Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4906 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 00:01

Μακριά από Γκιλγκαμές. Προσωπικά το βρήκα πολύ βαρετό με μουντά χρώματα.

Το Καΐτζι από την άλλη είναι φοβερό.

Α.

Gurren Lagann που σού'πε και η μόνο. Αν έχεις όρεξη να ξεπεράσεις το πρόβλημα με το παλιό animation δες το Hajime No ippo, και αμα ξεκολήσεις πριν το τελειώσεις πες μου:P
Δες και κανα Cross Game, Black Lagoon, Ga rei Zero(ασχετα μεταξύ τους)

Impossible. Μακάρι να μπορούσα.
Black Lagoon σίγουρα θα κοιτάξω, το περιτριγύριζα πριν καιρό αλλά ξεχάστηκα, ευχαριστώ για την υπενθύμηση! =D
Ga re Zero... Ωραίο animation και αυτό, και φαίνεται ενδιαφέρον. Το σημείωσα.
Many thanks :hiding_something:

Όσο για το Gundam, έχω ακούσει πολλά, και καλά και κακά. Δεν ξέρω. Θα δω.

#4907 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 August 2011 - 00:06

Ωωω, το Gilgamesh... Intriguing. Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε.
Φοβάμαι λίγο το Kaiji λόγω του μυτόνγκα, αλλά διαβάζοντας το Summary έχω καλό προαίσθημα.
Σε ευχαριστώ.

Anime recommendations so far: 6

Βασικά το άλλο είναι που θα' πρεπε να φοβάσαι αλλά τέλος πάντων.

Το Gilgamesh είναι όπως είπε και ο Νικος.
Φαίνεται intriguing και ενδιαφέρον, αλλά όταν το βλέπεις...
Μέχρι στιγμής έχω δει δύο επεισόδια και θα χρειαστεί να καταβάλλω προσπάθειες για να δω περισσότερα.Ελπίζω όταν το τελειωσω να ξανακάνω αυτό το recomendation, αλλά σοβαρά αυτη τη φορά.

O6rrvsU.jpg

#4908 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 26 August 2011 - 00:12

να προσθέσω μια ποικιλία να τσεκάρεις XD
Planetes
Hajime no Ippo
Mahou Shoujo Madoka Magica
Baccano!
Skip Beat!
Welcome to the N.H.K
Full Metal Panic? Fumoffu
Sword of the Stranger
Macross Frontier
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#4909 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 00:42

Βασικά το άλλο είναι που θα' πρεπε να φοβάσαι αλλά τέλος πάντων.

Το Gilgamesh είναι όπως είπε και ο Νικος.
Φαίνεται intriguing και ενδιαφέρον, αλλά όταν το βλέπεις...
Μέχρι στιγμής έχω δει δύο επεισόδια και θα χρειαστεί να καταβάλλω προσπάθειες για να δω περισσότερα.Ελπίζω όταν το τελειωσω να ξανακάνω αυτό το recomendation, αλλά σοβαρά αυτη τη φορά.

Μα εσύ μου πρότεινες το Gilgamesh. Γιατί το πρότεινες αν δεν σου άρεσε; Έλαβα το recommendation σου, όπως και όλων, ως σοβαρό. Δεν ζήτησα τυχαία ανιμέ, ήμουν κατηγορηματικός στο τι θέλω. Τέλος πάντων.
Planetes, Hajimme no Ippo δεν θα τα δω.
Το Baccano και το N.H.K. πρέπει να τα κοιτάξω (ειδικά το δεύτερο).
To Fullmetal Panic επίσης, το σημειώνω.
Το Skip Beat! το έχω δει, είναι από τα πρώτα μου ανιμέ xD (είμαι λίγο ό,τι να ΄ναι ε).
To Sword of the Stranger είναι ταινία; lol Σειρές θέλω. (αν και ανιμέ του τύπου Garden of Sinners είναι δεκτά, εννοείται).
Macross Frontier, ωωω, καλό φαίνεται.
Σε ευχαριστώ για τις πολλές προτάσεις! ^_^

#4910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 August 2011 - 00:53

Haibane Renmei
Neon Genesis Evangelion
Black Jack
Tatami Galaxy
Ookiku Furikabutte

#4911 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 August 2011 - 01:01

Το Neon Genesis Evangelion θα τον καθηλωσει? Δημοσιευμένη  εικόνα

Δες κανα Tengen Toppa Gurren Lagann οπως ειπαν...

2bbd14fc.jpg

#4912 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 August 2011 - 01:02

Οι περισσότερες σειρές που προτάθηκαν είναι πολύ καλές (NHK, NGE, Haibane είναι στο top 3 μου) αλλά κακά τα ψέματα. Άμα θες κάτι να σε πωρώσει και να μην μπορείς να το αφήσεις Kaiji is the way to go. Δεν έχει σημασία ποια είδη anime προτιμάς, αν το ξεκινήσεις απλά δε θα μπορείς να το σταματήσεις.
(Και το ookiku furikabute το ίδιο, απλά πρέπει είτε να ξέρεις πολύ καλά τους κανόνες του baseball είτε να κάτσεις καμιά ώρα να τους μάθεις και αυτό δυστυχώς μπορεί να σε κουράσει)

Btw αφού σου άρεσε το skip beat, δοκίμασε και το Wallflower ;)

Edited by Anelis, 26 August 2011 - 01:11.

Posted Image

#4913 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 August 2011 - 01:06

Μα εσύ μου πρότεινες το Gilgamesh. Γιατί το πρότεινες αν δεν σου άρεσε; Έλαβα το recommendation σου, όπως και όλων, ως σοβαρό. Δεν ζήτησα τυχαία ανιμέ, ήμουν κατηγορηματικός στο τι θέλω. Τέλος πάντων.

Boku no pico ειναι αυτο που ζητας

Sorry, κάτι μ' έπιασε και ακολούθησα εν μέρει το παράδειγμα του αποπάνω.

Αλλά επειδη θες κάτι πραγματικά καλό, σου προτείνω εκτός του Kaiji τα αγαπημένα μου Αoi bungaku, Gankutsuou, Mononoke, Ayakashi japanese horror και paranoia agent.

Aμα βαρεθείς και αυτά τότε παραιτούμαι.

O6rrvsU.jpg

#4914 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 26 August 2011 - 01:17

Ναι αλλά το Kaiji δεν είναι καλό

HnH5aB0.jpg

#4915 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 August 2011 - 01:57

Ναι αλλά το Kaiji δεν είναι καλό

Oh no you didnt!

qzMHWHd.png

#4916 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2011 - 02:05

Lol. Τι μου κάνεις τώρα, έρχεσαι και λες ότι δεν είναι καλό ενώ όλοι απο πάνω κράζουν πόσο φοβερό είναι =.=
Θα το κοιτάξω έτσι κι αλλιώς, must form my own opinion πάντα.
Σας ευχαριστώ όλους. Μην μου προτείνετε άλλα, έκατσα και τα κοίταξα όλα (εννοώ διάβασα το summary τους και είδα τα opening τους, έτσι εγώ ελέγχω αν θα αρχίσω να βλέπω κάτι) και κατέληξα ότι θα δοκιμάσω τα εξής:

• Kaiba,
  • Baccano,
  • Welcome to the N.H.K
  • Tengen Toppa Gurren Laggan
  • bounen no xamdou
  • Michiko to Hatchin
  • Kaiji
  • Gilgamesh
  • Black Lagoon,
  • Ga Rei Zero
  • Gundam 00
  • Fullmetal Panic
  • Macross Frontier
  • Haibane Renmei
  • Neon Genesis Evangelion
  • Black Jack
  • Tatami Galaxy
  • Aoi Bungaku
  • Gankutsuou
  • Mononoke
  • Ayakashi Horror Tales
  • Paranoia Agent
(E ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ)

Αν παρόλαυτα κάποιος έχει κάτι εξτρα να μου πει/προτείνει/προτρέψει ας μου κάνει VM.

Thanks thanks thanks.

#4917 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 26 August 2011 - 07:26

Από άποψη animation πάντως, με βάση αυτά που ζήτησες, τίτλοι όπως Kaiba,Gilgamesh,Mononoke,Gankutsuou,NGE,Black Jack (και ίσως Kaiji) δεν ξέρω αν θα σε συγκινήσουν...

#4918 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 26 August 2011 - 08:51

Planetes, Hajimme no Ippo δεν θα τα δω.

Πραγματικά αν δεν δεις hajimme no ippo απλά δεν θα έχεις δει το καλύτερο shonen που κυκλοφορεί. Μην σε απωθεί το ότι είναι αθλητικό, ο εθισμός με τη συγκεκριμένη σειρά είναι δεδομένος. Επίσης το Planetes είναι μια από τις καλύτερες σειρές σχετικά με διάστημα κλπ

Τέλος αν θες animation + υπόθεση, δες τα tv series του ghost in shell :burningbe3:
rsrGbGx.gif

#4919 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 August 2011 - 09:20

Btw αφού σου άρεσε το skip beat, δοκίμασε και το Wallflower ;)

Yeah sister! Και εγώ σκεφτόμουν να το προτείνω :3

Κοίτα Teo darling (:P) αν ψάχνεις για διαυγές, καθαρό blah blah animation πιάσε κάτι σε νερό καλύτερα γιατί έτσι αποκλείεις πάρα πολύ ωραία anime που με βάση και τη animelist σου πιστεύω θα σου άρεσαν...Πχ. το wallflower μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία super wow animation αλλά είναι το καλύτερο shoujo ever ( μαζί με το ouran high school host club). Αφού έβαλες στο abomination το special A 7 σε αυτά θα βάλεις 11 XD

Επειδή μόλις είδα ότι έβαλες στο samurai champloo 9 ( I allready love you) τα Michiko to Hatchin και Cowboy bebop είναι από τον ίδιο δημιουργό. Το πρώτο ανταποκρίνεται βέβαια περισσότερο στα standards σου για το animation αλλά όπως προείπα δώσε μια ευκαιρία και θα εκπλαγείς ευχάριστα...

Και νομίζω δεν το πρότεινε κανείς και τώρα μου ήρθε στα standards σου ανταποκρίνεται τέλεια το durarara !

PS Didimakia το Nge animationwise είναι χρόνια μπροστά από την εποχή του και απολύτως καθηλωτικό αρκεί να ξέρεις γιατί το βλέπεις...Δεν το πρότεινα γιατί γενικά διστάζω να το προτείνω έτσι γενικά λόγω της θεματολογίας του αλλά πιστεύω κάθε anime fan θα πρέπει να το δει και μετά ας αποφασίσει μόνος του :)

xbJ3b2w.jpeg

#4920 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 26 August 2011 - 10:22

Το Hajime no Ippo όπως σου είπαν και τα παιδιά νωρίτερα πρέπει να το δεις. Οπωσδήποτε. Δώστου μια ευκαιρία και να δεις που θα κολλήσεις. Επίσης εγώ θα σου πρότεινα Ergo Proxy (που είναι ένα από τα αγαπημένα μου) και Texhnolyze. Αν τα ξεκινήσεις να ξέρεις όμως ότι είναι "βαριά" anime και αν δεν έχεις συνηθίσει στο είδος τους μπορεί να σε κουράσουν. Το Casshern Sins, είναι καλούτσικη σειρά. Darker Than Black αν δεν το έχεις δει, Pandora Hearts, Ghost Hunt είναι ωραία και τέλος Speed Grapher. Αν δεν τα έχεις δει τσέκαρε τα, μπορεί να σου αρέσουν.;)

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires