Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#556 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 06 May 2008 - 17:24

Clamp = Nothing

#557 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 May 2008 - 17:40

Χοχο, εσείς το χοντρύνατε περισσότερο. :hahaha:

lordofblues, στο Code Geass οι CLAMP συνέβαλαν μόνο στο character design. Το σενάριο το ανέλαβαν άλλοι. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί σου αρέσει (βέβαια εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει ούτε το Code Geass, και ειδικά στο σενάριο :P).

kienzan, ομολογώ ότι το manga του xxxHolic μου άρεσε αρκετά. Αλλά από κει και πέρα, CLAMP = πολύ φρου-φρου κι αρώματα, λίγη ουσία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#558 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 May 2008 - 17:40

Αν τα διαβάσει αυτά κανάς Dain την βάψατε :P

Δικό μου recommendation είναι το 9 love stories. Έαν OVA με 9 ιστορίες αγάπης, άλλωτε λυρικές, άλλο ρεαλιστικές, αλλά πάντοτε αξιόλογες, με καλό σκίτσο για την εποχή του και σίγουρα πολύ ωραία μουσική. Αξίζει να το τεστάρετε.
Posted Image

#559 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 May 2008 - 17:44

Χοχο, εσείς το χοντρύνατε περισσότερο. :hahaha:

lordofblues, στο Code Geass οι CLAMP συνέβαλαν μόνο στο character design. Το σενάριο το ανέλαβαν άλλοι. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί σου αρέσει (βέβαια εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτα, γιατί δεν μου αρέσει ούτε το Code Geass, και ειδικά στο σενάριο :P).

Γι'αυτο Kenny ειπα οτι εχει σχεση, δεν ειναι. Παλι καλα που το σεναριο το ανελαβε αλλος αλλιως θα το ειχαν βραζιλιανικη σαπουνοπερα.

Πο πο αυτο το X ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.

Posted Image

#560 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 May 2008 - 19:12

εγώ πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα για το Χ

#561 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 06 May 2008 - 20:16

Δηλαδη με λιγα λογια να μην το δω!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#562 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 06 May 2008 - 20:29

Δηλαδη με λιγα λογια να μην το δω!

Βασικα ρίξε μία ματιά στο thread του Χ που έχει γίνει ενα μικρό debate και αποφάσισε μόνος σου.
Εχει φανατικους εχθρους αλλά και πάρα πολους φίλους, choose your side:hahaha:

#563 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 May 2008 - 20:32

Βασικα ρίξε μία ματιά στο thread του Χ που έχει γίνει ενα μικρό debate και αποφάσισε μόνος σου.
Εχει φανατικους εχθρους αλλά και φίλους choose your side:hahaha:

Προφανως εχεις καταλαβει με ποια side ειμαστε εγω και ο Kienzan.

Posted Image

#564 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 May 2008 - 15:11

Ψάχνω ένα anime comedy οπου ο πρωταγονιστής να αγαπάει μια κοπελιά και να είναι από την αρχή μάζι ως ζευγάρι.Οχι να περιμένεις να δείς αν θα τα φτιάξουν!
και να δείχνει την σχέση τους!
Καμιά πρόταση?

#565 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 May 2008 - 15:16

Έφυγες για Genshiken. :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#566 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 May 2008 - 01:17

Δηλαδη με λιγα λογια να μην δω το Χ!

Να το δεις σιγουρα, σε πολλους εχει αρεσει, ποιος ξερει ισως να εισαι εσυ ο επομενος.

Ichigo13, δοκιμασε και το Onegai Teacher. Επισης η περιγραφη σου ταιριαζει ακριβως στο Okusama wa Joshikousei, αλλα σε προειδοποιω οτι ειναι απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει.
Posted Image

#567 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 08 May 2008 - 21:47

Εγώ έχω όρεξη για anime με πιστολίδια (Όχι hellsing/ devil may cry, τα έχω δει) Να έχει και χιούμορ και ωραία πλοκή, όχι μόνο σκηνές μάχης... Help anyone?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#568 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 May 2008 - 21:49

Εγώ έχω όρεξη για anime με πιστολίδια (Όχι hellsing/ devil may cry, τα έχω δει) Να έχει και χιούμορ και ωραία πλοκή, όχι μόνο σκηνές μάχης... Help anyone?

Αν δεν εχεις δει το Gungrave αυτο ειναι η επιλογη σου...

#569 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 May 2008 - 22:02

Δεν το εχω δει αλλα νομιζω το black lagoon ειναι ετσι:orly:Τσεκαρε το:drink:

#570 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 08 May 2008 - 22:04

Trigun classic

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires