Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#4006 Irthe_to_delfini

Irthe_to_delfini

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 October 2010 - 18:16

1000 συγγνωμη παιδια!δεν με ενημερωσε ο κολλητος για το προηγουμενο ποστ...ευχαριστω για την υπομονη σας!και παλι sorry...περιμενω κ αλλες προτασεις!

#4007 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 01 November 2010 - 17:28

Λοιπον παιδια θελω τεραστια χαρη !!! Θελω μια One Piece, ταινια, καλη, για να δουμε με φιλαρακια μου σε One Piece βραδιά. Οποιος μπορει να μου στειλει και εγκυρο λινκ στα καπακια , θα του ειμαι υποχρεος.

Δεν ξερω αν εχει ηδη ειπωθει καπου, απλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο, το ζηταω απο εδω. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#4008 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 November 2010 - 03:01

One Piece Movie 6
http://www.bakabt.com/146943-one-piece-movie-6-baron-omatsuri-and-the-secret-island-k-f.html

2bbd14fc.jpg

#4009 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 02 November 2010 - 15:41

Η 6η είναι σίγουρα η αγαπημένη μου από τις ταινίες One Piece αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν κατάληλλη για παρέα όπου φαντάζομαι θα έχει χαβαλε κτλ..... για τέτοια κατάσταση θα πρότεινα τις 2,4,8 που έχει μπόλικες μάχες και μπορείς να τις βρεις εδώ ή αν είστε up to date καλύτερα την 10η για την οποία θα βρεις πολλά links στο αντίστοιχο thread εδώ (αγγλικούς/ελληνικούς υπότιτλους, καλή/κακή ποιότητα, έχουν postάρει διάφορα). Τώρα αν όντως δεν έχεις χρόνο και η One Piece βραδιά έγινε, gomen που άργησα..... ελπίζω η 6η του didimakia να σε καλύψε....
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#4010 tonyman2009

tonyman2009

FiReBoy

• Members
  • 4 posts

Posted 03 November 2010 - 11:36

πραγματικα εγω δεν νομιζω να υπαρχει κανενα hentai με σοωαρι ιστορια.... Μπορει να βρεις κανενα anime π να ειναι σαν το school days αλλα οχι και πολλα αν και εχο βρει ενα anime ποθυ λεγεται kiss x sis αλλα δεν εχω δει πολλα επισοδεια..

απλα δες school days ι κανενα yosugano sora i kiss x sis...

Edited by iristella, 03 November 2010 - 11:38.
double post

#4011 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 November 2010 - 11:44

λοιπον στο μαθημα του σχεδιου στο σχολειο υποσχεθηκα οτι θα φερω μια ταινια ανιμε για να την δουμε, μεσα στην ταξη ημαστε 2 αγορια και καμια 6-7 κοριτσια (πραγμα που κανει τα πραγματα δυσκολοτερα), α και πρεπει να μην κραταει πανω απο ~1¨30 ωρα περιπου (λιγοτερο απο 2 τουλαχιστον), και λογικα ειμαι ο μονος στην ταξη που εχει ασχοληθει με αυτα
λαμαβανοντας αυτα τα 4 υποψιν, τι εχετε να προτεινετε

ταινιες οπως akira, gits, jin roh, perfect blue τις απερηψα αμεσως (εμενα μπορει να μου αρεσουν, αλλα..)
επισις βαζω στην ακρη τις ταινιες του miyazaki (μιας και εχουν αρκετα το παιδικο στοιχειο και δεν θελώ απλα να δειξω κατι που θα δημιουργησει καλες εντυπωσεις.. αμα κατσει καποιος να ασχοληθει θα ειναι το πρωτο που θα βρει, και τις εχω δει εγω τουλαχιστον 2 φορες τις πιο πολλες οπωτε ψιλοβαριεμαι αυτη τη στιγμη, κραταν και 2 ωρες)
οπωτε αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε sword of the stranger και the girl who leapt through time (που μαλον αυτο θα βαλω)
υπαρχουν βεβαια και οι ταινιες του satoshi kon (που δεν τις εχω δει ακομη ολες) και τις θεωρω "βαριες" και μια αλλη που συναντησα τυχαια και δεν εχω ιδεα αν αξιζει (και αν τεριαζει στην περιπτωση) το summer wars

ακουω αν υπαρχει καποια αλλη προταση που να μην την έλαβα υποψιν και πιστευετε οτι ταιριαζει στην περιπτωση που την χρειαζομαι (μπορει να ειναι και ova με 2 επισοδεια πχ οχι αναγκαστικα ταινια)

Edited by matassos, 03 November 2010 - 11:50.

#4012 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 November 2010 - 12:11

λοιπον στο μαθημα του σχεδιου στο σχολειο υποσχεθηκα οτι θα φερω μια ταινια ανιμε για να την δουμε

dude, ffs, hide your power levels.

PS. TGWJTT I believe is indeed the right choice

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#4013 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,806 posts

Posted 03 November 2010 - 12:26

λοιπον στο μαθημα του σχεδιου στο σχολειο υποσχεθηκα οτι θα φερω μια ταινια ανιμε για να την δουμε, μεσα στην ταξη ημαστε 2 αγορια και καμια 6-7 κοριτσια (πραγμα που κανει τα πραγματα δυσκολοτερα), α και πρεπει να μην κραταει πανω απο ~1¨30 ωρα περιπου (λιγοτερο απο 2 τουλαχιστον), και λογικα ειμαι ο μονος στην ταξη που εχει ασχοληθει με αυτα
λαμαβανοντας αυτα τα 4 υποψιν, τι εχετε να προτεινετε

ταινιες οπως akira, gits, jin roh, perfect blue τις απερηψα αμεσως (εμενα μπορει να μου αρεσουν, αλλα..)
επισις βαζω στην ακρη τις ταινιες του miyazaki (μιας και εχουν αρκετα το παιδικο στοιχειο και δεν θελώ απλα να δειξω κατι που θα δημιουργησει καλες εντυπωσεις.. αμα κατσει καποιος να ασχοληθει θα ειναι το πρωτο που θα βρει, και τις εχω δει εγω τουλαχιστον 2 φορες τις πιο πολλες οπωτε ψιλοβαριεμαι αυτη τη στιγμη, κραταν και 2 ωρες)
οπωτε αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε sword of the stranger και the girl who leapt through time (που μαλον αυτο θα βαλω)
υπαρχουν βεβαια και οι ταινιες του satoshi kon (που δεν τις εχω δει ακομη ολες) και τις θεωρω "βαριες" και μια αλλη που συναντησα τυχαια και δεν εχω ιδεα αν αξιζει (και αν τεριαζει στην περιπτωση) το summer wars

ακουω αν υπαρχει καποια αλλη προταση που να μην την έλαβα υποψιν και πιστευετε οτι ταιριαζει στην περιπτωση που την χρειαζομαι (μπορει να ειναι και ova με 2 επισοδεια πχ οχι αναγκαστικα ταινια)

Tokyo Godfathers

Funny, emotional, rescue baby, christmas, slice of life, near human character design, mature content [in a non sex way].

Someone is gonna score some points !!! :burningbe3:

Από την αλλή μπορείς να βάλεις και κανά Urotsukidoji να τους κουφάνεις όλους [δώρο η διήμερη αποβολή σου από το σχολείο :hahaha:]
rsrGbGx.gif

#4014 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 November 2010 - 12:29

Άκου τον Hazuki και διάλεξε Tokyo Godfathers, τα σπάει όχι μόνο ως anime αλλά σαν ταινία γενικότερα.

Posted Image

#4015 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2010 - 12:34

Και αν δεν σου αρέσει το Tokyo Godfathers (που imo είναι απίθανο) υπάρχουν πάντα οι δουλειές του Makoto Shinkai (Place promised in our early days, 5cms per second) και το Vampire Hunter D bloodlust (που είναι και action themed και με φοβερό σχέδιο και έχει και απίστευτο Romance μέσα οπότε θα μείνουν όλοι και όλες ικανοποιημένοι)

#4016 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,806 posts

Posted 03 November 2010 - 12:46

Μα τι του λέτε του παιδιού, Urotsukidoji να βάλει, θα έχει μεγαλύτερη αγωνία [αν θα πάρει ή οχι αποβολή :P ]
rsrGbGx.gif

#4017 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 November 2010 - 14:39

Αφου εχει τοσα κοριτσια βαλτες να δουνε το 5 centimeter per second να λιωσουν...

2bbd14fc.jpg

#4018 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 November 2010 - 14:59

τα Place promised in our early days κ' 5cms per second αν θυμαμαι καλα οταν τα ειχα δει με ειχαν ψιλοκουρασει..
το vampire hunter d βλεπετε μονο του? δεν το εχω δει
ουτε το tokyo godfathers εχω δει (το ειχα στη λιστα που πρεπει να δω) θα κατσω να ψαξω περισοτερες πληροφοριες και θα το κατεβασω
οπωτε εχω τωρα αναμεσα σε 3 να επιλεξω χμ..

αν ηταν για αποβολη θα εβαζα κανα school hentai, δεν ξερεις που μπορει να καταληξουμε:hahaha:

#4019 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2010 - 15:29

Περί Vampire Hunter D Bloodlust. Ναι βλέπεται μόνο του άνετα. Αλλά πρόσεξε το Bloodlust με το απίστευτο animation όχι το σκέτο που είναι cultila του 85. KK? (και είναι και 1,30 ωρα ακριβώς που αν θες να πάρετε και άλλο χρόνο τους βάζεις ένα ovaki σε στυλ Pale Cocoon Hoshi no koe ή Kigeki ή Tokyo Marble Chocolate και λιώνουν)

Και το Tokyo Godfathers είναι εξίσου καλή επιλογή.

Και δεν ξέρω πόσο δεκτικοί είναι σαν άτομα γιατί διαφορετικά θα σου έλεγα μιας και είστε μάθημα σχεδίου να τους πετάξεις τα πιο ωραία κλιπάκια από genius party και genius party beyond.

Spoiler: πχ δεν μπορώ να φανταστώ ανθρωπο να μην εντυπωσιάζεται με το Dimension Bomb

#4020 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 03 November 2010 - 16:32

θέλω παρόμοιο με clannad/5 cm per second(τελοσπάντων τέτοιο style που να μην μπορώ να φάω απ την στεναχώρια μου)
Spoiler:

Spoiler:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires