδιο, δεν υπαρχουν γωνιες και γυαλαδες στα μοντελα, αντιθετα στρογγυλεμενα μοντελα απο την δεκαετια του 80 και animation φυσικα ανυπαρκτο. 

Εχει βγει κατι της προκοπης που δεν εχω παρει χαμπαρι? Sidonia/Aldnoah δε μαρεσαν και το Gargantia δεν ειχε Mecha ουσιαστικα. Αγαπημενες σειρες Gundam 00, Laggan, Evangelion, Code Geass(και για τις μαχες μονο το Prince)

Ευχαριστω

αμα θες chekare το samurai 7. αν και δεν ειναι 100% mecha ειναι αρκετα καλο

#6893 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 30 January 2015 - 01:25

Καλησπερα

Ευχαριστω

Δε ξέρω αν θα σου κάνει το Full Metal Panic. Έχει τα λεγόμενα Arm Slaves. Αν εξαιρέσεις το Full Metal Panic Fumoffu, τα άλλα δύο (Full Metal Panic και Full Metal Panic! The Second Raid) έχουν αρκετό mecha. Αλλά δεν είναι μόνο mecha.

Επίσης είναι και το Escaflowne.

Edited by Aena, 30 January 2015 - 01:35.

30w46c0.jpg

#6894 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 30 January 2015 - 02:58

Γεια σας. 

Θα ήθελα να μου κάνετε μερικές προτάσεις για anime αφού δεν έχω ιδέα προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω τα πάντα εκτός από καθαρά Mecha anime με λίγες εξαιρέσεις.

Ας αναφέρω και μερικές σειρές που μ'αρέσουν: Gintama, Death Note, Great Teacher Onizuka, Monster, Full Metal Alchemist BrotherHood , Hyouka, Clannad, Mushishi & Kimi Ni Todoke.

I put up my headphones and listen to the deftones

#6895 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2015 - 03:00

Revolutionary Girl Utena

qzMHWHd.png

#6896 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 30 January 2015 - 16:44

Γεια σας. 

Θα ήθελα να μου κάνετε μερικές προτάσεις για anime αφού δεν έχω ιδέα προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω τα πάντα εκτός από καθαρά Mecha anime με λίγες εξαιρέσεις.

Ας αναφέρω και μερικές σειρές που μ'αρέσουν: Gintama, Death Note, Great Teacher Onizuka, Monster, Full Metal Alchemist BrotherHood , Hyouka, Clannad, Mushishi & Kimi Ni Todoke.

Code Geass

Daily Lives of High School Boys

Detroit Metal City

Kaiji

Akagi

Love Hina

Midori no Hibi

Nodame Cantabile

Cowboy Bepop

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6897 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 31 January 2015 - 04:38

Ευχαριστώ!

I put up my headphones and listen to the deftones

#6898 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 February 2015 - 22:49

@KageHitsu

Λοιπόν Σου δίνω Similarities:

Clannad after story (http://myanimelist.net/anime/4181/Clannad:_After_Story) που είναι sequel του Clannad αλλά στο τέος κάπου έχασα την μπάλα με την υπόθεση.

Ακόμα μιας και άγγιξες το θέμα Romance (Kimi Ni Todoke) καλύψου γιατί έρχεται βομβαρδισμός:

Και ποιο Similar και συνεχίζεται ο ανελέητος Βομβαρδισμός:

Ενώ το  Kamisama no Inai Nichiyoubi (http://myanimelist.net/anime/16009/Kamisama_no_Inai_Nichiyoubi) είναι ότι ποιο similar έχω δεί στο Mushishi συμφωνα με το plot που διάβασα.

Ενώ παρόμοια υπόθεση του Great Teacher Onizuka είναι το Gokusen (http://myanimelist.net/anime/242/Gokusen).

#6899 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 04 February 2015 - 00:48

Καποιο απο τα καινουρια ανιμε με πολυ δραση/ξυλο/πορωση και ισως αλλα οχι απαραιτητα αγωνια? Ειδα το Akame ga Kill αλλα ηταν πολυ κακοεκτελεσμενο. Anti-climactic του κερατα με καθε εναν απο τους δικους που ''..........''

Το εβαλα καταλαθος το μηνυμα μου στο Currently Watching thread αρχικα

Posted Image

#6900 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 February 2015 - 01:09

^^Δραση, πορωση και λιγοτερο ξυλο εχει και το Akatsuki no Yona που το γουσταρω ασχημα!!!
Μην περιμενεις battle shonen ftw, δεν ειναι το επικεντρο οι μαχες!!
Οπως ειπα ομως και με πορωνει και δραση εχει και καινουργιο ειναι :D

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires