Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 29 October 2010 - 18:16
Posted 01 November 2010 - 17:28
Δεν ξερω αν εχει ηδη ειπωθει καπου, απλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο, το ζηταω απο εδω. Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted 02 November 2010 - 03:01
http://www.bakabt.com/146943-one-piece-movie-6-baron-omatsuri-and-the-secret-island-k-f.html
Posted 02 November 2010 - 15:41
Posted 03 November 2010 - 11:36
απλα δες school days ι κανενα yosugano sora i kiss x sis...
Edited by iristella, 03 November 2010 - 11:38.
double post
Posted 03 November 2010 - 11:44
λαμαβανοντας αυτα τα 4 υποψιν, τι εχετε να προτεινετε
ταινιες οπως akira, gits, jin roh, perfect blue τις απερηψα αμεσως (εμενα μπορει να μου αρεσουν, αλλα..)
επισις βαζω στην ακρη τις ταινιες του miyazaki (μιας και εχουν αρκετα το παιδικο στοιχειο και δεν θελώ απλα να δειξω κατι που θα δημιουργησει καλες εντυπωσεις.. αμα κατσει καποιος να ασχοληθει θα ειναι το πρωτο που θα βρει, και τις εχω δει εγω τουλαχιστον 2 φορες τις πιο πολλες οπωτε ψιλοβαριεμαι αυτη τη στιγμη, κραταν και 2 ωρες)
οπωτε αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε sword of the stranger και the girl who leapt through time (που μαλον αυτο θα βαλω)
υπαρχουν βεβαια και οι ταινιες του satoshi kon (που δεν τις εχω δει ακομη ολες) και τις θεωρω "βαριες" και μια αλλη που συναντησα τυχαια και δεν εχω ιδεα αν αξιζει (και αν τεριαζει στην περιπτωση) το summer wars
ακουω αν υπαρχει καποια αλλη προταση που να μην την έλαβα υποψιν και πιστευετε οτι ταιριαζει στην περιπτωση που την χρειαζομαι (μπορει να ειναι και ova με 2 επισοδεια πχ οχι αναγκαστικα ταινια)
Edited by matassos, 03 November 2010 - 11:50.
Posted 03 November 2010 - 12:11
λοιπον στο μαθημα του σχεδιου στο σχολειο υποσχεθηκα οτι θα φερω μια ταινια ανιμε για να την δουμε
dude, ffs, hide your power levels.
PS. TGWJTT I believe is indeed the right choice
Posted 03 November 2010 - 12:26
λοιπον στο μαθημα του σχεδιου στο σχολειο υποσχεθηκα οτι θα φερω μια ταινια ανιμε για να την δουμε, μεσα στην ταξη ημαστε 2 αγορια και καμια 6-7 κοριτσια (πραγμα που κανει τα πραγματα δυσκολοτερα), α και πρεπει να μην κραταει πανω απο ~1¨30 ωρα περιπου (λιγοτερο απο 2 τουλαχιστον), και λογικα ειμαι ο μονος στην ταξη που εχει ασχοληθει με αυτα
λαμαβανοντας αυτα τα 4 υποψιν, τι εχετε να προτεινετε
ταινιες οπως akira, gits, jin roh, perfect blue τις απερηψα αμεσως (εμενα μπορει να μου αρεσουν, αλλα..)
επισις βαζω στην ακρη τις ταινιες του miyazaki (μιας και εχουν αρκετα το παιδικο στοιχειο και δεν θελώ απλα να δειξω κατι που θα δημιουργησει καλες εντυπωσεις.. αμα κατσει καποιος να ασχοληθει θα ειναι το πρωτο που θα βρει, και τις εχω δει εγω τουλαχιστον 2 φορες τις πιο πολλες οπωτε ψιλοβαριεμαι αυτη τη στιγμη, κραταν και 2 ωρες)
οπωτε αυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα σε sword of the stranger και the girl who leapt through time (που μαλον αυτο θα βαλω)
υπαρχουν βεβαια και οι ταινιες του satoshi kon (που δεν τις εχω δει ακομη ολες) και τις θεωρω "βαριες" και μια αλλη που συναντησα τυχαια και δεν εχω ιδεα αν αξιζει (και αν τεριαζει στην περιπτωση) το summer wars
ακουω αν υπαρχει καποια αλλη προταση που να μην την έλαβα υποψιν και πιστευετε οτι ταιριαζει στην περιπτωση που την χρειαζομαι (μπορει να ειναι και ova με 2 επισοδεια πχ οχι αναγκαστικα ταινια)
Tokyo Godfathers
Funny, emotional, rescue baby, christmas, slice of life, near human character design, mature content [in a non sex way].
Someone is gonna score some points !!!
Από την αλλή μπορείς να βάλεις και κανά Urotsukidoji να τους κουφάνεις όλους [δώρο η διήμερη αποβολή σου από το σχολείο :hahaha:]
Posted 03 November 2010 - 12:29

Posted 03 November 2010 - 12:34
Posted 03 November 2010 - 14:39
Posted 03 November 2010 - 14:59
το vampire hunter d βλεπετε μονο του? δεν το εχω δει
ουτε το tokyo godfathers εχω δει (το ειχα στη λιστα που πρεπει να δω) θα κατσω να ψαξω περισοτερες πληροφοριες και θα το κατεβασω
οπωτε εχω τωρα αναμεσα σε 3 να επιλεξω χμ..
αν ηταν για αποβολη θα εβαζα κανα school hentai, δεν ξερεις που μπορει να καταληξουμε
Posted 03 November 2010 - 15:29
Και το Tokyo Godfathers είναι εξίσου καλή επιλογή.
Και δεν ξέρω πόσο δεκτικοί είναι σαν άτομα γιατί διαφορετικά θα σου έλεγα μιας και είστε μάθημα σχεδίου να τους πετάξεις τα πιο ωραία κλιπάκια από genius party και genius party beyond.
Posted 03 November 2010 - 16:32
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|