Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3976 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:21

FMA Brotherhood
D.Gray-man
Rurouni Kenshin

15fkk04.jpg

#3977 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:23

Yu Yu Hakusho? Ναι! Χαλαρα ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο shounen. + Rurouni Kenshin, Hunter X Hunter και Hokuto no Ken.

#3978 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:52

μου αφησε εντυπωσεις το Trigun και αναρωτιεμαι αμα θα ειχατε να μου προτεινετε κανενα ανιμε τετοιου ειδους :blingeye2:

#3979 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:05

Θα σου προτεινα το Gungrave που ειναι απο τους ιδους δημιουργους με το Trigun
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3980 Irthe_to_delfini

Irthe_to_delfini

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:51

Καλησπέρα αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι λίγο άσχετος από anime! :D
Το πρώτο anime που παρακολούθησα ήταν το onepiece εδώ και καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ένας φίλος πρότεινε το death note οποτε το είδαμε αυτές τις μέρες με την παρέα και μας άρεσε πολύ..
Μιας και το τελειώσαμε ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο σε θέμα πλοκής και ενδιαφέροντος,βασικά κριτήρια είναι να έχει έξυπνα σημεία ώστε να μας κρατάει σε εγρήγορση,υπερδυνάμεις κτλπ δεκτες αλλα όχι απαραίτητες
το βασικότερο είναι να έχει ολοκληρωθεί η κυκλοφορία του ώστε να το δούμε μέχρι το τέλος!
thanks in advance!

#3981 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:57

Monster. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3982 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:00

Δοκιμασε κανα Kaiji.

#3983 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:12

Το πρώτο anime που παρακολούθησα ήταν το onepiece εδώ και καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ένας φίλος πρότεινε το death note οποτε το είδαμε αυτές τις μέρες με την παρέα και μας άρεσε πολύ..
Μιας και το τελειώσαμε ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο σε θέμα πλοκής και ενδιαφέροντος,βασικά κριτήρια είναι να έχει έξυπνα σημεία ώστε να μας κρατάει σε εγρήγορση,υπερδυνάμεις κτλπ δεκτες αλλα όχι απαραίτητες
το βασικότερο είναι να έχει ολοκληρωθεί η κυκλοφορία του ώστε να το δούμε μέχρι το τέλος!
thanks in advance!

Code Geass nuff said

#3984 Irthe_to_delfini

Irthe_to_delfini

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:41

Αν μπορείτε δώστε και καμια πληροφορία και άποψη ώστε να καταλήξω σε κάποιο από αυτά που προτείνεται μιας και όπως είπα δεν ξέρω και πολλά πάνω στο θέμα,επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι δεν ψάχνουμε κάτι με παρα πολλά επεισόδια.
και πάλι ευχαριστώ!

#3985 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:59

Εκτός από το να ψάξεις εδώ στο φόρουμ να βρεις τα αντίστοιχα θρεντ αυτών των σειρών ώστε να αποφασίσεις (εδώ και εδώ), μπορείς είτε να τα ψάξεις στην wikipedia, είτε να τα τσεκάρεις στο andb (εδώ και εδώ).
Το monster είναι για μένα η καλύτερη επιλογή. Δεν έχει υπερδυνάμεις, αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3986 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 18:38

Εκτός από τα παραπάνω, ίσως Higurashi. Είναι mystery που πηγαίνει προς το horror με κάτι λίγα υπερφυσικά στοιχεία. Αρκετή αγωνία και καλή πλοκή. Προτείνω και το Switch που είναι 2 επεισόδια και μου θύμισε αρκετά Death Note σε ατμόσφαιρα. Μπορείτε να το δείτε σαν ταινία.

EDIT: Monster είναι από τα καλύτερα anime που υπάρχουν σε υπόθεση/σασπένς αλλά έχει 74 επεισόδια. Ακόμα κι έτσι αξίζει να το δείτε αν έχετε όρεξη.

15fkk04.jpg

#3987 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 19:01

thanks in advance!

full metal alchemist brotherhood αξιζει παρα πολυ και μενα τα παιδια εδω μου το προτειναν........ριξε μια ματια εδω http://el.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist αν και το brotherhood ειναι αλλη εκδοση πολυ καλυτερη γιατι ακολουθει περισσοτερο την πλοκη του manga..........

monster ακουω πολυ καλες κριτικες απο ολους ισως να το δω μετα το brotherhood..........

#3988 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 21:51

Παιδια, και εγω κατι παρομοιο σαν το προηγουμενο request ψαχνω. Deathnote-ish atmosphere, και γενικα να εχει πλοκη αλλα να ειναι dark.

Υ.Γ. Εχω δει Texhnolyze. A. Εχω φαει τη κοινωνια ολοκληρη για το Shinrei Tantei Yakumo...ελεος, δεν εχει βγει ακομα ?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 23 Οκτώβριος 2010 - 22:17

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3989 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 22:55

A. Εχω φαει τη κοινωνια ολοκληρη για το Shinrei Tantei Yakumo...ελεος, δεν εχει βγει ακομα ?

*cough*

15fkk04.jpg

#3990 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 00:34

*cough*

Cough indeed ! Thanks !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα