Radagast δες και το πρώτο original Vampire Hunter D.
Για το συγκεκριμένο movie είχα δει αρκετά θάψιμο και άσχημες κριτικές και δεν ασχολήθηκα, είχα άδικο λες ε;
Καλώς μπορεί να το τσεκάρω στο άμεσο μέλλον. Thnx.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 13:24
Radagast δες και το πρώτο original Vampire Hunter D.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 14:51
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:07
Για προτείνετε και κάνα group(το καλύτερο αν γίνεται) γιατί από Baka-anime δε το βρίσκω πουθενά :SΤο πρώτο Vampire Hunter D είναι από τις καλύτερες ταινίες που έδω δει (βέβαια έχω και λίγο ρετρό γούστα
). Το σίγουρο είναι πως έχει πολύ splatter και πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Την έχω δει κλασική ταινία, πράγματι καλή, αν και θεωρώ το vampire hunter d κλάσης ανώτερο κυρίως λόγω ατμόσφαιρας.Αν θες μπορείς να δεις και την ταινία Ninja Scroll από τον ίδιο σχεδιαστή.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:16
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 15:19
Εγω θα σου προτινα Dream-Anime!Για προτείνετε και κάνα group(το καλύτερο αν γίνεται) γιατί από Baka-anime δε το βρίσκω πουθενά :S
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:49
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:54
δείχνεις ότι θα γουστάρεις άπειρα με το Samurai Champloo. Όπως είσαι, πας για κατέβασμα (προτίμησε [AF-F] ή [A-Kraze]).1)τυπου λιγο ιστορικο λιγο πολεμικες τεχνες, ξυλο και το χιουμορ του(δεν το θεωρο τελιως απαραιτητο αλλα w/e) μερικα που εχω δει για να σας καταλαβετε shura no toki, bakumatsu,basilisk... οπωσδηποτε τα στοιχεια katana ή ninja τα θεωρω λιγο απαραιτητα (ειμαι λιγο freak με τις πολεμικες τεχνες απο japan
)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:58
τυπου λιγο ιστορικο λιγο πολεμικες τεχνες, ξυλο και το χιουμορ του(δεν το θεωρο τελιως απαραιτητο αλλα w/e) μερικα που εχω δει για να σας καταλαβετε shura no toki, bakumatsu,basilisk... οπωσδηποτε τα στοιχεια katana ή ninja τα θεωρω λιγο απαραιτητα (ειμαι λιγο freak με τις πολεμικες τεχνες απο japan
)
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:03
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 19:16
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 00:29
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 00:51
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|