Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4651 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 June 2011 - 21:24

Ξεχάσατε το witch hunter robin και τα hellsing.. :)

Να προσθεσω και τη σειρα Silent Moebius

Θα βαζα και τη βρουκολακα Mιyu μιας και ανεφερες τη rοbιn.δεν εχει πιστολια, εχει ομως μαγικα και το Lαrvα για το γυναικειο κοινο

#4652 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 June 2011 - 13:36

Sounds good.Δεν με πειραζει αν εχει να κανει με μαγια απλως τα πιστολια μου κολλανε πιο πολυ στο mood.hellsing εχω διε και ειναι τεεεεεελειο:joyful:

sc5bab.jpg

#4653 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 10 June 2011 - 22:05

Έχει δει κανείς το Birdy the Mighty Decode? Πια είναι η γνώμη σας?
Δεν βρήκα ούτε καν νήμα για την σειρά.

#4654 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 June 2011 - 06:43

Έχει δει κανείς το Birdy the Mighty Decode? Πια είναι η γνώμη σας?
Δεν βρήκα ούτε καν νήμα για την σειρά.

Φίλε plotolp, σε περίπτωση που θέλεις να συζητήσεις για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο, γιατί δεν ανοίγεις ένα thread γιαυτό ώστε να γίνει και θεματική κουβεντούλα;
Here are some tips to help you get started too...^^

Στο παρόν thread δίνουμε recommendations για σειρές που θέλουν να δουν οι συμφορουμιστές μας. :thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#4655 BANkai

BANkai

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 11 June 2011 - 07:11

γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και στα anime γενικότερα. βλέπω bleach(76 επ.), death note(το είδα όλο), naruto(28επ. νομίζω) και λίγο initial d. μπορείτε να μου προτείνετε κανένα άλλο καλό anime στο στυλ του bleach?
Posted Image

#4656 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 11 June 2011 - 10:12

γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και στα anime γενικότερα. βλέπω bleach(76 επ.), death note(το είδα όλο), naruto(28επ. νομίζω) και λίγο initial d. μπορείτε να μου προτείνετε κανένα άλλο καλό anime στο στυλ του bleach?

one piece αν και εχει 501 επ :P(ongoing),rurouni kenshin,d.gray man(ημιτελες :/ ),dragon ball(κλασσικα),fairy tail(ongoing),samurai champloo.αυτα μου ρχονται τωρα,τα μονα που εχουν μαχες με σπαθια ειναι rurouni kenshin-samurai champloo αν και με το bleach δεν εχουν σχεδον καθολου σχεση,τα αλλα ειναι πιο κοντα στο στυλ bleach-naruto.i hope i helped you ^^

#4657 BANkai

BANkai

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 12 June 2011 - 12:34

one piece αν και εχει 501 επ :P(ongoing),rurouni kenshin,d.gray man(ημιτελες :/ ),dragon ball(κλασσικα),fairy tail(ongoing),samurai champloo.αυτα μου ρχονται τωρα,τα μονα που εχουν μαχες με σπαθια ειναι rurouni kenshin-samurai champloo αν και με το bleach δεν εχουν σχεδον καθολου σχεση,τα αλλα ειναι πιο κοντα στο στυλ bleach-naruto.i hope i helped you ^^

σ'ευχαριστω θα τα κοιταξω, το fairy tail αρχισα χθες να το βλεπω. ;)
Posted Image

#4658 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 12 June 2011 - 13:50

σ'ευχαριστω θα τα κοιταξω, το fairy tail αρχισα χθες να το βλεπω. ;)

Περημένουμε πρώτες εντυπώσεις.... :D

Posted Image

#4659 BANkai

BANkai

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 13 June 2011 - 09:26

είδα πολύ λίγο χθες από το πρώτο επισόδειο. και μου φάνηκε αρκετά καλό, όμως τώρα δεν έχω και πολύ χρόνο(λόγω εξεταστικής), οπότε από τις 30 και μετά θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου....... :)

Υ.Γ: αυτό που μου έκανε εντύπωση στο opening song ήταν ο χαρακτήρας που μοιάζει με μικρό χιονάνθρωπο από το rave(είχα ρίξει μια ματιά στο manga) για ποιο λόγο υπάρχει και στο fairy tail?
Posted Image

#4660 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 13 June 2011 - 09:53

Υ.Γ: αυτό που μου έκανε εντύπωση στο opening song ήταν ο χαρακτήρας που μοιάζει με μικρό χιονάνθρωπο από το rave(είχα ρίξει μια ματιά στο manga) για ποιο λόγο υπάρχει και στο fairy tail?

επειδή και τα δύο manga είναι του ίδιου δημιουργού και έχουν αρκετές,σχεδιαστικές τουλάχιστον,ομοιότητες

Posted Image

#4661 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 13 June 2011 - 11:46

Παρεπιπτόντως είναι πολύ kawaiiii.... :kawaii:

Posted Image

Posted Image

#4662 Rostix

Rostix

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 14 June 2011 - 19:36

Θα χει σίγουρα ερωτηθεί ξανά και θα σπάσω νεύρα :rolleyes:,μα κάτι παρόμοιο στο Death Note?

#4663 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 14 June 2011 - 20:29

Θα χει σίγουρα ερωτηθεί ξανά και θα σπάσω νεύρα :rolleyes:,μα κάτι παρόμοιο στο Death Note?

Δεν υπάρχει δυστυχώς.

Αλλοι θα σου πουν monster, αλλοι code geass, αλλοι switch. Αν θες κανε αναζητηση εντός thread γιατι όλο και καποιο αλλο θα αναφέρθηκε.

Αν αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ στο death note είναι τα παιχνίδια στρατηγικής ή οι πολύ εξυπνοι άνθρωποι που τολμούν να παιρνουν ρισκα κτλ, τότε πας σε Akagi, hikaru no go, legend of the galactic heroes. Να εξηγούμαστε, καμία σχεση με το κλίμα του death note τα τελευταια. Τα αναφερω μόνο απο άποψη ευφυών πρωταγωνιστών.

Posted Image

Posted Image

#4664 Rostix

Rostix

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 14 June 2011 - 21:02

Δεν υπάρχει δυστυχώς.

Αλλοι θα σου πουν monster, αλλοι code geass, αλλοι switch. Αν θες κανε αναζητηση εντός thread γιατι όλο και καποιο αλλο θα αναφέρθηκε.

Αν αυτό που σε ενδιαφέρει πιο πολύ στο death note είναι τα παιχνίδια στρατηγικής ή οι πολύ εξυπνοι άνθρωποι που τολμούν να παιρνουν ρισκα κτλ, τότε πας σε Akagi, hikaru no go, legend of the galactic heroes. Να εξηγούμαστε, καμία σχεση με το κλίμα του death note τα τελευταια. Τα αναφερω μόνο απο άποψη ευφυών πρωταγωνιστών.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,θα τα ελέγξω όλα,ένα προς ένα.

#4665 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 15 June 2011 - 13:50

είδα πολύ λίγο χθες από το πρώτο επισόδειο. και μου φάνηκε αρκετά καλό, όμως τώρα δεν έχω και πολύ χρόνο(λόγω εξεταστικής), οπότε από τις 30 και μετά θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου....... :)

Μετά το 17 επισόδειο γίνεται ωραίο! Μην το παρατήσεις πιο πριν, υπομονή!
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires