Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#586 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 May 2008 - 13:51

Υπαρχει ενα ανιμε ονοματι Zombie Loan, αν και δεν ξερω κατα ποσο ασχολειται με πραγματικα ζομπι.

Μονο το ονομα.Τα zombies σε αυτο δεν εχουνε καμια διαφορα με τους κανονικους ανθρωπους(το εχω και προσφατο)

#587 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 11 May 2008 - 18:26

Ποσφατα ξεκινησα να βλεπω anime. Εχω δει μεχρι τωρα μονο death note και one piece(αρρωστια!!!!). Εχω δει επισης ολα τα dragonball.
Θα ηθελα να μου προτεινετε κατι το οποιο θεωρειται must. Απ' οτι εχω καταλαβει το monster ειναι πολυ καλο για παραδειγμα.
Δεν ψαχνω απαραιτητα shounen. Μου αρεσει το ξυλο αλλα θελω βασικα ενα anime με καλο σεναριο.

#588 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 May 2008 - 18:49

Trust that instinct, δες το Monster. Δεν έχει ξύλο, αλλά who cares, best detective story ever. :nod:

Μετά δοκίμασε και τα Ghost In The Shell. (ξανα-:nod:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#589 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 May 2008 - 21:52

Θα ηθελα να μου προτεινετε κατι το οποιο θεωρειται must. Απ' οτι εχω καταλαβει το monster ειναι πολυ καλο για παραδειγμα.
Δεν ψαχνω απαραιτητα shounen. Μου αρεσει το ξυλο αλλα θελω βασικα ενα anime με καλο σεναριο.

Εγώ προσωπικά θεωρώ must-see εκτός απ'τα monster/gits που προαναφέρθηκαν (από σειρές πάντα),

τα εξής fantasy series :

1.seirei no moribito (αριστούργημα με κορυφαίο character development/storytelling αλλά και OST)
2.mushishi (αυτοτελή επεισόδια/ιστοριούλες αλλά δεν παύει να αγγίζει την τελειότητα)
3.twelve kingdoms (τέλειο σενάριο/character development αλλά δυστυχώς τελειώνει απότομα)
4.berserk (πιο action-violence-gore με ωραίους χαρακτήρες πάραυτα)

Σε sci-fi/mecha προτείνω και τα NGE, Ergo Proxy, Texhnolyze αν και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 2 είναι πιο σάπια/σκοτεινά/hardcore οπότε δεν κάνουν για όλους/όλες.
Αν θες πιο mainstream sci-fi σειρές της προκοπής πας σε Last Exile/Planetes.

Αν θες γενικά ένα κορυφαίο-κλασικό anime που τα συνδυάζει λίγο πολύ τα πάντα, δες
είτε FMA είτε Cowboy Bebop που είναι ψιλο-mainstream action series που τα συνδυάζει όλα και (το 2ο) έχει και ένα απ'τα καλύτερα OST ever.

Επίσης άριστο σενάριο θα βρεις και στα
Gungrave (μαφιόζικη σειρά-με λίγο υπερφυσικό και με αρκετό action, με ένα απ'τα καλύτερα τέλη που έχω δει σε anime) και το
Gankutsuou : Count of Monte Cristo, που έχει unique animation-artwork και έναν απ'τους καλύτερους villain ever.

Τέλος αν θες κάτι σε παράνοια/dementia πας σε paranoia agent.

Δε θυμάμαι αν ξέχασα τίποτα αλλά νομίζω πως σε ψιλοκάλυψα.

PS : Κανένα απ'τα παραπάνω δεν είναι shounen. Όλα είναι Seinen. Seinen >> all

Edited by Radagast, 02 September 2008 - 03:53.

#590 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 11 May 2008 - 23:00

Τα Naruto και bleach τι λενε;
Ειναι στο στυλ του one piece και αν ναι τα θεωρειτε ανωτερα του;
Απ'οτι εχω καταλαβει τα παρακολουθει μεγαλο κοινο.

#591 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 May 2008 - 23:09

Τα Naruto και bleach τι λενε;
Ειναι στο στυλ του one piece και αν ναι τα θεωρειτε ανωτερα του;
Απ'οτι εχω καταλαβει τα παρακολουθει μεγαλο κοινο.

Το αν ειναι ανωτερα ή οχι εσυ θα το κρινεις, παντως αλλοι θεωρουν ανωτερο το ενα, αλλοι το αλλο, αλλοι το αλλο. Σιγουρα παντως πρεπει να τα ριξεις μια ματια μιας και ειναι παρομοιου ειδους (αν και με διαφορετικη θεματολογια).

Θα ηθελα να μου προτεινετε κατι το οποιο θεωρειται must. Μου αρεσει το ξυλο αλλα θελω βασικα ενα anime με καλο σεναριο.

Must + Κορυφαιο σεναριο + μια ποσοτητα ξυλου = Full Metal Alchemist. Δες το με τα χιλια.
Posted Image

#592 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 11 May 2008 - 23:15

Must + Κορυφαιο σεναριο + μια ποσοτητα ξυλου = Hunter X Hunter. Δες το με τα χιλια.

Fixed
Κατα τη γνωμη μου, το FMA δε λεει...

Posted Image

#593 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 May 2008 - 23:15

<---Κοιταχτε ποιος μιλαει καποιος που θεωρει το Op ενα απο τα καλυτερα anime.:hahaha:

Trendy shonen anime.Αν δεν θες να ψαχτεις να δεις κατι αλλο και ζητας ενα μετριο σεναριο,μπολικο ξυλο,αρκετη δοση χιουμορ,κλασικος(γαματος) πρωταγωνιστής τοτε ειναι καλη επιλογη και τα 3.Μετα εχουμε τους 2 newcomers (hitman reborn/d-gray man)Και τελος την κλασικη ποιοτητα του Hunter x Hunter
Αλλα πανω απο ολα οπως ολοι ξερουμε εδω στο forum ειναι το DRAGONBALL (Kidding)

Anyway το bleach που εχω δει λιγο στο προτεινω ειναι ευχαριστο:wooi2:

#594 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 May 2008 - 23:18

seinen>>>>>>>>shounen

(το ξέρω πως είναι απλά προσωπική άποψη, αν και ίσως φταίει και η ηλικία γι'αυτό. Αν είσαι πάνω από 20-22 χρονών, είναι κομματάκι δύσκολο να χάνεις την ώρα σου με τα shounen, imo πάντα-ελάχιστες εξαιρέσεις γίνονται αν και πάλι δύσκολα.)

#595 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 May 2008 - 23:28

seinen, josei >>>>>>>>>>>> shounen, shoujo

Expanded.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#596 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 12 May 2008 - 00:06

seinen, josei >>>>>>>>>>>> shounen, shoujo
Expanded.

Πολύ σωστά απλά είπα να μην το κουράσω ^^
QFT πάντως.

#597 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 14 May 2008 - 15:00

Ξερετε κανα καλλο anime να μου προτεινετε με μεγαλα σπαθια, μαγειες και τετοια πραγματα?:congrats::congrats::congrats:

Edited by Kenny, 16 May 2008 - 14:01.

#598 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 May 2008 - 15:15

το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το ''Claymore''

http://watsite.com/claymore/

Edited by Kenny, 14 May 2008 - 19:29.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#599 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 14 May 2008 - 15:24

Ξερετε κανα καλλο anime να μου προτεινετε με μεγαλα σπαθια, μαγειες και τετοια πραγματα?:congrats::congrats::congrats:

Ειμαι σιγουρος οτι ο Zoro εχει κατι να σου προτεινει.
Μιλαμε βαζω και στοιχημα οτι ειναι το
Spoiler:

Edited by Kenny, 16 May 2008 - 14:01.

Posted Image

#600 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 May 2008 - 15:27

αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα ειναι κοριτσι και ανακαλεσα
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires