Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3991 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 15:20

Το Gungrave ειναι μεχρι τωρα το καλυτερο ανιμε που εχω δει. Αναρωτιομουν λοιπον αν υπαρχει κανενα παρομοιο?

Κατι που να περιεχει δραση, δραμα και μια καλογραμμενη ιστορια φυσικα!

Ευχαριστω :mafia:

#3992 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 15:22

Το trigun που το ειδες .Τσεκαρε Helsing και beserk
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3993 Mandragoras

Mandragoras

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 20:59

καλησπερα παιδια!λοιπον θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας.δεν ειμαι και τοσο μεγαλος γνωστης των ανιμε και θα ηθελα ενα μικρο προσανατολισμο....μου αρεσουν κυριως sci fi ανιμε στο στυλ των jin roh elfen lied ghost in the shell γενικα ετσι σε πιο post apocalyptic κατασταση.επισης μου αρεσουν και τα horror.οποτε αν εχετε καποια να μου προτεινεται για να προσανατολιστω θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.arigato!:ureshii:

#3994 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 23:48

Για αρχή, πριν σε βάλουν οι ειδικοί στα δύσκολα, θα σου έλαγα το Wolf's Rain για πιο sci-fi/fantasy/a little bit dystopia φάσεις.

Για κάτι post apocalyptic θα σου έλεγα το Tenshi no Tamago, που δεν είναι μεγάλο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3995 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 00:11

Fist of the North Star. Περισσότερο fantasy παρά sci-fi.
Texhnolyze, Ergo Proxy, Pale Cocoon.
Βασικά τσέκαρε αυτό το post. Δεν είναι όλα post-apocalyptic. Tσέκαρε anidb για υποθέσεις κλπ. Βάλε σε αυτά και το Neon Genesis Evangelion.

#3996 Mandragoras

Mandragoras

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 14:36

ευχαριστω πολυ παιδια!ειδικα το Texhnolyze μου εκανε εντυπωση...το εχω ηδη και κατεβαινε....

#3997 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 18:30

Από ταινίες φίλε Mandragoras θα σου πρότεινα επίσης τα: Vampire Hunter D: Bloodlust, Akira, Spriggan, Paprika, Demon City Sinjuku, Wicked City, Goku Midnight Eye (1 & 2) και Memories (ειδικά το πρώτο μέρος το Magnetic Rose πρέπει να το δεις).
Από σειρές να προσθέσω τα: Kurozuka, Le Portrait de Petit Cossette, Cyber City Oedo 808, Guyver (τα παλιά OVA και την καινούρια σειρά αν θες μετά), Bubblegum Crisis, Doomed Megalopolis (το πρώτο επεισόδιο είναι must), Genocyber και Ga-Rei: Zero.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3998 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 18:46

Doomed Megalopolis

ωπ, φχαστω για αυτο, δεν το ηξερα! ^^

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3999 Mandragoras

Mandragoras

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 21:02

Από ταινίες φίλε Mandragoras θα σου πρότεινα επίσης τα: Vampire Hunter D: Bloodlust, Akira, Spriggan, Paprika, Demon City Sinjuku, Wicked City, Goku Midnight Eye (1 & 2) και Memories (ειδικά το πρώτο μέρος το Magnetic Rose πρέπει να το δεις).
Από σειρές να προσθέσω τα: Kurozuka, Le Portrait de Petit Cossette, Cyber City Oedo 808, Guyver (τα παλιά OVA και την καινούρια σειρά αν θες μετά), Bubblegum Crisis, Doomed Megalopolis (το πρώτο επεισόδιο είναι must), Genocyber και Ga-Rei: Zero.

ευχαριστω παρα πολυ για την λιστα!!!ειδα καποια trailer και μου φαινεται το ruter μου θα παρει φωτια!!!!:roar::kill4u::ureshii:

#4000 Irthe_to_delfini

Irthe_to_delfini

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:01

Παιδιά προτείνετέ μου anime σε στυλ του deathnote/κατι αντιστοιχο αυτου του υερτατπυ anime!...πλοκή-αγωνία για τη συνεχεια-αμειωτο ενδιαφερον κτλ...(κατα προτιμιση να μην υπαρχει το παιδικο-αστειο στοιχειο).Ευχαριστω πολυ

#4001 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:05

Checkαρε το Monster

2bbd14fc.jpg

#4002 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:10

Σε ανάλογο στυλάκι με το Death Note υπάρχει το Switch που είναι αστυνομικό με δύο OVAκια και θα στο θυμίσει πάρα πολύ.

Τώρα περνώντας σε κάτι πιο ώριμο και σοβαρό που ελάχιστη εως καμία σχέση με το Death Note το οποίο όμως διαθέτει μυστήριο αγωνία και πλοκή θα σου πρότεινα να πας στο Monster ή στο Mouryou no Hako.

Και αν ψάχνεις έναν πρωταγωνιστή ξύπνιο και με ομοιότητες με τον Light τότε για κανά Code Geass και κανά One Outs θα έλεγα.

#4003 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:39

Παιδιά προτείνετέ μου anime σε στυλ του deathnote/κατι αντιστοιχο αυτου του υερτατπυ anime!...πλοκή-αγωνία για τη συνεχεια-αμειωτο ενδιαφερον κτλ...(κατα προτιμιση να μην υπαρχει το παιδικο-αστειο στοιχειο).Ευχαριστω πολυ

kaiji , μη σε φοβησουν τα γραφικα :riiight:

#4004 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:45

^Οτι ειπε ο απο πανω.Για αγωνια-mind games-αμειωτο ενδιαφερον παντα, το σεναριο δεν εχει σχεση με το dn.

qzMHWHd.png

#4005 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 17:48

Toυ τα προτειναμε ολα αυτα μια σελιδα πριν, λογικα δεν του αρεσαν και ζητα αλλα ή απλα μας εγραψε..

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires