Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 13 December 2011 - 23:40
NichijouAzumanga Daioh
Και το Lucky Star είναι καλό ρε μπούφε
Posted 14 December 2011 - 00:46
-.- όχι δεν μου άρεσε το Lucky Star, έχω δει σύνολο... 1 επεισόδιο, το πρώτο.
Posted 15 December 2011 - 00:54
για πειτε μ καμια ιδεα ρε παιδια...

Posted 15 December 2011 - 01:14

Posted 15 December 2011 - 01:29
Posted 15 December 2011 - 01:56
το soul eater καλο ηταν, αλλα...
το cowboy bepop ειναι επισης στα προσεχως μ αλλα οχι τωρα.....
θελω να δω σε ενα anime και ρομαντζο και ξυλο, μεχρι τωρα το μονο σοβαρο π εχω βρει ηταν το eureka 7 (το μονο αρκετα καλο, ωστε να πω, ναι ρε το ειδα κ ενιωσα, σε αυτην την κατηγορια)
αυτο το Βοunen no Xamdou δε φανηκε ασχημο, απλα δεν το βρισκω στα sites...

Posted 15 December 2011 - 02:13
το ao no exocist και το deadman wonderland εχω πει εδω κ καιρο οτι θα τα δω, απλα τα αφηνω να βγαλουν λιγα επεισοδια πρωτα.
αν δε με απατα η μνημη μου εχουν και τα 2 τελιωσει...το ΑΟ no exorcist απτην αλη ειχε την ιδια μοιρα και χειροτερη απτο soul eater

8α σου πρωτινα και το macross frontier btw, οχι τιποτα τρομερο...αλλα μιαζει με το eurika

anyway...εχει να μου πρωτινει κανεις κανα ωραιο supernatural/psychedelic/psycho..και γενικα απαυτη τη πλευρα, ανιμε/μανγκα?

Posted 15 December 2011 - 08:30
μολις τελειωσα το eureka 7 και ψαχνω για κατι παρομοιο. δλδ και δραση και ωραια πλοκη (αν και με μπερδεψε πολυ στο τελος το ατιμο) και με χιουμορ και με εντονες σχεσεις μεταξυ των προσωπων. ειδικα το πρωτο κ το τελευταιο χαρακτηριστικο μετραει πολυ. (α, και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι με ρομποτ). επισης θελω να ειναι μεγαλουτσικο, δλδ οχι κατω των 20 επισοδειων.
για πειτε μ καμια ιδεα ρε παιδια...
Βοunen no Xamdou?
Πραγματι το Bounen no Xam'd ειναι αυτο που ψαχνεις καθως νομιζω εγινε και απο το ιδιο studio με το eureka 7.
Αν και ισως βρεις οτι εχει περισσοτερες ομοιοτητες με το Eureka 7 απο οσες θα ηθελες.
Ισως ο λογος που δεν το βρισκεις ειναι γιατι καποια sites το εχουν καταχωρημενο ως Bounen no Xam'd ή Xam'd of the Lost Memories ή Xam'd: Lost Memories. Εν ολιγοις θα σου δωσω καποια Link και για online streaming αλλα και για download.
http://bakabt.me/143496-bounen-no-xamdou-ysosrs-720p.html
για Download αλλα πρεπει να κανεις ενα account.
Απο εκει και περα κανε search σε διαφορα torrent sites, αλλιως
http://www.animetake.com/anime/bonen-no-xamdou/
για να κατεβασεις καθε επεισοδιο ξεχωριστα (ως torrent ή και direct dl)
Η σε αυτα τα online streaming sites:
http://www.animedreaming.tv/anime/bonen-no-xamdou-xamd-lost-memories/
http://www.animecrazy.net/xamd-lost-memories-anime/
Ο,τι σε βολευει χρησιμοποιησε.
Posted 15 December 2011 - 10:27

Posted 15 December 2011 - 10:34
Posted 15 December 2011 - 14:41
Ε, συγγνώμη, θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει κάποιο άνιμε σαν Katanagatari ή Bakemonogatari (έμφαση στο romance και action παράλληλα);
Είχε το bakemonogatari action;

Posted 15 December 2011 - 14:51
χμμμ χρειαζομαι ομως να μ προτεινεται ενα ακομη παρομοιο γτ το Xam'd: Lost Memories π μ ειπατε φαινεται πολυ ωραιο, αλλα θα το χω τελειωσει σε 6-7 μερες...

Posted 15 December 2011 - 15:59
eureka 7 προτεινω κ εγω. πολυ καλο!
χμμμ χρειαζομαι ομως να μ προτεινεται ενα ακομη παρομοιο γτ το Xam'd: Lost Memories π μ ειπατε φαινεται πολυ ωραιο, αλλα θα το χω τελειωσει σε 6-7 μερες...γτ τα καλα πραματα να κρατανε λιγο?
Το xam'd που είπαν τα παιδιά είναι σιγουράκι για την περίπτωση που σου άρεσε το eureka 7.Και seriously μην βλέπεις anime online,κατεβαζέ τα και θα με θυμηθείς.

Το anidb προτείνει και το Last Exile αλλά δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω εφόσον δεν το έχω δει,αν θες το τσεκάρεις.Ίσως και το code geass αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το romance στοιχείο και το nge αλλά εμένα αν και λάτρεψα το eureka δεν μου άρεσε to nge οπότε δεν παίρνω και όρκο πως θα σου αρέσει.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|