Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 28 March 2011 - 13:51
Eχω δει fma, higashi no eden,kaiba, bounen no xamdu (καλυτερα δειτε το eureka 7).Τα υπολοιπα θα τα τσεκαρω.ευχαριστω.
Εχω βαλει να κατεβαινουν wandering son,shiki,the garden of sinners, gintama, ghost hound, durarara, House of Five Leaves.
Και καποια στιγμη πρεπει να δω κα ιτο Mononoke που το εχω στο on hold εδω και 1.5 χρονο!

Posted 28 March 2011 - 13:59

Και τα υπόλοιπα που είπες είναι πολύ καλά με μια επιφύλαξη για το ghost hound που με ξενέρωσε το τέλος αλλά κατα τάλλα είναι πάρα πολύ καλό...
Θα σου έλεγα να τσεκάρεις και το mahou shoujo madoka magika αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και δυστυχώς δεν ξερουμε ακόμα πότε και αν θα ολοκληρωθεί οπότε μη σε βάλω και εσένα στη λίστα με τους enraged fans XD
Posted 28 March 2011 - 15:29
Posted 29 March 2011 - 08:21
Posted 29 March 2011 - 09:59
Gungrave; Trigun, Cowboy bebop;Θα ήθελα να δω είναι κάτι που να είναι βασισμένο σε δράμα και να προκαλεί έντονα συναισθήματα, χωρίς να είναι καταθλιπτικό, βαρετό ή υπερβολικά σκοτεινό. Μου αρέσει πολύ η fantasy/μεσαιωνική ατμόσφαιρα (τύπου berserk), άλλα μπορείτε να μου προτείνετε ακόμα και slice of life αν είναι top notch. Βασικά κάτι που με το που τελειώνοντας το να σου αφήνει συγκίνηση. Παρακαλώ μη μου προτείνετε παλιές σειρές, το παλιό animation απλά με χαλάει όταν το βλέπω.
Edited by papp0us, 29 March 2011 - 10:04.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 29 March 2011 - 10:09
Κοίταξε το Gankutsuou που είναι βασισμένο στην ιστορία του Κόμη Μοντεχρίστο με fantasy/sci fi στοιχεία.
Θα έλεγα και Haibane Renmei, είναι πολύ ήρεμο slice of life/fantasy, στην αρχή ίσως σου φανεί λίγο επίπεδο, αλλά είναι από τα λίγα anime που με ταρακούνησαν συναισθηματικά.
Και μιας και είναι επίκαιρο, Tokyo Magnitude 8.0. Oh ze drama! Δεν γίνεται καταθλιπτικό, και έχει πολύ συναίσθημα.
(Κανένα από τα παραπάνω δεν μοιάζει με το berserk βέβαια... >_< )
edit: Μου ήρθε φλασιά. Δες το Serei Moribito και είσαι κομπλέ!!! XD
Posted 29 March 2011 - 10:25
Εγώ θα πέταγα και ένα Terra E και ένα Kaiba μέσα. :3
Από όλα αυτά μόνο το Gungrave φέρνει σε Berserk only that it doesnt fail.
Posted 29 March 2011 - 11:11
(μακάρι να μην τελείωνε και όπως τελείωνε)
Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα άλλα προτείνατε (ιδιαίτερα για το Terra E.. που έχει και σενάριο καλό), είναι όλα αρκετά αξιόλογα αν και διαφορετικά.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 March 2011 - 12:56
Posted 29 March 2011 - 13:07

Posted 29 March 2011 - 13:40
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 29 March 2011 - 13:46
Τα περισσότερα επεισόδια έχουν αυτοτελή μορφή και το μεγαλύτερο arc διαρκεί 6-7 επεισόδια οπότε δεν έχεις πρόβλημα να το δεις σε δόσεις ή και μισό. Η πρόταση μου, όπως λέω σε όλους, είναι να δείς τα πρώτα 60 επεισόδια αρχικά και από αυτά θα κρίνεις. Μέχρι εκεί φαίνεται ήδη με τι έχεις να κάνεις κι αν είναι του γούστου σου.Guys το Gintama λέει ή θα μου φανεί κάπως σαχλό με τα 200 κάτι επισόδεια που έχει?
Το έχει δει. Το έχει στη λίστα της.δεν ξερω αν σου κανει αλλα το detroit metal city το εχεις δει?
Posted 29 March 2011 - 13:47
δεν ξερω αν σου κανει αλλα το detroit metal city το εχεις δει?
Το έχω δει, όντως ήταν αρκετά καλό. Ευχαριστώ πολύ πάντως

Posted 29 March 2011 - 13:48
Bamboo blade, Seto no hayanome,Hayate no Gotoku!,Cromartie High School, και το υπέρτατο KenichiΨάχνω κάτι σε κωμωδία αυτές τις μέρες, κατά προτίμηση slapstick και πρώτη φορά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με τραβάει.
Κάποιες προτάσεις - εκτός από Excel Saga; Έχω δει τα παρακάτω link , οπότε αν έχετε κάποιο παρόμοιο στο μυαλό σας, ειδικά αν μοιάζει με Gintama, Arakawa, Hare+Guu και είναι ολοκληρωμένο θα σας είμαι υπόχρεη.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|