Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4381 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 February 2011 - 21:30

EF_A tale of memories
EF_A tale of melodies
The girl who leaped through time
Τα έργα του Makoto Shinkai είναι ωδές προς τον ανεκπλήρωτο έρωτα οπότε έχουν κλάμα μέσα.

Και αν πάμε προς πιο σαπουνόμερα μεριά

Bokura ga ita
Ayashi no Ceres

#4382 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 18 February 2011 - 21:56

*0* Ευχαριστω!! Αρχίζω το κατέβασμα!!! :D

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4383 Startruck19

Startruck19

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 19 February 2011 - 14:09

Aπο anime προτείνω:
Monster
D.Gray-Man
Tengen Toppa Gurenn Lagann
Death Note
--------------------------------------
Aν δεν δείτε έστω ένα απο αυτά θα πέσει φωτιά να σας κάψει!!! :chigau:
Posted Image LET'S DEFENSE DEVIL xD

#4384 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 February 2011 - 14:24

Λοιπόν anime δυτικής μεσαιωνικής νοοτροπίας είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αλλά ορίστε μερικά: Record of Lodoss War, Berserk, The Heroic Legend of Arslan.

Θα σου πρότεινα να δεις ακόμα τα Seirei no Moribito και Sword of the Stranger που μπορεί να έχουν διαφορετικό setting αλλά είναι πολύ καλά.

Ακόμα καλά λόγια λένε όλοι για το 12 Kingdoms (πρέπει να το δω κάποτε...) αλλά κι ακόμα ένα δυτικής τεχνοτροπίας, το Guin Saga που ποικίλουν οι γνώμες γι'αυτό και δεν το έχω δει για να σου πω...

Ελπίζω να βοήθησα!

και αυτο βεβαια που ειναι βασικο

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2194

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2625

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3307

#4385 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 21 February 2011 - 22:07

Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα άνιμε romance-shoujo type που να είναι ψυχοπλακοτικό και να είναι για να ρίχνει κανείς το κλάμα της ζωής του;
Ευχαριστω! :)

Μην ξεχάσεις και το Hanbun no tsuki ga noboru sora!

#4386 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 February 2011 - 22:10

*added to list* Thanks!!!!! Τωρα κατεβάζω Clannad & Clannad AS :D

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4387 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 24 February 2011 - 18:55

Προχθες ειδα μια καινουρια ταινια Anime κ πραγματικα μπορω να πω οτι με μαγεψε. Η ταινια λεγεται Welcome to the Space Show και την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους αρεσουν science fiction films.

Plot: 5 μαθητες πανε να περασουν τις καλοκαιρινες διακοπες του στο σχολειο τους. Αλλα εκει γνωριζουν ενα Alien dog κ ταξιδευουν μαζι του στο διαστημα οπου θα περασουν απιστευτες περιπετειες.

#4388 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 02 March 2011 - 01:24

παιδιά,το rozen maiden αξίζει να το αρχίσω?

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#4389 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 03 March 2011 - 13:08

Επειδη η συζυγος εχει βαρεθει να με βλεπει να λιωνω στα anime χωρις να συμμετεχει και αυτη μου ζητησε να δουμε καμμια σειρα μαζι. Σιγα σιγα το ματι της εχει παρει κατα καιρους ωραια στιγμιοτυπα και εχει ψιλοκαταλαβει οτι δεν ειναι ασχημα να δει.

Το προβλημα ειναι τι θα δει αυτη που θα μπορεσω και να το δω εγω χωρις να βαριεμαι :uhh:

Αυτη της αρεσουν τα θριλερ τρομου συναισθηματικα, εγω μου αρεσουν δρασεις ecchi φαντασιας , mecha, swordplay. Πως γινεται αυτα τα τοσο διαφορετικα γουστα και να βρουμε μια σειρα να συνδυαζει και τα 2 και να μας αρεσει ωστε να την μυησω? Δεν θελω να δει κατι μετριο γιατι δεν θα ασχοληθει... Πιστευω αν δει μια πολυ καλη σειρα θα ψιλοπωρωθει και θα δουμε και αλλες στο μελλον.

Ε! Μην προτεινετε κανα Kantabile θα κοψω τις φλεβες μου :puke:. Οποιος καλος σαμαριτης θελει μπορει να δει και το signature μου τι μου αρεσουν μηπως και μου προτεινει κατι που να αρεσει και στους δυο μας?

Που ξερεις αν τις αρεσουν τα anime στο μελλον μπορει και να την ντυσω και Saeko καποια στιγμη χεχεχε :tensai:.

Posted Image

Ευχαριστω για το κοπο σας :nod:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4390 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 03 March 2011 - 13:19

Kenichi να δείτε.
Και το ξύλο σου θα ευχαριστηθείς και στις γυναίκες αρέσουν οι losers πρωταγωνιστές.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4391 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 March 2011 - 13:41

Death Note .-

and

Monster ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4392 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 March 2011 - 13:42

μάστορα, έτσι όπως τα λες, η ιδανική επιλογή είναι το Monster.
στο λέω από τώρα όμως ότι δεν είναι για τα γούστα σου. περισσότερο πιστεύω θα αρέσει στη γυναίκα σου.
μια άλλη επιλογή, Gungrave ίσως?
Perfect Blue?
Kite? ( κάποτε το λέγανε hentai, με τα σημερινά δεδομένα, ούτε fanservice δεν το λες)

στο μεταξύ, ρίξε εσύ μια ματιά και στο Mai-Hime

Edited by Melkor, 03 March 2011 - 13:50.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#4393 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 03 March 2011 - 13:51

Το seirei no moribito το έχετε δει? Αν όχι πιστεύω πως αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#4394 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 03 March 2011 - 13:55

εγω θα σου προτεινα elfen lied αν και ισως να μην αρεσουν στη γυναικα σου οι γυμνες σκηνες που εχει το ανιμε και το ecchi ,αλλα εχει πολυ συναισθημα,αλλη επιλογη θα ταν το code geass που εχει και μαχες με ρομποτ και ωραιες συναισθηματικες σκηνες και το higurashi no naku koro ni δεν θα ηταν κακαη επιλογη,αλλα δεν μου ρχονται ττωρα :/

#4395 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 03 March 2011 - 14:15

Serei no Moribito και elfen lied τα εχω δει και ειναι απο τα υπεραγαπημενα μου :).

Απο αυτα που μου προτεινατε πιστευω για εμενα ειναι καλυτερο το Kenichi, για αυτην Death Note και Monster. Ενδιαφερουσες βεβαια και οι αλλες προτασεις!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires