Υ.Γ.Κατι τελευταιο, μπορει να μου εξηγησει καποιος, τι υποθεση και γενικα τι γινεται στο anime K-Project?

έχει ανάλογο thread...
είχαμε γελάσει πολύ τότε.
Posted 09 February 2013 - 19:10
Υ.Γ.Κατι τελευταιο, μπορει να μου εξηγησει καποιος, τι υποθεση και γενικα τι γινεται στο anime K-Project?
Posted 09 February 2013 - 19:18
Αν και δεν έχει zombie και τέτοια, δες το Iketeru Futari. *_*Anime σαν το H.O.T.D?Καλούτσικο είναι
Yuri! <3
Posted 19 February 2013 - 00:13
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 19 February 2013 - 01:46
Αχ δν μπορω να κρατηθω οταν βλεπω κατι τετοια!!!! What plot? Tell me one person here who watched K for its thick plot!!! Αυτο που παντου το προβαλουμε το θρεντ με τρελαινει.. We were crazy enough and wrote in it every single week ,I've come to love it μωρεεεε :Ρ.... Ναι Itachi ειναι για τα γουστα σου!(not μην τν καψουμε τν ανθρωπο) Εμεις μια φορα οντως κλαιγαμε (παρτε το οπως θελετε )
έχει ανάλογο thread...
είχαμε γελάσει πολύ τότε.
Posted 19 February 2013 - 04:26
Λίγα τα λόγια σου για το FMP!Έχει δει κανένας το pumking scissors? Έριξα μια κρυφή ματιά στη σειρά από τα tvtropes και ψήθηκα, αλλά φοβάμαι μην βγει δεύτερο full metal panic crap. Οπότε αν ξέρετε, διαφωτίστε με pretty please. Ευχαριστώ
Posted 19 February 2013 - 18:47
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 20 February 2013 - 02:31
Posted 20 February 2013 - 02:39
Είναι ολίγον τι δύσκολο κι εξεζητημένο αυτό που θα ρωτήσω αλλά ψάχνω παλιές, καλές κωμικές σειρές του '90 στα επίπεδα και στα πρότυπα των παρακάτω σειρών:
Ranma 1/2, Sexy Commando Gaiden, Akazukin Chacha, Hare+Guu, Kerokero Chime, Goldfish Warning, Mahoujin Guru Guru.
Όποιος παλαίουρας μου βρει κάτι καλό του δίνω το μετάλλειο του καλυτέρου anime fan.
Posted 20 February 2013 - 03:09
Posted 20 February 2013 - 13:59
Edited by Itachi Akatsuki, 20 February 2013 - 14:12.
Posted 20 February 2013 - 18:21
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 20 February 2013 - 22:53
Darker than black: Nice Opening Nice ActionΠαιδες, καποιο ανιμε σαν τα Code Geass και Death Note?Μην μου πειτε Monster
Τι λετε για Darker Than Black και Durarara?
Δες Hellsing αν και έχω εντύπωση πως ίσως πέφτω έξω.Halo! Τελείωσα λοιπόν χθές το Gankutsuou (το οποιό να σημειώσω το είχα δεί να το προτείνουν εδώ πριν από κάνα μήνα, οπότε good job στα παιδιά που το είχαν κάνει, απλά γαμάτο) και αφού έμεινα για καμιά ώρα κοιτάζζωντας τον τοίχο καταλάβα ότι μετά από πολύ καιρό δεν έχω προεπιλέξει ποιό θα είναι το επόμενο show που θα δώ, οπότε χρειάζομαι την συμβουλή σας! Τα 3 τελευταία που είδα ηταν τα Loveless, Clannad και Gankutsuou αλλά τώρα λέω να επιστρέψω στην παλιά καλή συνταγή των Death Note. Higurashi, Deadman Wonderland και Mirai Νικκι (μη με βρίζεται για το Mirai Νικκι, απλά το λατρεύω XD!) όπου ο κόσμος γυρνούσε ανάποδα από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν σου έλεγε και το γιατί. Οπότε όποιος μπορεί να μου προτείνει ένα καλό action, psychological με gore χαρακτήρα και badass πρωταγωνιστή/ή και άλλους χαρακτήρες θα του ήμουν υπόχρεως. Για τα genre δεν έχω πρόβλημα καθώς τα έχω δεί όλων των ειδών σχεδόν, αρκεί να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 21 February 2013 - 01:28
Posted 21 February 2013 - 14:24
Ωραια, αυριο θα αρχισω Darker than Black!Darker than black: Nice Opening Nice Action
Δες Hellsing αν και έχω εντύπωση πως ίσως πέφτω έξω.
Edited by Itachi Akatsuki, 21 February 2013 - 14:28.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|