Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 17:43

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 17:48

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 18:07
Αν και δεν απαγορεύεται το να ρωτήσει κανείς εδώ αν αξίζει κάτι ή όχι είναι επί το πλείστον ανούσιο από την στιγμή που μπορεί να δει τις απόψεις όσων το έχουν δει μαζεμένες.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 22:30
να το δω το Ghost in the Shell???
*leaves quietly*
η λεξη "βλεπω" ειναι ελαφρια.
να λες "να εντρυφησω" καλυτερα.
εγω το ειχα δει παλια σε DVD αλλα το βρηκα φοβερα βαρετο, παρα τον κορυφαιο τεχνικο τομεα. το manga ηταν ακομα βαρετοτερο.
τωρα που βγηκε σε Blue Ray η δευτερη εκδοση και μαλιστα βελτιωσαν καποιες σκηνες, δες το, μη χασεις την ευκαιρια.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 14:01
απλα εδω υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να διαβαστει, γιατι αν γραψει στο thread, ειναι πιθανο να αγνοηθει για λιγο καιρο. ετσι ειμαστε εδω πλεον. λιγοι αλλα καλοι.
η λεξη "βλεπω" ειναι ελαφρια.
να λες "να εντρυφησω" καλυτερα.
εγω το ειχα δει παλια σε DVD αλλα το βρηκα φοβερα βαρετο, παρα τον κορυφαιο τεχνικο τομεα. το manga ηταν ακομα βαρετοτερο.
τωρα που βγηκε σε Blue Ray η δευτερη εκδοση και μαλιστα βελτιωσαν καποιες σκηνες, δες το, μη χασεις την ευκαιρια.
Εξαρταται για τι μιλας...

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 20:40
God, no!
@redqueen ΜΗΝ δεις την 2.0 έκδοση. Δες το Bluray της original ταινίας από THORA.
μονο που το Link τορρεντ δεν λειτουργει. δεν την εχω δει. τοσο χαλια ειναι ή αλλαξαν τιποτα;
εδω καλυτερα
http://bakabt.me/130601-ghost-in-the-shell-thora.html
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 21:57
δεν την εχω δει. τοσο χαλια ειναι ή αλλαξαν τιποτα;
1. Αντικαταστήσανε κάποιες σκηνές με CG, πχ την αρχική βουτιά της Kusanagi από την ταράτσα, κάποιες σκηνές από το intro, κάποια cityscapes κλπ.
2. Όλες οι φωνές είναι ξαναηχογραφημένες, και εμένα μου ακούστηκαν βαριεστημένες. Ο seiyuu του Puppetmaster είναι άλλος (ή άλλη, δεν θυμάμαι).
Περισσότερα εδώ.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2012 - 23:22
Μερικές φορές το να επανεφεύρεις τον τροχό είναι κακή ιδέα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 14:06
+1 κι από μένα στο ότι το GitS του 1995 είναι απείρως καλύτερο από το GitS 2.0 του 2009. Μερικές φορές το να επανεφεύρεις τον τροχό είναι κακή ιδέα.
Συμφωνώ και επαξαύνω. Το είδα και το 2.0 πριν καιρό αλλά έφαγε shift-delete, μιας και το αποτέλεσμα ήταν απλά χειρότερο με τα επιπλέον CG και τα πειράγματα που έκαναν στο χρώμα και σε κάποιους Seiyus. Θα παραδεχτώ βέβαια πως ο remastered ήχος ήταν καλύτερος στην 2.0. Αλλά μονάχα αυτό. Προτιμήστε την ταινία του 95 που έχει ούτως ή άλλως godlike animation για την εποχή της. Το 2.0 άρμεγμα ήταν άλλωστε.
εδω καλυτερα http://bakabt.me/130601-ghost-in-the-shell-thora.html
Θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως στο συγκεκριμένο release, μιας και μιλάμε για μια απ'τις ελάχιστες περιπτώσεις κάκιστης ποιότητας πηγής του remastered bluray. Όσο ανορθόδοξο κι αν ακούγεται προτιμήστε το HDTV rip των PSNR για το GITS1. Μακράν το καλύτερο release για όσους θέλουν να δούνε την ταινία όπως πραγματικά ήταν με ένα εξαιρετικό encode.
Τσεκάρετε και comments αν θέλετε εδώ:
http://bakabt.me/147724-ghost-in-the-shell-hdtv-720p-h264-dts-psnr.html
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 11 Ιούλιος 2012 - 14:06
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 14:12
μου είπε ένας φίλος μου το blitz. γενικά το είχα ξεκινήσει λίγο (είχα δει 2-3 επεισόδια) αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
να του δώσω 2η ευκαιρία?
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 16:55
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 17:48
επιτέλους έχω λίγο χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω σε anime.
μου είπε ένας φίλος μου το blitz. γενικά το είχα ξεκινήσει λίγο (είχα δει 2-3 επεισόδια) αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
να του δώσω 2η ευκαιρία?
Φαντάζομαι εννοείς το Bleach , έτσι ?

Κατ'εμέ δες καλύτερα FMA Brotherhood αν δεν έχεις δει , θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 18:33
Θέλω κατι που να ναι λιγο ιστορικο, με γκεισες ισως (αν υπαρχει κατι τετοιο). Δεν με πειραζει το genre.
Rose of Versailles
House of Five Leaves
Aoi Bungaku
Mouryou no Hako
Samurai Champloo
Spice and Wolf
Twelve Kingdoms
Όχι απαραιτήτως βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, κάποια είναι και adaptation από νουβέλες ή μυθιστορήματα που αξίζει να τσεκάρεις, ενώ άλλα έχουν καθαρό fantasy στοιχείο & σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Απ' ό,τι θυμάμαι γκέισες υπήρχαν στο samurai champloo.
Από ταινίες, πρόχειρα μού 'ρχονται στο μυαλό τα Toki no Tabibito & sword of the stranger.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από cyber_john: 11 Ιούλιος 2012 - 18:37
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 18:39
Φαντάζομαι εννοείς το Bleach , έτσι ?
Κατ'εμέ δες καλύτερα FMA Brotherhood αν δεν έχεις δει , θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο .
Το Brotherhood ειναι οντως μια πολλη ωραια σειρα απ'οτι μου εχουν πει και θα πρεπει να ειναι γιατι προκειται για το απλο FMA ,το οποιο ηταν πολυ ωραιο ,σε αλλη μορφη.Για το Bleach τωρα.Πιστευω οτι καθε λατρης των anime θα επρεπε να εχει δει εστο και πολυ λιγο απο τα μεγαλα Shounen(One Piece,Naruto,Bleach).Θα συνιστουσα το Bleach γιατι αφου εχει τωρα τελειωσει δεν εχεις αιγνια π.χ. καθε Τριτη να περιμενεις το νεο επεισοδειο ή το νεο chapter.Αμα καποιος θελει πιο ιστορικα θα συνιστουσα το Rurouni Kenshin Trust & Betrayal που ειναι ενα ova της σειρας Rurouni Kenshin με 4 επεισοδεια 30 λεπτων.Ωραιο ειναι και το απλο Rurouni Kenshin αλλα ειναι λιγο παιδικο μπροστα στο ova.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|