Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 13:07
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 14:50
τελειωσα πριν 3 μερες το death note και πρεπει να ομολογησω ηταν εξαιρετικο!μηπως ξερεις καποιος καποιο anime να εχει μυστηριο αλλα παραλληλα να ειναι και σκοτεινο????
αν και εχω δει τα 14/22 δες το Shiki... δε ξερω για το τελος... αλλα πληρη απολυτα τις προυποθεσεις, το ανιμε αυτο τα σπαει!!!! επισης ολοι λενε και για το Higurashi no naku koro ni... και ισως το ξεκινησω και εγω, φυσικα και το Monster ειναι πολυ καλο αν δεν εχεις προβλημα να το δεις στα αγγλικα!
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 15:13
Κάτι σαν το death note δεν υπάρχει (κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 15:27
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 15:32
Πολλοί λένε πάντως πως αυτά τα 2 μοιάζουν (άτομο με δύναμη που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο).
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 16:38
Εκτός από το LOGH και τις υπόλοιπες προτάσεις σου προτείνω και το Terra e... την σειρά και μετά αν θες δες και την παλιά ταινία. Ακόμα από Matsumoto (που είναι "μανούλα" στις space operas) εκτός από τον Captain Harlock δες ακόμα και τα Yamato, Galaxy Express 999 και Queen Millennia. Από σειρές τσέκαρε τα Space Adventure Cobra και Cowboy Bebop κι από ταινίες το 1ο part της ταινίας Memories, το They Were 11, το Locke the Superman και το Hi no Tori: Uchuu Hen. Πιστεύω είναι αρκετά... Αν θες τίποτα ακόμα εδώ θα είμαστε!Space, the final frontier...
Ψάχνω για διαστημικά ανιμε και δεν βρίσκω πέρα από το αγαπημένο μου Macross, το αθλιότατο Crest & Banner of the Stars και το αδιάφορο Glass Fleet (δεν αναπνέουμε στο κενό γμτ!!!!!!!), α και τους Πλανήτες. Υπάρχει κάτι πρόσφατο σχετικά (που να μπορεί να το βρει κανείς).
Κάπου διάβασα για το Legend of Galactic Heroes, αλλά είναι πολύ παλιό και που να βρεθεί σήμερα αυτό;
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 18:58
lol ρε παιδιά, μην αρχίζουμε και σε αυτό το forum τα "το logh είναι η μόνη αλήθεια ποστ"
![]()
Δικιο εχεις.Η μονη αληθεια ειναι η drαgοn bαll.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 19:56
Η αλήθεια κρύβεται στους Sex Pistols... Χαχαχαχα...
Spoiler:
fixed καθότι είμαστε anime forum και παρακαλώ να σταματήσει το offtopic και τα ιnflammatory comments εδώ.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 20:03

Κατέβασα το Galactic Heroes αλλά έπεσα και σε ένα άλλο το οποίο βλέπω τώρα, το STRAIN. Καλούτσικο space anime για να περάσει η ώρα. Το Cowboy Bebop το έχω και είναι πρισσότερο νουαρ παρά space. Βρήκα και το αμερικάνικο Yamato το Starblazers, αλλά αν και για πολλούς που το πρωτοείδαν τότε παλιά είναι θρυλικό anime, για εμένα που το είδα τώρα μου φάνηκε πολύ αφελές και παιδικό με ανακρίβειες που βγάζουν πολλά μάτια. Captain Harlock καταπληκτικός, το έχω δει μικρός. Galaxy Express τώρα να βλέπεις ένα τραίνο στο διάστημα; (Έχω σπουδάσει φυσικός βλέπετε και δεν έχω απεριόριστες αντοχές σ' αυτά που βλέπω.)
Ξέχασα, έχω και το Irresponsible Captain Tylor, η επιτομή σε διαστημική κωμωδία, πολύ γέλιο το προτείνω σε όποιον δεν το έχει δει.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 23:51
κανενα προβλημα δεν εχω!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Μάιος 2011 - 00:30
double post. Please use the edit button. :3
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 12:28
Τότε φίλε μου μην δεις τίποτε άλλο εκτός από LOGH γιατί όλα τα άλλα είναι ανακριβή και γεμάτα φαντασία... Το LOGH είναι η ανθρώπινη ιστορία (που επαναλαμβάνεται) 1500 χρόνια περίπου από τώρα και σε γενικές γραμμές καταφέρνει να είναι "ρεαλιστικό", όσο μπορεί να είναι μια space/sci-fi σειρά ρεαλιστική.Aπό 'κει που έψαχνα μόνος με γεμίσατε προτάσεις. Ευχαριστώ
Κατέβασα το Galactic Heroes αλλά έπεσα και σε ένα άλλο το οποίο βλέπω τώρα, το STRAIN. Καλούτσικο space anime για να περάσει η ώρα. Το Cowboy Bebop το έχω και είναι πρισσότερο νουαρ παρά space. Βρήκα και το αμερικάνικο Yamato το Starblazers, αλλά αν και για πολλούς που το πρωτοείδαν τότε παλιά είναι θρυλικό anime, για εμένα που το είδα τώρα μου φάνηκε πολύ αφελές και παιδικό με ανακρίβειες που βγάζουν πολλά μάτια. Captain Harlock καταπληκτικός, το έχω δει μικρός. Galaxy Express τώρα να βλέπεις ένα τραίνο στο διάστημα; (Έχω σπουδάσει φυσικός βλέπετε και δεν έχω απεριόριστες αντοχές σ' αυτά που βλέπω.)
Ξέχασα, έχω και το Irresponsible Captain Tylor, η επιτομή σε διαστημική κωμωδία, πολύ γέλιο το προτείνω σε όποιον δεν το έχει δει.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 19:10
Τότε φίλε μου μην δεις τίποτε άλλο εκτός από LOGH γιατί όλα τα άλλα είναι ανακριβή και γεμάτα φαντασία... Το LOGH είναι η ανθρώπινη ιστορία (που επαναλαμβάνεται) 1500 χρόνια περίπου από τώρα και σε γενικές γραμμές καταφέρνει να είναι "ρεαλιστικό", όσο μπορεί να είναι μια space/sci-fi σειρά ρεαλιστική.
Where Lοgh has the brain, galaxy express 999 has the heart.
Και τα δυο πανε πακετο.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 21:04
Και έτσι για πλάκα, στο Starblazers το Yamato ξεκινάει να κάνει σε ένα χρόνο 150-βάλε χιλιάδες έτη φωτός, μετά τα κάνει 240-βάλε χιλιάδες και στο πρώτο jump με τη φοβερή τεχνολογία του πλοίου βγαίνει στον Άρη!!!, με το δεύτερο στον Δία!!!. Δηλαδή μεγάλε σε πόσες χιλιάδες χρόνια θα φτάσεις στον μακρινό πλανήτη; Εντάξει για ένα παιδί όλα αυτά είναι σχετικά, αλλά εγώ βλέποντάς το τώρα πρώτη φορά με πιάνουν τα γέλια (με κάθε σεβασμό όμως σε αυτό το θρυλικό ανιμε).

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|