Ξεχάσατε το witch hunter robin και τα hellsing..
Να προσθεσω και τη σειρα Silent Moebius
Θα βαζα και τη βρουκολακα Mιyu μιας και ανεφερες τη rοbιn.δεν εχει πιστολια, εχει ομως μαγικα και το Lαrvα για το γυναικειο κοινο
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2011 - 21:24
Ξεχάσατε το witch hunter robin και τα hellsing..
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 13:36
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 22:05
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 06:43
Έχει δει κανείς το Birdy the Mighty Decode? Πια είναι η γνώμη σας?
Δεν βρήκα ούτε καν νήμα για την σειρά.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 07:11
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 10:12
γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και στα anime γενικότερα. βλέπω bleach(76 επ.), death note(το είδα όλο), naruto(28επ. νομίζω) και λίγο initial d. μπορείτε να μου προτείνετε κανένα άλλο καλό anime στο στυλ του bleach?
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 12:34
one piece αν και εχει 501 επ
(ongoing),rurouni kenshin,d.gray man(ημιτελες :/ ),dragon ball(κλασσικα),fairy tail(ongoing),samurai champloo.αυτα μου ρχονται τωρα,τα μονα που εχουν μαχες με σπαθια ειναι rurouni kenshin-samurai champloo αν και με το bleach δεν εχουν σχεδον καθολου σχεση,τα αλλα ειναι πιο κοντα στο στυλ bleach-naruto.i hope i helped you ^^
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 13:50
Περημένουμε πρώτες εντυπώσεις....σ'ευχαριστω θα τα κοιταξω, το fairy tail αρχισα χθες να το βλεπω.
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 09:26
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 09:53
Υ.Γ: αυτό που μου έκανε εντύπωση στο opening song ήταν ο χαρακτήρας που μοιάζει με μικρό χιονάνθρωπο από το rave(είχα ρίξει μια ματιά στο manga) για ποιο λόγο υπάρχει και στο fairy tail?
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 11:46
Υ.Γ: αυτό που μου έκανε εντύπωση στο opening song ήταν ο χαρακτήρας που μοιάζει με μικρό χιονάνθρωπο από το rave(είχα ρίξει μια ματιά στο manga) για ποιο λόγο υπάρχει και στο fairy tail?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2011 - 19:36
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2011 - 20:29
Δεν υπάρχει δυστυχώς.Θα χει σίγουρα ερωτηθεί ξανά και θα σπάσω νεύρα
,μα κάτι παρόμοιο στο Death Note?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2011 - 21:02
Δεν υπάρχει δυστυχώς.
Αλλοι θα σου πουν monster, αλλοι code geass, αλλοι switch. Αν θες κανε αναζητηση εντός thread γιατι όλο και καποιο αλλο θα αναφέρθηκε.
Αν αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ στο death note είναι τα παιχνίδια στρατηγικής ή οι πολύ εξυπνοι άνθρωποι που τολμούν να παιρνουν ρισκα κτλ, τότε πας σε Akagi, hikaru no go, legend of the galactic heroes. Να εξηγούμαστε, καμία σχεση με το κλίμα του death note τα τελευταια. Τα αναφερω μόνο απο άποψη ευφυών πρωταγωνιστών.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 13:50
είδα πολύ λίγο χθες από το πρώτο επισόδειο. και μου φάνηκε αρκετά καλό, όμως τώρα δεν έχω και πολύ χρόνο(λόγω εξεταστικής), οπότε από τις 30 και μετά θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου.......
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|