Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4771 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 05 July 2011 - 22:34

ok!Θα τα σκεκαρω!ευχαριστω και τις δυο σας.Iristella to Grappler Baki το εχω σε ταινια και ηταν απλα καλο.Μαλλον αυτο θα δω γιατι το boxing δεν μου πολυ αρεσει.Απο τι βλεπω ομως σαν το SF δεν υπαρχει καλυτερο στο ειδος του.

Edited by Mike The Great, 05 July 2011 - 22:41.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4772 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 06 July 2011 - 01:28

Με αφορμή το thread για το Nyanpire σκεφτόμουν υπάρχει γενικά κανένας decent τίτλος με πρωταγωνιστές γατιά ή τουλάχιστον να εχουν σημαντικό ρόλο?

#4773 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 06 July 2011 - 01:34

Neko no Ongaeshi

#4774 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 July 2011 - 01:40

Spring and Chaos
Night On The Galactic Railroad
She and her cat
Kemono to Chat
Kizuna Ichigeki
The Cat Returns
Suteneko Tora-chan
There she is
Natsume Yuujinchou

#4775 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 06 July 2011 - 02:53

έχει κανείς να μου προτίνει κάποιο άνιμε με αρτ που να μοιάζει Lovely Complex + Bokura ga Ita και να είναι Romance/Shoujo;

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4776 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 06 July 2011 - 03:12

Θα σου πρότεινα το Itazura na Kiss, αλλά επειδή δεν είναι καλό, δες το Marmalade Boy, το οποίο έχει ξεπατικώσει κιόλας το InK. Kάπως παλιό αλλά αυτό του δίνει ατμόσφαιρα.
Το Bokura ga Ita έχει αρκετά ιδιαίτερο art πάντως.

#4777 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 06 July 2011 - 03:16

Χαχαχαχα το Itazura na Kiss κατέβαζα τώρα!, Ευχαριστώ πολύ! Πάω να κατεβάσω το Marmalade Boy τότε! ^^

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4778 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 06 July 2011 - 11:47

Πο πο! This is more than enough! Ευχαριστώ!:ureshii:

#4779 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 06 July 2011 - 11:50

Χαχαχαχα το Itazura na Kiss κατέβαζα τώρα!, Ευχαριστώ πολύ! Πάω να κατεβάσω το Marmalade Boy τότε! ^^

Ωραίο είναι και το Itazura na kiss, εδώ μάρεσε εμένα που δεν προτιμώ τόσο το romance... :thumbup:
Spoiler:

Posted Image

#4780 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 July 2011 - 12:00

Ramona ένα είναι το απόλυτο anime με γατιά

Chi's sweet home

@Lucy Heartfilia εμένα το itazura na kiss μου άρεσε...Αν δεν σε ενοχλούν οι abusive relationships βλέπεται εύκολα. Σχετικά με αυτό που ψάχνεις πάντως θα σου πρότεινα το tokyo marble chocolate :3

xbJ3b2w.jpeg

#4781 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 07 July 2011 - 00:20

Πριν λιγες μερες τελειωσα το Street fighter 2v series(το βλεπα μικρος αλλα δεν ειχα δει τα 8 τελαιταια επισοδια)και ομολογω οτι για σειρα martial arts ειχε καποια σημεια πολυ συγκινητικα.Επειδη πορωθηκα με αυτο το ειδος(martial arts) αρχισα να βλεπω το Kenichi The Mightiest Disciple αλλα απο τα 3 πρωτα επισοδια δεν μου φανηκε και καλο.Μηπως καποιος εχει να μου προτεινει μια σειρα martial arts kai tournament μαζι?

Θα σου προτεινα να μην παρατησεις το Kenichi παντως. Μπορει στην αρχη να ναι λιγο χαλαρο αλλα μετα γινεται πολυ καλυτερο.

#4782 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 posts

Posted 07 July 2011 - 01:05

Ramona ένα είναι το απόλυτο anime με γατιά

Chi's sweet home

μόνο που είδα τη φατσούλα της Chi( αύτη δεν είναι??) στην είκονα του anidb εφυγε για κατέβασμα.. Ευχαριστώ :kawaii:

#4783 celestial_god

celestial_god

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 10 July 2011 - 04:27

θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ανιμε του τύπου kino no tabi,mushishi,house of five leaves.ήρεμο γενικότερα με καλους χαρακτήρες. :drink:

#4784 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 10 July 2011 - 04:46

Θα σου προτεινα να μην παρατησεις το Kenichi παντως. Μπορει στην αρχη να ναι λιγο χαλαρο αλλα μετα γινεται πολυ καλυτερο.

ok!Επειδη αρχισα το Baki θα τα βλεπω μαλλον παραλληλα.Στο Kenichi μου αρεσε και το χιουμορ που εχει
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4785 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 July 2011 - 10:25

θα ήθελα να μου προτείνεται ένα ανιμε του τύπου kino no tabi,mushishi,house of five leaves.ήρεμο γενικότερα με καλους χαρακτήρες. :drink:

mononoke, haibane renmei, Natsume Yuujinchou

xbJ3b2w.jpeg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires