Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 18 April 2012 - 22:41
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 18 April 2012 - 22:53
Ας πω και εγώ. Έτσι για να μαζευτούν πολλές να μην ξέρει τι να πρωτοδεί : Perfect Blue και Hoshi o Ou kodomo
Posted 18 April 2012 - 23:23

Posted 18 April 2012 - 23:36
Colourful που είναι και φετινή .
Ghost in the Shell .
Sword of the Stranger .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 18 April 2012 - 23:37
Posted 18 April 2012 - 23:42
Μην δεις Colorfoul αν δεν θέλεις να εξοργιστείς.
U mad bro ?

Τα rage moments χρειάζονταν στην ταινία κατ ' εμέ για να γίνει πιο ρεαλιστική και σκληρή . Αν γουστάρεις κοινωνικό δράμα Colourful οπωσδήποτε !
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 18 April 2012 - 23:47

Posted 19 April 2012 - 00:29
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 April 2012 - 01:24
Επίσης ολες οι ταινειες του Miyazaki( αν δεν τις έχεις δει) recommended το laputa:castle in the sky και spirited away :3
Posted 20 April 2012 - 01:28
Twillight Q αν και είναι δύο OVAs το Twillight, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα μ' αυτό.
Posted 22 April 2012 - 19:01
baccano αν το δεις και σου αρεσει τo style δες και το durarara
code geass
death note
gantz
shamurai champloo
fma brotherhood
claymore
ao no exorcist
soul eater
high school of the dead
nurarihion no mago (το κενουριο )
basilisk ( αν βλεπεις naruto πρεπει να το δεις για να δεις πως ειναι οι αλιθινοι ninja γιατι με το naruto πρεπει να το εχεις ξεχασει )
C – The Money of Soul and Possibility - Control
δεν ξερω σε τι κατιγορεια να τα βαλω απλα ακσιζει να τα δεις
monster (αν εισαι σε φασι να δεις μια ιστορεια για το ποσο σκλιρος ειναι ο κοσμος και που μπορει να φτασει ο ανθροπος)
berserk πραγματικα ομος δες το manga ετοι φοτος πιο μπροστα
splater
elfen lied
hellshing+οva ειναι πολυ αιμα αν ισε σε τετια φασι 8α σ αρεσει
rurunin kenshin ΟVA's (το απλο δεν εχι τοσο αιμα)
devil may cry
classic mainstream με μεγαλο story
one piece
naruto (αν δεν σου αρεσουν τα fillers πσακσε πια ειναι και skipare ta den θα χασεις κατι )
katekyo hitman reborn!
dragonball
bleach (αν δεν σου αρεσουν τα fillers πσακσε πια ειναι και skipare ta den θα χασεις κατι )
HXH+OVAs (yu yu hakusho του ιδιου σινγραφεα )
fairy tail (δειτε το rave master ειναι πιο παλια δουλια του ιδιου σινγραφεα)
air gear (αν και δεν αρεσε σε πολλα ατομα που το προτινα εμενα μου αρεσε για αυτο το βαζω ιδικα αν εχετε παιξι ενα game sto xbox που λεγοταν jet set radio future πιστευω 8α σας αρεσει ειναι με rollers αλλα εχι αρκετο κσιλικι μεσα θεαματικο και καλοφτιαγμενο)
GINTAMA δες το μονο αν εχεις δει αρκετα anime οστε να μπορεις να το καταλαβεις ειναι epic αλλα δεν μπορεις να αρχισεις με αυτο κατα τιν αποπση μου γιατι το μισο απο το story σατιριζει αλλα επιτιχιμενα manga/anime τις τελευτεας 30 ετιας κατα την αποπση μου αν εισαι παλιος και δεν το εχεις δει πρεπει να το δεις απλα μι το λιοσεις και το δεις μονοκοματα λιγο λιγο και αργα αργα ειναι καλιτερα ετσι 2-3 επισοδεια τιν ημερα πιστευω και οταν θες να γελασεις
Posted 29 April 2012 - 00:47
Posted 29 April 2012 - 00:51
Σου προτείνω να δοκιμάσεις τα One Piece και Hunter x Hunter (2011), πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα που μπορεί να σου προσφέρει το είδος! Επίσης σου προτείνω το Ookiku Furikabutte, είναι ένα anime με εξαιρετικούς χαρακτήρες (μπορεί να το βρεις και ως Big Windup).
Περιμένω εντυπώσεις ειδικά από το τελευταίο.
Posted 29 April 2012 - 01:02
Εγώ θα σου προτείνω τα εξής με την σειρά μου :
Samurai Champloo
Claymore
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Berserk
Rurouni Kenshin
Yu Yu Hakusho
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|