Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5236 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 February 2012 - 23:33

Kαι να πεις στην κοπέλα σου να γραφτεί και αυτή για να την αναλάβουμε από πρώτο χέρι.

πως φαινεται η σωστη mod...αχαχα..kiddin kiddin :hahaha:
εγω 8α προτινα και τιποτα απο vampire knight, lovely complex, 5cm per second, kimikiss και γενικα κανα καλο shoujo ή romance μιας κιεναι και κοπελα (εξαρταται και τι ηδη της αρεσουνε βεβαια) αλλα απτην αλη 8α λεγα και τπτ πιο παλιο και καλο, monster(που δα προσφατα και μ'αρεσε παρα πολυ) , honey & cover...αν παμε σε κανα shounen, 8α μπορουσες να της προτινεις τιποτα απο fairy tail, one piece αν κιειμαι λιγο της αποψης ειδικα αν δεν ειναι ατομο που του αρεσουν τα action να μην αρχισει με shounen XD αλλα με κατι πιο ψαγμενο ή καπιου αλου στυλ, 8α μπορουσες να της πεις αν της αρεσoυν τα Horror και τιποτα απο higurashi, shiki e.t.c

On topic, ψαχνω καπoιο καλο comedy, slice of life :P

Edited by GhostPrince, 03 February 2012 - 23:38.

フカフカ

#5237 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 03 February 2012 - 23:51

Genshiken άμα δεν έχεις δει είναι must .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5238 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 February 2012 - 23:54

What the man said. Genshiken. Δεν θα γελάσεις δυνατά αλλά θα το αγαπήσεις. Άμα προσθέσεις και josei τσέκαρε και το Kuragehime. Είναι πολύ μικρό, αστείο και γλυκό.

Posted Image

#5239 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 February 2012 - 00:00

Genshiken ενδιαφερον φαινεται...8α πιασω αυτο μαλλον, thanks :D
Kuragehime το εχω δει :P (αρκετα καλο απ'οσο το 8υμαμαι)
フカフカ

#5240 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 04 February 2012 - 00:28

Claymore προτείνω(αν δεν το έχετε δει ακόμα) . Είναι αρκετά καλό .
"I am lightning . The rain transformed ."

#5241 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 04 February 2012 - 00:36

Επισης για slice of life,comedy ειναι ωραιο και το hyakko και το Great Teacher Onizuka αν δεν το εχεις δει

#5242 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 February 2012 - 22:03

>Sora no Manimani<
Kyou No Go no Ni
Joshikousei
Hatsukoi Limited
Soredemo Machi wa Mawatteiru

ySss0UF.jpg

#5243 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 20 February 2012 - 15:37

Hey all!
Ψάχνω για κατι καινουργιο να δω.Εχω πολυ καιρο να δω καποια σειρα.Εκτος απο Naruto Anime/Manga που παρακολουθώ!
Μην μ πειτε απο παλια και κυριως action/μπαμ μπουμ vampires κτλπ τα εχω δει σχεδον ολα.
Εχει βγει καινουργια σειρα Full Metal Alchemist που βασιζεται στο manga?Βλεπω και ταινιουλα αμα λάχει.Κατι σε miyazaki π εχετε να προτεινετε.
βλεπω σχεδον τα παντα εκτος απο Retro:madtodeath:

Επισης μαζι με τα recommendations ενα ΠΜ με download links ! Thx :)

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#5244 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 February 2012 - 15:46

Hey all!
Ψάχνω για κατι καινουργιο να δω.Εχω πολυ καιρο να δω καποια σειρα.Εκτος απο Naruto Anime/Manga που παρακολουθώ!
Μην μ πειτε απο παλια και κυριως action/μπαμ μπουμ vampires κτλπ τα εχω δει σχεδον ολα.
Εχει βγει καινουργια σειρα Full Metal Alchemist που βασιζεται στο manga?Βλεπω και ταινιουλα αμα λάχει.Κατι σε miyazaki π εχετε να προτεινετε.
βλεπω σχεδον τα παντα εκτος απο Retro:madtodeath:

Επισης μαζι με τα recommendations ενα ΠΜ με download links ! Thx :)

Αν δεν εχεις δει ακομα το brotherhood του FMA...επισης βγηκε και καινουρια ταινια τωρα τελευτεα :) Miyazaki...8α τα χεις δει τα παλια πιοστευω, αλλα προτεινω spirited away, laputa:castle in the sky, howl's moving castle, αν και γενικα οι ταινιες του miyazaki ειναι ολες μια και μια :P τωρα το hoshi wo ou kodomo που βγηκε φτανει αρκετα το στυλ του(δεν ξερω αν ειναι δικo του) αλλα ειναι αρκετα καλη σε γενικες γραμες. Απο πιο καινουρια πραματα 8α σου προτεινα το mawaru penguindrum και το saint seiya(lost canvas) :P

Edited by GhostPrince, 20 February 2012 - 15:57.

フカフカ

#5245 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 February 2012 - 16:01

To καινούργιο Hunter X Hunter με 1000.
Απο miyazaki το αγαπημένο μου είναι το castle of cagliostro, checkαρε pm για links :)

qzMHWHd.png

#5246 _GaARa_

_GaARa_

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 20 February 2012 - 16:05

Αν δεν εχεις δει ακομα το brotherhood του FMA...επισης βγηκε και καινουρια ταινια τωρα τελευτεα :) Miyazaki...8α τα χεις δει τα παλια πιοστευω, αλλα προτεινω spirited away, laputa:castle in the sky, howl's moving castle, αν και γενικα οι ταινιες του miyazaki ειναι ολες μια και μια :P τωρα το hoshi wo ou kodomo που βγηκε φτανει αρκετα το στυλ του(δεν ξερω αν ειναι δικo του) αλλα ειναι αρκετα καλη σε γενικες γραμες. Απο πιο καινουρια πραματα 8α σου προτεινα το mawaru penguindrum και το saint seiya(lost canvas) :P

Το brotherhood ειναι καλυτερο απο το παλιο?Ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες το FMA και δεν θελω να δω κατι π θα με ''χαλάσει''.Αν και στο animdb εχει πολυ καλα ratings και reviews!
Αν θα μπορουσες να μ στειλεις links για τα movies και το FMA στο inbox?
Επισης καμια ταινια με καλο animation?3D/HD or whatever.Κατι σαν το Advert Children.
Εκτος απο κανα δυο σειρες και καμια ταινια εχω μεινει πολυ πισω και θα ηθελα να δω κατι καλο.

To καινούργιο Hunter X Hunter με 1000.
Απο miyazaki το αγαπημένο μου είναι το castle of cagliostro, checkαρε pm για links :)

αα thx.θα το τσεκάρω.δν ηξερα οτι ειχε βγει καινουργιο είχα την εντυπωση οτι ειχα δει το παλιό.

Edited by _GaARa_, 20 February 2012 - 16:10.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#5247 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 February 2012 - 16:13

Fma brotherhood is unbelievable.Πιστευω πολυ καλυτερο απο την παλια σειρα.
Watch it.:riiight:

sc5bab.jpg

#5248 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 February 2012 - 20:18

_GaARa_ το είδος που ψάχνεις είναι κυρίως shounen? Αν ναι, τότε όπως είπαν πιο πάνω το fma brotherhood είναι μία καλή επιλογή. Αν έχεις δει το baccano και σου άρεσε τότε τσέκαρε και το durarara. Αν έχεις δει το eureka seven και σου άρεσε τσέκαρε το bounen no x'mdou. Αν ενδιαφέρεσαι για sci-fi με time travel δες το steins;gate. Αν θες να κλάψεις μία καλή επιλογή είναι το tokyo magnitude 8.0~είναι και σχετικό με τα πρόσφατα γεγονότα στην Ιαπωνία αν και πρωθύστερο~ . Αν θες sports anime με καλό slice of life τσέκαρε τα cross game και ookiku furikabutte. Αν δεν σε απωθεί το mahou shoujo genre ρίξε μια ματιά στο mahou shoujo madoka magica που θα έλεγα ότι είναι μια εναλλακτική πρόταση στο είδος.

Από ταινίες θα σου πρότεινα τα genius party και genius party beyond που είναι συλλογές με anime short movies και το sky crawlers.

xbJ3b2w.jpeg

#5249 _GaARa_

_GaARa_

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 22 February 2012 - 11:07

Ευχαριστω για τις προτάσεις σας.Ηδη ξεκίνησα το FMA και κατεβασα καποιες ταινιες που προτεινατε.Δν μ αρεσουν και πολυ τα drama να πω την αλήθεια.Θα μ αρεσε καποιο scifi ή καποια ταινια μ δράση περισσοτερο.Το Eureka seven το εχω δει αλλα δν ξετρελάθηκα κιολας.
Κατι σε στυλ GTO εκτος απο το school rumble το οποίο το εχω δει?:bike:

#5250 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 February 2012 - 12:08

Δν μ αρεσουν και πολυ τα drama να πω την αλήθεια.Θα μ αρεσε καποιο scifi ή καποια ταινια μ δράση περισσοτερο.

Vexille και Appleseed Deus Ex Machina έχεις δει;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires