Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4456 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 28 March 2011 - 13:51

Kαλα το πας ΧD.

Eχω δει fma, higashi no eden,kaiba, bounen no xamdu (καλυτερα δειτε το eureka 7).Τα υπολοιπα θα τα τσεκαρω.ευχαριστω.

Εχω βαλει να κατεβαινουν wandering son,shiki,the garden of sinners, gintama, ghost hound, durarara, House of Five Leaves.

Και καποια στιγμη πρεπει να δω κα ιτο Mononoke που το εχω στο on hold εδω και 1.5 χρονο!
Posted Image

#4457 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 March 2011 - 13:59

To gintama είναι must αλλά σκέφτηκα ότι ήδη θα το έχεις υπόψιν σου :P

Και τα υπόλοιπα που είπες είναι πολύ καλά με μια επιφύλαξη για το ghost hound που με ξενέρωσε το τέλος αλλά κατα τάλλα είναι πάρα πολύ καλό...

Θα σου έλεγα να τσεκάρεις και το mahou shoujo madoka magika αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και δυστυχώς δεν ξερουμε ακόμα πότε και αν θα ολοκληρωθεί οπότε μη σε βάλω και εσένα στη λίστα με τους enraged fans XD

xbJ3b2w.jpeg

#4458 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 March 2011 - 15:29

Δες και τίποτα από Masaaki Yuasa, είτε το Kaiba, είτε το Tatamio Galaxy, είτε το Mindgame. Ο τύπος είναι θεότητα και σου εγγυώμαι ότι θα σου αρέσουν.

Posted Image

#4459 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 29 March 2011 - 08:21

Θα ήθελα να δω είναι κάτι που να είναι βασισμένο σε δράμα και να προκαλεί έντονα συναισθήματα, χωρίς να είναι καταθλιπτικό, βαρετό ή υπερβολικά σκοτεινό. Μου αρέσει πολύ η fantasy/μεσαιωνική ατμόσφαιρα (τύπου berserk), άλλα μπορείτε να μου προτείνετε ακόμα και slice of life αν είναι top notch. Βασικά κάτι που με το που τελειώνοντας το να σου αφήνει συγκίνηση. Παρακαλώ μη μου προτείνετε παλιές σειρές, το παλιό animation απλά με χαλάει όταν το βλέπω.

#4460 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 29 March 2011 - 09:59

Θα ήθελα να δω είναι κάτι που να είναι βασισμένο σε δράμα και να προκαλεί έντονα συναισθήματα, χωρίς να είναι καταθλιπτικό, βαρετό ή υπερβολικά σκοτεινό. Μου αρέσει πολύ η fantasy/μεσαιωνική ατμόσφαιρα (τύπου berserk), άλλα μπορείτε να μου προτείνετε ακόμα και slice of life αν είναι top notch. Βασικά κάτι που με το που τελειώνοντας το να σου αφήνει συγκίνηση. Παρακαλώ μη μου προτείνετε παλιές σειρές, το παλιό animation απλά με χαλάει όταν το βλέπω.

Gungrave; Trigun, Cowboy bebop;

Edited by papp0us, 29 March 2011 - 10:04.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4461 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 March 2011 - 10:09

Θα σου έλεγα Aoi Bungaku που είναι υπέροχο, αλλά η πρώτη ιστορία είναι υπερβολικά καταθλιπτική.

Κοίταξε το Gankutsuou που είναι βασισμένο στην ιστορία του Κόμη Μοντεχρίστο με fantasy/sci fi στοιχεία.
Θα έλεγα και Haibane Renmei, είναι πολύ ήρεμο slice of life/fantasy, στην αρχή ίσως σου φανεί λίγο επίπεδο, αλλά είναι από τα λίγα anime που με ταρακούνησαν συναισθηματικά.

Και μιας και είναι επίκαιρο, Tokyo Magnitude 8.0. Oh ze drama! Δεν γίνεται καταθλιπτικό, και έχει πολύ συναίσθημα.

(Κανένα από τα παραπάνω δεν μοιάζει με το berserk βέβαια... >_< )

edit: Μου ήρθε φλασιά. Δες το Serei Moribito και είσαι κομπλέ!!! XD

Posted Image

#4462 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 March 2011 - 10:25

+666 για Haibane και Tokyo Magnitude. Και για το Gungrave και το Cowboy Bebop (manly tears)

Εγώ θα πέταγα και ένα Terra E και ένα Kaiba μέσα. :3

Από όλα αυτά μόνο το Gungrave φέρνει σε Berserk only that it doesnt fail.

#4463 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 29 March 2011 - 11:11

Ξεχάσατε και το 12kingdoms... Είναι πάνω κάτω ότι ζητάει...
(μακάρι να μην τελείωνε και όπως τελείωνε)
Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα άλλα προτείνατε (ιδιαίτερα για το Terra E.. που έχει και σενάριο καλό), είναι όλα αρκετά αξιόλογα αν και διαφορετικά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4464 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 29 March 2011 - 12:56

Guys το Gintama λέει ή θα μου φανεί κάπως σαχλό με τα 200 κάτι επισόδεια που έχει?

#4465 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 March 2011 - 13:07

Ψάχνω κάτι σε κωμωδία αυτές τις μέρες, κατά προτίμηση slapstick και πρώτη φορά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με τραβάει. :( Κάποιες προτάσεις - εκτός από Excel Saga; Έχω δει τα παρακάτω link , οπότε αν έχετε κάποιο παρόμοιο στο μυαλό σας, ειδικά αν μοιάζει με Gintama, Arakawa, Hare+Guu και είναι ολοκληρωμένο θα σας είμαι υπόχρεη.

ySss0UF.jpg

#4466 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 29 March 2011 - 13:40

δεν ξερω αν σου κανει αλλα το detroit metal city το εχεις δει?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#4467 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 March 2011 - 13:46

Guys το Gintama λέει ή θα μου φανεί κάπως σαχλό με τα 200 κάτι επισόδεια που έχει?

Τα περισσότερα επεισόδια έχουν αυτοτελή μορφή και το μεγαλύτερο arc διαρκεί 6-7 επεισόδια οπότε δεν έχεις πρόβλημα να το δεις σε δόσεις ή και μισό. Η πρόταση μου, όπως λέω σε όλους, είναι να δείς τα πρώτα 60 επεισόδια αρχικά και από αυτά θα κρίνεις. Μέχρι εκεί φαίνεται ήδη με τι έχεις να κάνεις κι αν είναι του γούστου σου.

Το έχει δει. Το έχει στη λίστα της.

Posted Image

Posted Image

#4468 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 March 2011 - 13:47

Το έχω δει, όντως ήταν αρκετά καλό. Ευχαριστώ πολύ πάντως :)

ySss0UF.jpg

#4469 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 29 March 2011 - 13:48

Ψάχνω κάτι σε κωμωδία αυτές τις μέρες, κατά προτίμηση slapstick και πρώτη φορά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με τραβάει. :( Κάποιες προτάσεις - εκτός από Excel Saga; Έχω δει τα παρακάτω link , οπότε αν έχετε κάποιο παρόμοιο στο μυαλό σας, ειδικά αν μοιάζει με Gintama, Arakawa, Hare+Guu και είναι ολοκληρωμένο θα σας είμαι υπόχρεη.

Bamboo blade, Seto no hayanome,Hayate no Gotoku!,Cromartie High School, και το υπέρτατο Kenichi

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#4470 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 March 2011 - 13:49

Cromartie High School, και το υπέρτατο Kenichi

Will check these two. Thanks a lot ^^

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires