Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#376 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 15 February 2008 - 14:30

Thank U All. Θα αρχίσω Berseker, το έχω δει το Devil May Cry (sorry Champloo)(και σε λίγο θα αγωράσω το 4 για Ps3 από το fnac στο mall):congrats:yea
Posted Image

#377 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 February 2008 - 07:02

πιθανον οι περισσοτεροι ηδη το γνωριζετε,αλλα το Hellsing Ultimate OVA Series ειναι τελειο!Φαν των splatter movies μαζευτειτε κ δειτε το...:)

(αν θελεται αποφυγετε το original hellsing anime...δεν θα χασεται κ πολλα...οχι οτι ειναι απαισιο,αλλα το ultimate ειναι πολυ πολυ καλυτερο)

#378 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 17 February 2008 - 16:27

Κανενα anime σε style Lupin the 3rd (δραση, γυναικες, με στοιχεια κωμωδιας η και δραματος, αντι-ηρωας, εξωτικα μερη κτλ)-(λιγο με James Bond ακουγονται ολα αυτα αλλα προσπαθω να ειμαι κατατοπιστικος). Μη με προτεινεται Cowboy Bebop η
Outlaw star.

Posted Image

#379 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 February 2008 - 16:36

Coyote Ragtime Show και ίσως Desert Punk.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#380 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 17 February 2008 - 16:39

Βγαλε το "ισως" απο το Desert Punk. Ποιο αντι-ηρωας ΔΕΝ γινετε...
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#381 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 23 February 2008 - 19:53

Εγώ θέλω να μου προτείνει κάποιος κάτι με μια δόση πρωτοτυπίας και φρεσκάδας (και να είναι anime και όχι απορρυπαντικό :D :P ), όπως για παράδειγμα το Gankutsuou και το Baccano.

#382 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 24 February 2008 - 05:47

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δες το Aachi & Ssipak.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#383 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 25 February 2008 - 02:08

Ενα πολυ καλο anime ειναι το Beck σιγουρα τα "metala" θα το λατρεψουν :P
Δεν εχει υπερφισικα πραματα ειναι μια μεταλ μπαντα που απλα προσπαθει να φτασει στην Aμερικη και μεχρι να το κανει αυτο ....
Δεν ειδα αμα με προλαβε αλος αμα δεν checkaristeto :P

#384 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 25 February 2008 - 05:47

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δες το Aachi & Ssipak.

Thanks για το suggestion, θα το δω αφού τελειώσω το mononoke, που το ξεκίνησα χθες και έχω πορωθεί. Απορώ πως μου ξέφυγε

EDIT: Ερώτηση, απότι βλέπω το Mononoke είναι spin off του Ayakashi, του τρίτου segment του δλδ, που από ότι βλέπω ονομάζεται Bakeneko, οπώς και το τελευταίο story στο mononoke. Οπότε, είναι το ίδιο story ακριβώς ή διαφορετικό είναι στο ayakashi?

#385 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 25 February 2008 - 09:44

Το Bakeneko arc του Mononoke είναι διαφορετικό από το Bakeneko arc του Ayakashi. Μόνο ο πρωταγωνιστής είναι κοινός.

(Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που άλλος ένας ξεκίνησε το Mononoke. Thumbs up, dude. :riiight:)

2112.gif

#386 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 26 February 2008 - 05:51

(αν θελεται αποφυγετε το original hellsing anime...δεν θα χασεται κ πολλα...οχι οτι ειναι απαισιο,αλλα το ultimate ειναι πολυ πολυ καλυτερο)

Πρέπει να έχεις διαβάσει το μάνγκα και να σου κακοφάνηκε το Hellsing γιατί εγώ που δε το έχω διαβάσει, λάτρεψα την original σειρά. Το OVA το απεχθάνομαι μέχρι στιγμής. Άσε που βγάλανε 4 επεισόδια σε 1 με 1μιση χρόνο!:terror2:

Εγώ προτείνω το original Hellsing. Τέλεια μουσική, έλλειψη των εκνευριστικών chibi που δε κολάνε ούτε για αστείο σε τέτοια σειρά (τώρα τι σκεφτόταν ο mangaka..), super-cool Alucard και animation ωραίο και σκοτεινό που δε σου δίνει πονοκέφαλο.

#387 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 02 March 2008 - 20:28

λοιπον θα ηθελα ενα ανιμ μικρο αν γινεται το οποιο να εχει εροτα και φιλι στο στομα(ΑΠΑΡΕΤΙΤΟ!!!!!:wooi2:)αλλα να εχει και περιπετεια μεχρι τορα εχω δει:shakugan no shana(dont like it much),kamichama karin,kamisama kazokou,cardcaptor sakura, ouran high school club,sumo0mo momomo,gakuen alice chobits(sucks),myself yourself,dn angel,ufo no sora, αυτα θυμαμαι μεχρι στιγμης.μπορειτε να μου προτεινετε κανενα??????????

#388 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 02 March 2008 - 20:40

Elfen Lied:
Ερωτευμενοι σχιζοφρενεις, που ελεγε κι ο Αγγελάκας, ειδυλλιακα τοπια πασπαλισμενα με κομμενα μελη, υπεροχες οικογενειες σαδιστων, γενοκτονια
Spoiler:

Ρομαντζαδα υπο το φεγγαροφως...

Σοβαρα, ομως, respect για την περιγραφη σου:wooi2:....

Posted Image

#389 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 March 2008 - 20:52

Αν θες κανά anime με οπωσδήποτε φιλί στο στόμα όποιο hentai και να δεις θα έχει σίγουρα:P

Posted Image

#390 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 02 March 2008 - 20:55

Moved σε προϋπάρχον και sticky thread για τέτοιες δουλειές. :drink:

2112.gif

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires