Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 18 February 2011 - 21:30
EF_A tale of melodies
The girl who leaped through time
Τα έργα του Makoto Shinkai είναι ωδές προς τον ανεκπλήρωτο έρωτα οπότε έχουν κλάμα μέσα.
Και αν πάμε προς πιο σαπουνόμερα μεριά
Bokura ga ita
Ayashi no Ceres
Posted 19 February 2011 - 14:24
Λοιπόν anime δυτικής μεσαιωνικής νοοτροπίας είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις αλλά ορίστε μερικά: Record of Lodoss War, Berserk, The Heroic Legend of Arslan.
Θα σου πρότεινα να δεις ακόμα τα Seirei no Moribito και Sword of the Stranger που μπορεί να έχουν διαφορετικό setting αλλά είναι πολύ καλά.
Ακόμα καλά λόγια λένε όλοι για το 12 Kingdoms (πρέπει να το δω κάποτε...) αλλά κι ακόμα ένα δυτικής τεχνοτροπίας, το Guin Saga που ποικίλουν οι γνώμες γι'αυτό και δεν το έχω δει για να σου πω...
Ελπίζω να βοήθησα!
και αυτο βεβαια που ειναι βασικο
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2194
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2625
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3307
Posted 21 February 2011 - 22:07
Μην ξεχάσεις και το Hanbun no tsuki ga noboru sora!Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα άνιμε romance-shoujo type που να είναι ψυχοπλακοτικό και να είναι για να ρίχνει κανείς το κλάμα της ζωής του;
Ευχαριστω!
Posted 24 February 2011 - 18:55
Plot: 5 μαθητες πανε να περασουν τις καλοκαιρινες διακοπες του στο σχολειο τους. Αλλα εκει γνωριζουν ενα Alien dog κ ταξιδευουν μαζι του στο διαστημα οπου θα περασουν απιστευτες περιπετειες.
Posted 02 March 2011 - 01:24
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 03 March 2011 - 13:08
Το προβλημα ειναι τι θα δει αυτη που θα μπορεσω και να το δω εγω χωρις να βαριεμαι

Αυτη της αρεσουν τα θριλερ τρομου συναισθηματικα, εγω μου αρεσουν δρασεις ecchi φαντασιας , mecha, swordplay. Πως γινεται αυτα τα τοσο διαφορετικα γουστα και να βρουμε μια σειρα να συνδυαζει και τα 2 και να μας αρεσει ωστε να την μυησω? Δεν θελω να δει κατι μετριο γιατι δεν θα ασχοληθει... Πιστευω αν δει μια πολυ καλη σειρα θα ψιλοπωρωθει και θα δουμε και αλλες στο μελλον.
Ε! Μην προτεινετε κανα Kantabile θα κοψω τις φλεβες μου

Που ξερεις αν τις αρεσουν τα anime στο μελλον μπορει και να την ντυσω και Saeko καποια στιγμη χεχεχε

Ευχαριστω για το κοπο σας

Posted 03 March 2011 - 13:19
Και το ξύλο σου θα ευχαριστηθείς και στις γυναίκες αρέσουν οι losers πρωταγωνιστές.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 03 March 2011 - 13:41
and
Monster

Posted 03 March 2011 - 13:42
στο λέω από τώρα όμως ότι δεν είναι για τα γούστα σου. περισσότερο πιστεύω θα αρέσει στη γυναίκα σου.
μια άλλη επιλογή, Gungrave ίσως?
Perfect Blue?
Kite? ( κάποτε το λέγανε hentai, με τα σημερινά δεδομένα, ούτε fanservice δεν το λες)
στο μεταξύ, ρίξε εσύ μια ματιά και στο Mai-Hime
Edited by Melkor, 03 March 2011 - 13:50.
Posted 03 March 2011 - 13:51
Posted 03 March 2011 - 13:55
Posted 03 March 2011 - 14:15

Απο αυτα που μου προτεινατε πιστευω για εμενα ειναι καλυτερο το Kenichi, για αυτην Death Note και Monster. Ενδιαφερουσες βεβαια και οι αλλες προτασεις!
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|