Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6121 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 February 2013 - 19:10

Υ.Γ.Κατι τελευταιο, μπορει να μου εξηγησει καποιος, τι υποθεση και γενικα τι γινεται στο anime K-Project?

Posted Image

έχει ανάλογο thread...

είχαμε γελάσει πολύ τότε.

#6122 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2013 - 19:18

Anime σαν το H.O.T.D?Καλούτσικο είναι :D

Αν και δεν έχει zombie και τέτοια, δες το Iketeru Futari. *_*

Posted Image

Yuri! <3

#6123 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 February 2013 - 00:13

Έχει δει κανένας το pumking scissors? Έριξα μια κρυφή ματιά στη σειρά από τα tvtropes και ψήθηκα, αλλά φοβάμαι μην βγει δεύτερο full metal panic crap. Οπότε αν ξέρετε, διαφωτίστε με pretty please. Ευχαριστώ

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#6124 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 February 2013 - 01:45

Έχει δει κανένας το pumking scissors? Έριξα μια κρυφή ματιά στη σειρά από τα tvtropes και ψήθηκα, αλλά φοβάμαι μην βγει δεύτερο full metal panic crap. Οπότε αν ξέρετε, διαφωτίστε με pretty please. Ευχαριστώ

Full Metal Panic και crap δεν πάνε μαζί. :P
Posted Image
Posted Image

#6125 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 19 February 2013 - 01:46

Υ.Γ.Κατι τελευταιο, μπορει να μου εξηγησει καποιος, τι υποθεση και γενικα τι γινεται στο anime K-Project?

Posted Image

έχει ανάλογο thread...

είχαμε γελάσει πολύ τότε.

Αχ δν μπορω να κρατηθω οταν βλεπω κατι τετοια!!!! What plot? Tell me one person here who watched K for its thick plot!!! Αυτο που παντου το προβαλουμε το θρεντ με τρελαινει.. We were crazy enough and wrote in it every single week ,I've come to love it μωρεεεε :Ρ.... Ναι Itachi ειναι για τα γουστα σου!(not μην τν καψουμε τν ανθρωπο) Εμεις μια φορα οντως κλαιγαμε (παρτε το οπως θελετε )

Επισης καπου πολυ πισω( 3 σελιδες πανω κατω ) καποιος ζητησε ecchi με ξυλο ειδικα με γυναικες ,Queen's blade θα βαρεθεις να βλεπεις Τ_Τ τοσο exposure δν εχεις ξαναματαδει

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#6126 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 February 2013 - 04:26

Λίγα τα λόγια σου για το FMP! :kill4u:

#6127 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 February 2013 - 18:47

Έχω δει 3 σεζόν Full Metal Panic οι 2 πρώτες ήταν Kick ass με το action που είχε η δεύτερh και η πρώτη ενώ το Fumofu είχε τρομερό γέλιο. Αλλά λίγο Romance δεν βλάπτει ρε παίδες!!!!

#6128 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 February 2013 - 02:31

Είναι ολίγον τι δύσκολο κι εξεζητημένο αυτό που θα ρωτήσω αλλά ψάχνω παλιές, καλές κωμικές σειρές του '90 στα επίπεδα και στα πρότυπα των παρακάτω σειρών:
Ranma 1/2, Sexy Commando Gaiden, Akazukin Chacha, Hare+Guu, Kerokero Chime, Goldfish Warning, Mahoujin Guru Guru.

Όποιος παλαίουρας μου βρει κάτι καλό του δίνω το μετάλλειο του καλυτέρου anime fan.

#6129 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 20 February 2013 - 02:39

Είναι ολίγον τι δύσκολο κι εξεζητημένο αυτό που θα ρωτήσω αλλά ψάχνω παλιές, καλές κωμικές σειρές του '90 στα επίπεδα και στα πρότυπα των παρακάτω σειρών:
Ranma 1/2, Sexy Commando Gaiden, Akazukin Chacha, Hare+Guu, Kerokero Chime, Goldfish Warning, Mahoujin Guru Guru.

Όποιος παλαίουρας μου βρει κάτι καλό του δίνω το μετάλλειο του καλυτέρου anime fan.

Στις κωμωδίες φοβάμαι λίγο να προτείνω, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ήδη, τσέκαρε το Gokudou-kun Manyuuki.

ySss0UF.jpg

#6130 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 February 2013 - 03:09

Eυχαριστώ για την πρόταση αλλά το 'χα τσεκάρει ήδη παλιότερα. Πλάκα έχει κι είχε φοβερές προοπτικές αλλά μετά από μερικά επεισόδια το βαρέθηκα και το παράτησα. Όχι ότι είναι κακή σειρά αλλά είναι απ' αυτές τις σειρές που έχουν την πλάκα τους για λίγα επεισόδια και μετά τα βαριέμαι. Ένα πράγμα σαν το Slayers που αρκετοί το αποθεώνουν αλλά προσωπικά ποτέ δεν με ξετρέλανε. Τουλάχιστον ο πρωταγωνιστής του Gokudo είναι από τους πιο συμπαθητικούς κάφρους που 'χω συναντήσει ποτέ σε anime. Και το opening είναι θεϊκό.

#6131 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 February 2013 - 13:59

Παιδες, καποιο ανιμε σαν τα Code Geass και Death Note?Μην μου πειτε Monster :P
Τι λετε για Darker Than Black και Durarara?

Edited by Itachi Akatsuki, 20 February 2013 - 14:12.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6132 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 20 February 2013 - 18:21

Halo! Τελείωσα λοιπόν χθές το Gankutsuou (το οποιό να σημειώσω το είχα δεί να το προτείνουν εδώ πριν από κάνα μήνα, οπότε good job στα παιδιά που το είχαν κάνει, απλά γαμάτο) και αφού έμεινα για καμιά ώρα κοιτάζζωντας τον τοίχο καταλάβα ότι μετά από πολύ καιρό δεν έχω προεπιλέξει ποιό θα είναι το επόμενο show που θα δώ, οπότε χρειάζομαι την συμβουλή σας! Τα 3 τελευταία που είδα ηταν τα Loveless, Clannad και Gankutsuou αλλά τώρα λέω να επιστρέψω στην παλιά καλή συνταγή των Death Note. Higurashi, Deadman Wonderland και Mirai Νικκι (μη με βρίζεται για το Mirai Νικκι, απλά το λατρεύω XD!) όπου ο κόσμος γυρνούσε ανάποδα από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν σου έλεγε και το γιατί. Οπότε όποιος μπορεί να μου προτείνει ένα καλό action, psychological με gore χαρακτήρα και badass πρωταγωνιστή/ή και άλλους χαρακτήρες θα του ήμουν υπόχρεως. Για τα genre δεν έχω πρόβλημα καθώς τα έχω δεί όλων των ειδών σχεδόν, αρκεί να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6133 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 20 February 2013 - 22:53

Παιδες, καποιο ανιμε σαν τα Code Geass και Death Note?Μην μου πειτε Monster :P
Τι λετε για Darker Than Black και Durarara?

Darker than black: Nice Opening Nice Action

Halo! Τελείωσα λοιπόν χθές το Gankutsuou (το οποιό να σημειώσω το είχα δεί να το προτείνουν εδώ πριν από κάνα μήνα, οπότε good job στα παιδιά που το είχαν κάνει, απλά γαμάτο) και αφού έμεινα για καμιά ώρα κοιτάζζωντας τον τοίχο καταλάβα ότι μετά από πολύ καιρό δεν έχω προεπιλέξει ποιό θα είναι το επόμενο show που θα δώ, οπότε χρειάζομαι την συμβουλή σας! Τα 3 τελευταία που είδα ηταν τα Loveless, Clannad και Gankutsuou αλλά τώρα λέω να επιστρέψω στην παλιά καλή συνταγή των Death Note. Higurashi, Deadman Wonderland και Mirai Νικκι (μη με βρίζεται για το Mirai Νικκι, απλά το λατρεύω XD!) όπου ο κόσμος γυρνούσε ανάποδα από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν σου έλεγε και το γιατί. Οπότε όποιος μπορεί να μου προτείνει ένα καλό action, psychological με gore χαρακτήρα και badass πρωταγωνιστή/ή και άλλους χαρακτήρες θα του ήμουν υπόχρεως. Για τα genre δεν έχω πρόβλημα καθώς τα έχω δεί όλων των ειδών σχεδόν, αρκεί να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δες Hellsing αν και έχω εντύπωση πως ίσως πέφτω έξω.

#6134 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 February 2013 - 01:28

TheGunsmasha δοκίμασε τα Kara no Kyoukai και Vampire hunter d Bloodlust.

#6135 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 21 February 2013 - 14:24

Darker than black: Nice Opening Nice Action

Δες Hellsing αν και έχω εντύπωση πως ίσως πέφτω έξω.

Ωραια, αυριο θα αρχισω Darker than Black!
Υ.Γ.Βασικα ειδα το πρωτο επεισοδειο χθες :P

Edited by Itachi Akatsuki, 21 February 2013 - 14:28.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires