Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5146 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 00:48

Μετά το απίστευτο Phantom θέλω να συνεχίσω με σειρές τέτοιου είδους . Έχω ακούσει ότι το Black Lagoon μοιάζει αρκετά , είναι καλό ? Καμιά άλλη πρόταση ? ( εκτός από Baccano , το έχω ήδη στα plan to watch )

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5147 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 01:57

Μετά το απίστευτο Phantom θέλω να συνεχίσω με σειρές τέτοιου είδους . Έχω ακούσει ότι το Black Lagoon μοιάζει αρκετά , είναι καλό ? Καμιά άλλη πρόταση ? ( εκτός από Baccano , το έχω ήδη στα plan to watch )

Το Black Lagoon δεν μοιάζει, αλλά είναι καλό over-the-top-action με μπόλικο πιστολίδι.

Αυτά που μοιάζουν είναι σχεδόν όλα της Bee Train: Noir, Madlax, El Cazador de la Bruja.
Καλούτσικο είναι και το Canaan.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5148 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 18:50

H σειρά Sengoku Bassara είναι καλή? Την αναφέρουν αρκετά συχνα στο Gintama και μου κεντρισε την περιεργεια. Να τη δω λέτε? Βασικά είναι μια σειρά η OVA?
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5149 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 19:03

H σειρά Sengoku Bassara είναι καλή? Την αναφέρουν αρκετά συχνα στο Gintama και μου κεντρισε την περιεργεια. Να τη δω λέτε? Βασικά είναι μια σειρά η OVA?

Έχει δύο σειρές και μία Ταινία που βγήκε τον Ιούνιο. Ακόμα έχει 8 specials, δεν υπάρχουν όλα μεταφρασμένα φυσικά.
Εγώ θα σου πρότεινα να τις δεις. Από άλλες σειρές που αναφέρονται στην συγκεκριμένη ιστορική περίοδο είναι πολύ καλύτερη. Βασισμένη σε παιχνίδι βέβαια.
Καλή επιλογή για να ξεδώσεις και να δεις ένα καλό άνιμε με μάχες. Φυσικά υπάρχει και το supernatural στοιχείο όπως επίσης και super powers, αλλά πίστεψε με δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου. Οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες (βασισμένοι σε ιστορικά πρόσωπα βέβαια), αλλά αυτό είναι στην κρίση του καθενός.
Τσέκαρέ το και ίσως σου αρέσει.

#5150 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 21:45

Το Black Lagoon δεν μοιάζει, αλλά είναι καλό over-the-top-action με μπόλικο πιστολίδι.

Αυτά που μοιάζουν είναι σχεδόν όλα της Bee Train: Noir, Madlax, El Cazador de la Bruja.
Καλούτσικο είναι και το Canaan.

Thanks !!! Θα τα τσεκάρω ! Είναι όντως καλά , γιατί μερικά δεν έχουν και τόσο καλή βαθμολογία ?

Set by Mangawolf

#5151 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2012 - 21:22

Thanks !!! Θα τα τσεκάρω ! Είναι όντως καλά , γιατί μερικά δεν έχουν και τόσο καλή βαθμολογία ?

Γιατί τα τελευταία 2 χρόνια τα νέα μέλη του anidb βάζουν 10ρια στις καινούριες σειρές πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι έβαζαν τα παλιά μέλη στις παλιές σειρές.
Διάβασε τα reviews.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5152 Moefag

Moefag

萌え~!

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 00:18

Είναι ανάλογα και με τις προσωπικές εκτιμήσεις του καθενός, νομίζω. Δεν θεωρώ ότι στο Noir π.χ. άξιζε κάποια καλύτερη βαθμολογία ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα. Τα υπόλοιπα δεν τα είδα βέβαια, οπότε δεν ξέρω.

#5153 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 00:29

Το wolf's rain το έχεις δει; Ή το Ghost Hound;

#5154 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 00:35

Nope , κανένα από τα 2 ! Μου τα προτείνεις ???

Set by Mangawolf

#5155 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 00:39

Αν σου άρεσε το Darker Than Black θα σου αρέσει και το Wolf's Rain. Είναι ίδιο studio, ίδιο setting, αλλα αντί για contractors είναι wolves. Το Ghost Hound έχει σκοτεινή ατμοσφαίρα μυστήριο και ωραία πλοκή. Αν μου ερθεις κανένα αλλο θα ξαναποστάρω:bleh:

#5156 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 01:32

Oho !!! Θα το τσεκάρω τότε , arigatou gozaimasu !!!

Set by Mangawolf

#5157 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 23:53

Ίσως Darker than Black? Gunslinger Girl? Angel Heart? Αν μιλάμε για το Phantom: Requiem for a Phantom.
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#5158 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 00:06

angel heart ειναι καλο? με τι εχει να κανει βασικα(αν το εχεις δει) ...μιας και μ'αρεσουνε σειρες τετιου ειδους :P
フカフカ

#5159 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 00:08

Σόρρυ παιδιά, αν και ξέρω ότι έχει απαντηθεί άπειρες φορές θέλω anime με romance όχι shoujo με tragedy, έχω ήδη δει αρκετά και πιστεύω ότι τα έχω δει όλα, οπότε προτείνετε ότι ξέρετε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Lovely Complex. Kimi ni Todoke ίσως? Zero no Tsukaima? Itazura no Kiss? Kaichou wa maid-sama?

Ισως οχι.... δεν θα κλάψεις με αυτα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 12 Ιανουάριος 2012 - 04:33
merged

Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#5160 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2012 - 00:10

Bokura ga ita ισος ;p και το Kimikiss pure rogue, true tears ειναι ωραια ^^
フカフカ

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires