Hunter X Hunter ( Τo καινούριο)ξανά εδώ και τελείωσα και άλλη σειρά.
Πρόταση σαν το Bleach - Naruto - Fairy Tail;
(έχω δεί τις παναγιάς τα μάτια έως τώρα) ,έχουμε κανένα έτσι δυνατό σαν αυτά και με ωραία γραφικά;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 13 June 2013 - 00:24
Posted 13 June 2013 - 16:05
Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά σειρά με τα εξής χαρακτηριστικά:
- να'ναι ρεαλιστική χωρίς κανένα στοιχείο φαντασίας
- να έχει romance & δράμα (λίγο ή πολύ) (δε μου αρέσει η κωμωδία) ή γενικά να είναι slice of life/coming of age
- το πιο σημαντικό: να έχει ένα καλοκαιρινό setting και feel
Έχω δει το Lamune, και επίσης μου άρεσε πάρα πολύ (αν και είχε στοιχεία φαντασίας) το Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora.
Λέω μήπως αρχίσω και το Hanasaku Iroha.
Δεν ξέρω αν ταιριάζει σε αυτά που ζητάω, αλλά φαίνεται να έχει υπέροχα τοπία.
Αν υπήρχε κάτι σαν το Only Yesterday και Whisper of the Heart του Ghibli αλλά σε σειρά, θα ήταν τέλειο!!
Edited by filmmusic, 13 June 2013 - 16:10.
Posted 13 June 2013 - 16:33

Σε πιο ρομάνς καταστάσεις, αλλά όχι τόσο καλοκαιρινό υπάρχει το Bungaku shoujo(literature girl) αλλα και το Kamichu! Δε ξέρω αν είναι ακριβώς αυτα που ψάχνεις, αλλα πιστεύω είναι αρκετα κοντά ^^
Edited by GhostPrince, 13 June 2013 - 16:34.
Posted 13 June 2013 - 16:46
Το Kappa no cοο το έχω δει (βέβαια είναι ταινία, και όχι σειρά που ζητάω.

(Από ταινίες δε νομίζω να μου έχει ξεφύγει τίποτα. Μόνο το Letter to Momo)
Δύσκολο λοιπόν να υπάρχει κάποια σειρά εντελώς ρεαλιστική.
Αν έχει κάποιος να προτείνει και κάτι άλλο, ευπρόσδεκτος!

Edited by filmmusic, 13 June 2013 - 16:51.
Posted 14 June 2013 - 00:21
Hunter X Hunter ( Τo καινούριο)
το χω δει
και Devil May Cry,Claymore,Berserk,Gantz,Blood+ , Vampire Bund, Vampire Hunter,
αλλα κυριωs bleach-naruto-fairty tail φαση θελω...
κανενα αλλο;
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 14 June 2013 - 00:50
το χω δει
και Devil May Cry,Claymore,Berserk,Gantz,Blood+ , Vampire Bund, Vampire Hunter,
αλλα κυριωs bleach-naruto-fairty tail φαση θελω...
κανενα αλλο;
Αν ψάχνεις κάτι σε στυλ shonen τότε θα σου πρότεινα Fullmetal Alcheamist: Brotherhood ή το Soul Eater που το θεωρώ το καλύτερο του είδους του, αν δεν τα έχεις δει μέχρι τώρα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 June 2013 - 14:16
Αν ψάχνεις κάτι σε στυλ shonen τότε θα σου πρότεινα Fullmetal Alcheamist: Brotherhood ή το Soul Eater που το θεωρώ το καλύτερο του είδους του, αν δεν τα έχεις δει μέχρι τώρα.
τα έχω δεί επίσης,τι στο καλό όλα τα έχω δεί δεν έχει μείνει τίποτα;;;
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 14 June 2013 - 14:25
yu yu hakusho,flame of recca,getbackersτα έχω δεί επίσης,τι στο καλό όλα τα έχω δεί δεν έχει μείνει τίποτα;;;
Edited by jeffhardy, 14 June 2013 - 14:25.
Posted 14 June 2013 - 16:23
Ευχαριστώ.
Το Kappa no cοο το έχω δει (βέβαια είναι ταινία, και όχι σειρά που ζητάω.)
(Από ταινίες δε νομίζω να μου έχει ξεφύγει τίποτα. Μόνο το Letter to Momo)
Δύσκολο λοιπόν να υπάρχει κάποια σειρά εντελώς ρεαλιστική.
Αν έχει κάποιος να προτείνει και κάτι άλλο, ευπρόσδεκτος!
Για να απαντήσω στον εαυτό μου, ίσως και το Porfy no Nagai Tabi ταιριάζει.
Δεν το έχω δει ακόμα..
Posted 14 June 2013 - 17:50
Καλησπέρα.
- να έχει romance & δράμα (λίγο ή πολύ) (δε μου αρέσει η κωμωδία) ή γενικά να είναι slice of life/coming of age
Έχω δει το Lamune, και επίσης μου άρεσε πάρα πολύ (αν και είχε στοιχεία φαντασίας) το Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora.
Αν υπήρχε κάτι σαν το Only Yesterday και Whisper of the Heart του Ghibli αλλά σε σειρά, θα ήταν τέλειο!!
Δοκίμασε και το Honey & Clover. Έχει στοιχεία κωμωδίας αλλά πιστεύω ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ζητάς τα έχει και είναι πιο ισχυρά από το κωμικό στοιχείο.
Posted 14 June 2013 - 18:23
Καλησπέρα.
Koi Kaze πιστευω να ταιριαζει σε αυτο που περιγραφεις, αν και δεν ξερω αν σου αρεσει η θεματολογια. αλλα ειναι ισως απο τις κορυφαιες σειρες.
δεν διαδραματιζεται εξολοκληρου το καλοκαιρι, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες. δες την και δεν θα χασεις. ρεαλιστικη σε επιπεδο Ghibili
και η σειρα Piano , αν και δεν θυμαμαι αν γινεται το καλοκαιρι. αλλα δεν μου αρεσε και τοσο.
το ιδιο και η Boys Be
και η βασιλισσα της σαπουνοπερας Rumbling Hearts και τα παραγωγα του. δες τη με δικο σου ρισκο.
η Porphy δεν εχει σχεση με αυτα που ζητας. καλλιο δες τη Daddy Long Legs
Posted 14 June 2013 - 21:38
(το Honey & Clover το έχω ήδη. Εξελίσσεται όλο σε καλοκαίρι; Και οι 2 seasons; Βλέπω έχει υψηλή βαθμολογία!!)
η Porphy δεν εχει σχεση με αυτα που ζητας. καλλιο δες τη Daddy Long Legs
Μα είχα δει ότι εξελίσσεται σε Ελλάδα και είχε καλοκαιρινό τοπίο..
Edited by filmmusic, 14 June 2013 - 21:47.
Posted 14 June 2013 - 22:20
Μα είχα δει ότι εξελίσσεται σε Ελλάδα και είχε καλοκαιρινό τοπίο..
τα πρωτα επεισοδια ναι. αλλα
αλλα δες τη σειρα παρ'ολα αυτα. ειναι απο τις καλες. και ας μην την ειδε ο top reviewer του anidb
Posted 16 June 2013 - 02:20
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα τα τσεκάρω τότε.
(το Honey & Clover το έχω ήδη. Εξελίσσεται όλο σε καλοκαίρι; Και οι 2 seasons; Βλέπω έχει υψηλή βαθμολογία!!)
Όχι όλο, αλλά σε κάποιο σημείο ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι με ένα ποδήλατο μέσα στο καλοκαίρι για να βρει τον εαυτό του (πολύ coming-of-age-like). Νομίζω μάλιστα πως τα περισσότερα επεισόδια διαδραματίζονται το καλοκαίρι. Η δεύτερη σαιζόν συνεχίζει εκεί που τελείωσε η πρώτη κλείνοντας τους ανοιχτούς λογαριασμούς. ολοκληρώνοντας την ιστορία και προσθέτει λίγο ακόμη character development.
Δεν ξέρω για τα περισσότερα που σου πρότειναν καθώς δεν τα έχω δει, αλλά το Honey & Clover το είδα και εγώ καλοκαίρι (όχι ότι παίζει κανένα σημαντικό ρόλο) και το απόλαυσα ιδιαίτερα καθώς είναι από τα καλύτερα του είδους αυτού που έχω δει.
Edited by Zentsugi, 16 June 2013 - 02:22.
Posted 16 June 2013 - 22:18
Edited by zoro77, 16 June 2013 - 22:19.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|