Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5761 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 09 July 2012 - 17:43

οκ σ'ευχαριστω και εσεν αΚοκινη βασιλισσα
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#5762 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 09 July 2012 - 17:48

ασε το higurashi για μετα το umineko να δεις πρωτα φιλε mike να νιωσεις την απολυτη anime εμπειρια :)

#5763 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 July 2012 - 18:07

Τα πλέον κατάλληλα μέρη για να πάρετε ουσιαστικές απαντήσεις για το αν αξίζει η όχι να δείτε μια σειρά είναι τα ίδια τα threads. Γι αυτό υπάρχουν κιόλας για να παίρνει μια ιδέα ο κόσμος για το τι πρόκειται να δει.

Αν και δεν απαγορεύεται το να ρωτήσει κανείς εδώ αν αξίζει κάτι ή όχι είναι επί το πλείστον ανούσιο από την στιγμή που μπορεί να δει τις απόψεις όσων το έχουν δει μαζεμένες.

#5764 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 July 2012 - 22:30

απλα εδω υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να διαβαστει, γιατι αν γραψει στο thread, ειναι πιθανο να αγνοηθει για λιγο καιρο. ετσι ειμαστε εδω πλεον. λιγοι αλλα καλοι.

να το δω το Ghost in the Shell???

*leaves quietly*

η λεξη "βλεπω" ειναι ελαφρια.
να λες "να εντρυφησω" καλυτερα.

εγω το ειχα δει παλια σε DVD αλλα το βρηκα φοβερα βαρετο, παρα τον κορυφαιο τεχνικο τομεα. το manga ηταν ακομα βαρετοτερο.
τωρα που βγηκε σε Blue Ray η δευτερη εκδοση και μαλιστα βελτιωσαν καποιες σκηνες, δες το, μη χασεις την ευκαιρια.

#5765 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 posts

Posted 10 July 2012 - 14:01

απλα εδω υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να διαβαστει, γιατι αν γραψει στο thread, ειναι πιθανο να αγνοηθει για λιγο καιρο. ετσι ειμαστε εδω πλεον. λιγοι αλλα καλοι.

η λεξη "βλεπω" ειναι ελαφρια.
να λες "να εντρυφησω" καλυτερα.

εγω το ειχα δει παλια σε DVD αλλα το βρηκα φοβερα βαρετο, παρα τον κορυφαιο τεχνικο τομεα. το manga ηταν ακομα βαρετοτερο.
τωρα που βγηκε σε Blue Ray η δευτερη εκδοση και μαλιστα βελτιωσαν καποιες σκηνες, δες το, μη χασεις την ευκαιρια.

Εξαρταται για τι μιλας... :P για την ταινια ή τη σειρα? :himitsu:
Posted Image

#5766 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 July 2012 - 20:08

God, no!

@redqueen ΜΗΝ δεις την 2.0 έκδοση. Δες το Bluray της original ταινίας από THORA.
Posted Image
Posted Image

#5767 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 July 2012 - 20:40

God, no!

@redqueen ΜΗΝ δεις την 2.0 έκδοση. Δες το Bluray της original ταινίας από THORA.

μονο που το Link τορρεντ δεν λειτουργει. δεν την εχω δει. τοσο χαλια ειναι ή αλλαξαν τιποτα;

εδω καλυτερα
http://bakabt.me/130601-ghost-in-the-shell-thora.html

#5768 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 July 2012 - 21:57

δεν την εχω δει. τοσο χαλια ειναι ή αλλαξαν τιποτα;

1. Αντικαταστήσανε κάποιες σκηνές με CG, πχ την αρχική βουτιά της Kusanagi από την ταράτσα, κάποιες σκηνές από το intro, κάποια cityscapes κλπ.
2. Όλες οι φωνές είναι ξαναηχογραφημένες, και εμένα μου ακούστηκαν βαριεστημένες. Ο seiyuu του Puppetmaster είναι άλλος (ή άλλη, δεν θυμάμαι).

Περισσότερα εδώ.
Posted Image
Posted Image

#5769 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 July 2012 - 23:22

+1 κι από μένα στο ότι το GitS του 1995 είναι απείρως καλύτερο από το GitS 2.0 του 2009.

Μερικές φορές το να επανεφεύρεις τον τροχό είναι κακή ιδέα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5770 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 July 2012 - 14:06

+1 κι από μένα στο ότι το GitS του 1995 είναι απείρως καλύτερο από το GitS 2.0 του 2009. Μερικές φορές το να επανεφεύρεις τον τροχό είναι κακή ιδέα.

Συμφωνώ και επαξαύνω. Το είδα και το 2.0 πριν καιρό αλλά έφαγε shift-delete, μιας και το αποτέλεσμα ήταν απλά χειρότερο με τα επιπλέον CG και τα πειράγματα που έκαναν στο χρώμα και σε κάποιους Seiyus. Θα παραδεχτώ βέβαια πως ο remastered ήχος ήταν καλύτερος στην 2.0. Αλλά μονάχα αυτό. Προτιμήστε την ταινία του 95 που έχει ούτως ή άλλως godlike animation για την εποχή της. Το 2.0 άρμεγμα ήταν άλλωστε.

εδω καλυτερα http://bakabt.me/130601-ghost-in-the-shell-thora.html

Θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως στο συγκεκριμένο release, μιας και μιλάμε για μια απ'τις ελάχιστες περιπτώσεις κάκιστης ποιότητας πηγής του remastered bluray. Όσο ανορθόδοξο κι αν ακούγεται προτιμήστε το HDTV rip των PSNR για το GITS1. Μακράν το καλύτερο release για όσους θέλουν να δούνε την ταινία όπως πραγματικά ήταν με ένα εξαιρετικό encode.

Τσεκάρετε και comments αν θέλετε εδώ:
http://bakabt.me/147724-ghost-in-the-shell-hdtv-720p-h264-dts-psnr.html

Edited by Radagast, 11 July 2012 - 14:06.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5771 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 11 July 2012 - 14:12

επιτέλους έχω λίγο χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω σε anime.
μου είπε ένας φίλος μου το blitz. γενικά το είχα ξεκινήσει λίγο (είχα δει 2-3 επεισόδια) αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
να του δώσω 2η ευκαιρία?

#5772 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 11 July 2012 - 16:55

Θέλω κατι που να ναι λιγο ιστορικο, με γκεισες ισως (αν υπαρχει κατι τετοιο). Δεν με πειραζει το genre.

#5773 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 11 July 2012 - 17:48

επιτέλους έχω λίγο χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω σε anime.
μου είπε ένας φίλος μου το blitz. γενικά το είχα ξεκινήσει λίγο (είχα δει 2-3 επεισόδια) αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
να του δώσω 2η ευκαιρία?

Φαντάζομαι εννοείς το Bleach , έτσι ? :P
Κατ'εμέ δες καλύτερα FMA Brotherhood αν δεν έχεις δει , θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5774 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 11 July 2012 - 18:33

Θέλω κατι που να ναι λιγο ιστορικο, με γκεισες ισως (αν υπαρχει κατι τετοιο). Δεν με πειραζει το genre.

Rose of Versailles
House of Five Leaves
Aoi Bungaku
Mouryou no Hako
Samurai Champloo
Spice and Wolf
Twelve Kingdoms

Όχι απαραιτήτως βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, κάποια είναι και adaptation από νουβέλες ή μυθιστορήματα που αξίζει να τσεκάρεις, ενώ άλλα έχουν καθαρό fantasy στοιχείο & σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Απ' ό,τι θυμάμαι γκέισες υπήρχαν στο samurai champloo.

Από ταινίες, πρόχειρα μού 'ρχονται στο μυαλό τα Toki no Tabibito & sword of the stranger.

Edited by cyber_john, 11 July 2012 - 18:37.

serpe7.jpg

#5775 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 July 2012 - 18:39

Φαντάζομαι εννοείς το Bleach , έτσι ? :P
Κατ'εμέ δες καλύτερα FMA Brotherhood αν δεν έχεις δει , θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο .

Το Brotherhood ειναι οντως μια πολλη ωραια σειρα απ'οτι μου εχουν πει και θα πρεπει να ειναι γιατι προκειται για το απλο FMA ,το οποιο ηταν πολυ ωραιο ,σε αλλη μορφη.Για το Bleach τωρα.Πιστευω οτι καθε λατρης των anime θα επρεπε να εχει δει εστο και πολυ λιγο απο τα μεγαλα Shounen(One Piece,Naruto,Bleach).Θα συνιστουσα το Bleach γιατι αφου εχει τωρα τελειωσει δεν εχεις αιγνια π.χ. καθε Τριτη να περιμενεις το νεο επεισοδειο ή το νεο chapter.Αμα καποιος θελει πιο ιστορικα θα συνιστουσα το Rurouni Kenshin Trust & Betrayal που ειναι ενα ova της σειρας Rurouni Kenshin με 4 επεισοδεια 30 λεπτων.Ωραιο ειναι και το απλο Rurouni Kenshin αλλα ειναι λιγο παιδικο μπροστα στο ova.
Posted ImagePosted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires