Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:21
D.Gray-man
Rurouni Kenshin
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:23
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 14:52
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:05
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:51
Το πρώτο anime που παρακολούθησα ήταν το onepiece εδώ και καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ένας φίλος πρότεινε το death note οποτε το είδαμε αυτές τις μέρες με την παρέα και μας άρεσε πολύ..
Μιας και το τελειώσαμε ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο σε θέμα πλοκής και ενδιαφέροντος,βασικά κριτήρια είναι να έχει έξυπνα σημεία ώστε να μας κρατάει σε εγρήγορση,υπερδυνάμεις κτλπ δεκτες αλλα όχι απαραίτητες
το βασικότερο είναι να έχει ολοκληρωθεί η κυκλοφορία του ώστε να το δούμε μέχρι το τέλος!
thanks in advance!
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 15:57

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:00
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:12
Καλησπέρα αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι λίγο άσχετος από anime!
Το πρώτο anime που παρακολούθησα ήταν το onepiece εδώ και καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,ένας φίλος πρότεινε το death note οποτε το είδαμε αυτές τις μέρες με την παρέα και μας άρεσε πολύ..
Μιας και το τελειώσαμε ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο σε θέμα πλοκής και ενδιαφέροντος,βασικά κριτήρια είναι να έχει έξυπνα σημεία ώστε να μας κρατάει σε εγρήγορση,υπερδυνάμεις κτλπ δεκτες αλλα όχι απαραίτητες
το βασικότερο είναι να έχει ολοκληρωθεί η κυκλοφορία του ώστε να το δούμε μέχρι το τέλος!
thanks in advance!
Code Geass nuff said
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:41
και πάλι ευχαριστώ!
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 16:59
Το monster είναι για μένα η καλύτερη επιλογή. Δεν έχει υπερδυνάμεις, αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση.

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 18:38
EDIT: Monster είναι από τα καλύτερα anime που υπάρχουν σε υπόθεση/σασπένς αλλά έχει 74 επεισόδια. Ακόμα κι έτσι αξίζει να το δείτε αν έχετε όρεξη.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 19:01
full metal alchemist brotherhood αξιζει παρα πολυ και μενα τα παιδια εδω μου το προτειναν........ριξε μια ματια εδω http://el.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist αν και το brotherhood ειναι αλλη εκδοση πολυ καλυτερη γιατι ακολουθει περισσοτερο την πλοκη του manga..........Καλησπέρα αρχικά να διευκρινίσω ότι είμαι λίγο άσχετος από anime!
thanks in advance!
monster ακουω πολυ καλες κριτικες απο ολους ισως να το δω μετα το brotherhood..........
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 21:51
Υ.Γ. Εχω δει Texhnolyze. A. Εχω φαει τη κοινωνια ολοκληρη για το Shinrei Tantei Yakumo...ελεος, δεν εχει βγει ακομα ?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikamiTeru: 23 Οκτώβριος 2010 - 22:17

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|