Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 01:12
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 01:26
Οκ φχαριστωω ...ουτος η αλλος δεν ηθελα να δω ενα Ανιμε που να ειναι σχεδον ιδιο με το Bleach.....Ηθελα απλως κατι σε παρομοιο styleΘα πετάξω και ένα D-Gray Man που ως θέμα ήταν αρκετά συγγενικό με το Bleach.

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 18:55
Ευχαριστω για τη βοηθεια Warchief... εχω αρχισει One Piece εδω και καμποσο καιρο (episode 40) και μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον ! Για το Hunter X Hunster δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.....Ετσι αποφασισα να αρχισω το Big Windup φτανω μεχρι episode 5 και σου λεω γνωμη!!Καλησπέρα Itachi Akatsuki.
Σου προτείνω να δοκιμάσεις τα One Piece και Hunter x Hunter (2011), πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα που μπορεί να σου προσφέρει το είδος! Επίσης σου προτείνω το Ookiku Furikabutte, είναι ένα anime με εξαιρετικούς χαρακτήρες (μπορεί να το βρεις και ως Big Windup).
Περιμένω εντυπώσεις ειδικά από το τελευταίο.
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 18:55
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 19:02
εχω μια ερωτηση που εδω και καιρο δεν ξερω την απαντηση: το Samurai Champloo ειναι το ιδιο με το Afro Samurai?Αλλα δυο πραγματα επισεις ...για να δω Full Metal Alchemist : Brotherhood πρεπει να εχω δει το original Full Metal? αν βλεπω παραπανω απο 2 Anime ταυτοχρονα (αυτο τον καιρο βλεπω Naruto και One Piece)μηπως δεν θα μπορω να τα παρακολουθησω αν αρχισω και 3ο απο αυτα που μου προτεινες?Ευχαριστο προκαταβολικα!!Άμα θέλεις δράση και μάχες τότε τα δύο πρώτα που σου πρότεινε ο Warchief θα σε καλύψουν. Το άλλο έχει να κάνει με άθλημα οπότε ξέχνα τις χατζάρες και τα κουμπούρια.
Εγώ θα σου προτείνω τα εξής με την σειρά μου :
Samurai Champloo
Claymore
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Berserk
Rurouni Kenshin
Yu Yu Hakusho
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 19:05
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 20:48
ευχαριστωω!! ειχα δει το Afrο το οποιο μπερδευα με το champloo και πραγματικα ειχα απογοειτευτει.....Καμία σχέση το Champloo με το Afro. Το πρώτο είναι εκπληκτικό το δεύτερο χάλια. Brotherhood βλέπεις και χωρίς να έχεις δει το προηγούμενο. Για το τελευταίο που ρωτάς, αν έχεις αρκετό χρόνο και... δεκατρία ανιμ παράλληλα μπορείς να δεις!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 00:15

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fatsel: 02 Μάιος 2012 - 00:15
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 00:43
Mouryou no Hako και Berserk για αρχή
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 15:18
Εκτός από τα δύο που ανέφερε ο Nikos1451 τα οποία είναι εξαιρετικά, δες ακόμα και τα: Ergo Proxy, Texhnolyze, Wolf's Rain, Ayakashi, Mononoke, Aoi Bungaku, Hundred Stories, Monster, The Skull Man, Vampire Hunter D: Bloodlust, Serial Experiments Lain, Shigurui... Κι η λίστα ποτέ δεν σταματά...Χαίρεται!! Είχα ρωτίσει πριν λίγο καιρό για σειρές σε στυλ DB ή OP, παρόλα αυτά είδα πρόσφατα τα Deathnote και Claymore και αποφάσισα ότι μου αρέσουν περισσότερο τα πιο σκοτεινά άνιμε
. Υπάρχει καμία πρόταση για σειρά που να μοιάζει με κάποιο από αυτά τα δύο;
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 15:57

Τέλειο thread!!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 18:08

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 18:37
Εκτός από τα δύο που ανέφερε ο Nikos1451 τα οποία είναι εξαιρετικά, δες ακόμα και τα: Ergo Proxy, Texhnolyze, Wolf's Rain, Ayakashi, Mononoke, Aoi Bungaku, Hundred Stories, Monster, The Skull Man, Vampire Hunter D: Bloodlust, Serial Experiments Lain, Shigurui... Κι η λίστα ποτέ δεν σταματά...
καλα και εσυ το Serial Experiment Lain του προτεινεις???
δεν λεω ειναι αρκετα καλο ανιμε αλλα πολυ "βαρυ" και mindfuck για καποιον που τα μονα "σκοτεινοβαρια" ανιμε που εχει δει ειναι deathnote && claymore..θες να τον τρελανεις πριν την ωρα του μου φαινεται

ναι αυτα που σου προτεινει ο anakin(απο αυτα που ξερω και εχω δει δλδ) τα περισσοτερα ειναι "σοβαρα" καποια αλλα οπως το S.E.L && το Texhnolyze(απο οτι μου εχουν πει για το Texhnolyze) ειναι λιγο πιο καμενα και πιο καταθληπτικα ωραια μεν αλλα (πολυ)βαρια δε..
το ergo proxy ειναι μια καλη αφετηρια για να ξεκινισεις

επισης αν θες ενα ωραιο σοβαρο seinen/fantasy σου προτεινω το 12 Kingdoms (η αλλιωςJuuni Kokki)
anyway αυτη ειναι η γνωμη μου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Skinner1991: 02 Μάιος 2012 - 18:45
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2012 - 20:08

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|