Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3826 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 22:09

This.
Πιστευω οτι θα το ευχαριστηθεις.Ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις.

Εχει και καφριλες μεσα ? Και randomness ? Θελω και καφριλες.

Thanks anyways.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3827 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 22:17

Thanks anyways.

Άπειρες:king:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3828 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 22:24

Παιδια εχω κατεβασει τα εξης:
Lunar Legend Tsukihime

Witch hunter Roibin

Code Geass

Πειτε αν τα εχετε δει καλα ειναι αξιζουν???

To Code Geass αξιζει. Το Tsukihime ειναι καλουτσικο, προτεινεται με μια καποια επιφυλαξη, αρκει να μην περιμενεις να δεις πολλες/σοβαρες μαχες (κι ας σε προϊδεαζει ετσι η σεναριακη ιδεα) και να εισαι ετοιμη για αποτομο φιναλε. Το Witch Hunter Robin δεν αξιζει ιδιαιτερα, υπαρχουν πολλες σειρες δρασης που προσφερουν περισσοτερα με καλυτερο τροπο, αν και βλεπεται αν δεν εχεις καμια αλλη.

Azumanga Daioh εχεις δει;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3829 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 22:39

Thanks anyways.

Καφρίλες και randomness είπες μεγάλες λέξεις τώρα... Κάτι που ψάχνω και γω κατά καιρούς και μόνο κάτι dmc και Cromartie μου τα έδωσαν σε ικανοποιητικό βαθμό από μικρές σειρές...

Το golden boy έχει λίγες καφρίλες ναι, αλλά δε θα το έλεγα random με τίποτα, τείνει λιγάκι στο ecchi βέβαια. (αν και λιγάκι)

Στο random περισσότερο πλησιάζουν κάτι samurai champloo και ακόμα περισσότερο το gintama. (που έχει και καφρίλες μέσα αλλά και απ' όλα και ίσως αξίζει ένα βλέφαρο άσχετα απ' την αδύναμη αρχή του, 10-15eps or so)

Μη ξεχάσεις και το ping pong club για πραγματικά τρελές καφρίλες και randomia. (δε θα το πρότεινα σε γυναίκες πάντως)
Α μόλις θυμήθηκα και το Astrofighter Sunred που ήταν και κάπως random και σατίριζε και κάποια κλισέ, check it out...

Αυτά για αρχή...

PS : Αυτό το azumangah ποτέ δεν το χώνεψα, random ναι, αλλά μάλλον ούτε το humor του μου άρεσε, ούτε αρκετή καφρίλα δεν είχε για μένα... και μάλλον oύτε το παιδικό char design βοήθησε... (drop στα 6-7eps)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 00:06

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3830 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2010 - 23:35

Azumanga Daioh εχεις δει;

Δεν εχω δει τιποτα απο αυτα που προτεινατε. Μαλλον θα αφησω τη μεγαλη μου αγαπη στην ακρη να πιασω αυτα που μου ειπατε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3831 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 01:10

Καλώς σας βρίσκω πάλι μάνγκες. :) Έλειψα αρκετό καιρό από τα anime!!! και πρέπει να ξαναβρώ την φορμα μου γιατί βλέπω μόνο τα κλασσικά new episodes ( naruto, one piece, bleach, και το fairy tail άρχισα πρόσφατα :) Έβλεπα και το FMA brotherhood αλλά τελείωσε και αυτό:/ )θέλω να μου προτείνετε κανα καλό new ή παλιό anime σε φάση ( death note, code geass, monster,FMA brotherhood,ergo proxy ktl) Θέλω δηλαδή να είναι σκοτεινό ή να είναι μυστήριο, κάτι που να σε τραβάει να δεις το επόμενο επεισόδιο :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 01:23
greeklish converted

#3832 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 01:33

Καλώς σας βρίσκω πάλι μάνγκες. :) Έλειψα αρκετό καιρό από τα anime!!! και πρέπει να ξαναβρώ την φορμα μου γιατί βλέπω μόνο τα κλασσικά new episodes ( naruto, one piece, bleach, και το fairy tail άρχισα πρόσφατα :) Έβλεπα και το FMA brotherhood αλλά τελείωσε και αυτό:/ )θέλω να μου προτείνετε κανα καλό new ή παλιό anime σε φάση ( death note, code geass, monster,FMA brotherhood,ergo proxy ktl) Θέλω δηλαδή να είναι σκοτεινό ή να είναι μυστήριο, κάτι που να σε τραβάει να δεις το επόμενο επεισόδιο :D

Καλώς ήρθες και πάλι.;)

Έτσι όπως το θέλεις ακριβώς, μου έρχονται στο νου το Eden of the east και το Switch. Aπο κει και πέρα υπάρχουν πολλά που όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα σε κάνανε να δεις το επόμενο επεισόδιο έτσι όπως λες. Από που να αρχίσω...Τσέκαρε τα baccano, kino no tabi, aoi bungaku, mouryou no hako.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3833 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 02:12

Thanks anyways.

GINTAMA

#3834 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 02:23

πρόσφατα είδα το the girl who leapt through time και το βρήκα εξαιρετικό.
ψάχνω κάτι που να αφήνει την ίδια όμορφη αίσθηση.
έχω δει:
-summer wars
-όλες σχεδόν τις ταινίες του studio ghibli
-τις δουλειές του makoto shinkai

#3835 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 03:08

πρόσφατα είδα το the girl who leapt through time και το βρήκα εξαιρετικό.
ψάχνω κάτι που να αφήνει την ίδια όμορφη αίσθηση.
έχω δει:
-summer wars
-όλες σχεδόν τις ταινίες του studio ghibli
-τις δουλειές του makoto shinkai

Δύσκολα ζητάς με αυτά που ανέφερες. ^^

Θα κάνω μια προσπάθεια αλλά θα εξαρτηθεί κι απ' το γούστο σου, οπότε διάλεξε. ^^

Από ghibli θα έχεις δει φαντάζομαι τα πιο προσγειωμένα, whisper of the heart, grave of the fireflies (δράμα) και only yesterday. (και παίζει και το "ocean waves")

Από κει και πέρα, ξεκίνα από κάνα tokyo godfathers και το πρόσφατο υποτιμημένο Furusato Japan, κι ίσως μετά κάνα Millennium Actress (λίγο πιο περίεργο αυτό) και στη συνέχεια κάνα piano no mori και Kappa no Coo.
(το Furusato και το τελευταίο έχουν και κάποια ghibli στοιχεία που λογικά θα εκτιμήσεις, εκτός απ' το όμορφο art.)

Και το παλιότερο princess arete δεν είναι κακή επιλογή. Για πιο δράση, tekkon kinkreet maybe.
Kατά τα άλλα αν και με πολύ διαφορετικό ύφος, ίσως να θελήσεις μετά να δεις και τα υπόλοιπα του Kon, που εκτός απ' τα tokyo/millennium, έχει κάνει και καλά πράγματα σε πιο mystery-thriller... :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 22 Σεπτέμβριος 2010 - 03:23

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3836 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 13:04

Αυτοί είναι πολλοί τίτλοι. Ευχαριστώ πολύ.
Βασικά το να βρεις μια ταινία που να αξίζει είναι δυσκολότερο από το να βρεις μια καλή σειρά.
Από studio ghibli δεν έχω δει ocean waves, οπότε μάλλον είναι καιρός.

Όσο για τα υπόλοιπα, θα τα τσεκάρω, ξεκινώντας από το piano no mori και αυτά του satoshi kon.
Θα επιστρέψω για εντυπώσεις στο ανάλογο topic.

#3837 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 13:40

Ξεκινησα Gintama. Καλο φαινεται . Επισης με πορωνουν τρελα τα references. Για το Golden Boy, δεν το εχω βρει ακομα subbed.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3838 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 13:43

Golden Boy θα βρεις από TOMA..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3839 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 13:46

Golden Boy μπορεις να δεις απο Animeclipse.

#3840 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2010 - 13:46

Golden Boy από AnimeClipse...

Edit: ninja'd..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires