Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 19 September 2010 - 14:26
Posted 19 September 2010 - 14:27
edit: δεν ειπα να δωσουμε πεταλουδες, αλλα κατι μετριου χαρακτηρα σε αυτες τις κατηγοριες και αποδεχτο απο πολους οχι τοσο "βαρυ"
Posted 19 September 2010 - 14:39
Γιατί να μην δώσεις ένα βαρύ ανιμέ σε κάποιον που γουστάρει NGE? (και να του δίνεις αντίθετα πράγματα άσχετα με αυτά που ζητάει)...
"αποδεχτο απο πολους" Το θέμα είναι να είναι "αποδεκτό" (λάθος χρήση της λέξης κατ' εμέ παρεμπιπτόντως) από αυτόν που ζητάει τη βοήθειά μας και να είναι συμβατό με τα δικά του γούστα...
Edited by Anelis, 19 September 2010 - 15:33.

Posted 19 September 2010 - 15:20
@matassos μην ανησυχεις, τα βαρια θελω κι εγω. το Lain το ειχα προλαβει και αν και δεν το ειχα δει ολο το γουσταρα πολυ, μαλλον απο εκει θα ξαναξεκινησω.
@everyone ευχαριστω παραπολυ για το ενδιαφερον, ειμαι λιγο overwhelmed απο τις απειρες προτασεις αλλα νομιζω οτι εχω αρκετο υλικο για να ξεκινησω, θα δω μερικα και θα γυρισω με εντυπωσεις...
ΥΓ το tengen topa μου το ειχε δωσει ενας που μου εκανε κατι μαθηματα για το παν/μιο (χρωσταω πολααααα) σε ανυποπτο χρονο και το σιχαθηκα, too sexist for me, κατα τ'αλλα τα εσπαγε.
Posted 19 September 2010 - 16:19
οτι και να γινει μη δεις ποτε σιγκουρουι, η βαρεμαρα και η αηδεια σε ολο της το μεγαλειο.. ασε που δεν εχει τελος..
anyways λιγο "βαρια" ανιμε δεν προτεινετε στο παιδι? ειπαμε sci-fi αλλα πολα απο αυτα (πχ S.E. Lain, GitS) εξαρτιουνται απο το χαρακτηρα του ατομου για να του αρεσουν, μπορει να θεωρουνται αριστουργηματα απο τους σκληροπυρινικους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ξετρελανουν τους υπολιπους, ποσο μαλον αν εχουν να δουν ανιμε 3 χρονια..
δεν διαφωνω στις προτασεις σας, οντος ολα αυτα αξιζουν, αλλα ας σκευτομαστε λιγο πριν αρχησουμε να πεταμε τιτλους κατα ποσο θα κατσει ο αλλος να ασχοληθει

Ντάξει μη βαράς κιόλας, γνώμες υπάρχουν πολλές, φέτα όμως μόνο μία!
Posted 19 September 2010 - 23:20
Τι έχω δει και τι ζητάω.
Έχω δει και μου άρεσαν.
- Hellsing
- Bleach
- Claymore
- Trinity Bloood
- Hunter X hunter
- D.Gray-man
- Busou Renkin
Σας γράφω απο κάτω τι περιγράφω ακριβώς.
Quote:
Λοιπόν,προτείνετε μου τι υπάρχει έτσι παρόμοιο με αυτά τα δυο , δηλαδή "εσωτερική δύναμη" ,μεταμορφώσεις σαν του Ichigo (Hollow)και να είναι πρόσφατα σχετικά με καλό animation ¨οχι΄τίποτα παλιο που δεν ειναι ωραιο.
- Kenichi
- Black Lagoon
- Gungrave
- Kuroshitsuji
- D.Gray-man
- ΗΙΤΜΑΝ.
- Samurai Deeper Kyo
- Kekkaishi
- Shiki
- Claymore
- Trinity Bloood
- Hunter X hunter
- Gantz
- Elfen Lied
- Mermaid Forest
- Pet Shop horros
Οπότε με τις περιγραφές τι να δώ άλλο ρε παιδιά σε στυλ τέτοιο ?
Power UP , Inner Hollow και πολύ ξύλο ? ακόμα και Vampire ?
20-09-2010 - Ξανά το ίδιο πόστ, γιατί τα έχω δεί και τα υπόλοιπα που προτείνατε,οπότε περιμένω καινούργιες απαντήσεις να μου προτείνετε.
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 20 September 2010 - 00:03
ps. εγω δινω πολλα +1 στο shigurui,μπορει να ειναι λειψο αλλα ειναι αξιολογο (για την ωμοτητα και μονο)
Posted 20 September 2010 - 00:24
- Samurai Champloo
- Shigurui
Γιατί :
- Berserk
- Blood+
τα έχω δεί ήδη
Posted 20 September 2010 - 08:55
Posted 20 September 2010 - 09:02
(sorry couldn't resist)
Αφού σου αρέσει τόσο το bleach γιατί δεν δοκιμάζεις και τα άλλα endless shounen (one piece/naruto)?
Also, blade of the immortal, epic manga μέτριο anime, αλλά και πάλι λέει (ιδίως αφού είσαι φαν του είδους), απορώ πώς και δεν το ανέφερε κανείς.
Ε και σφαγή είχε και το kurozuka, με βαμπίρια μεν, αλλά όχι ρομαντική φλωριά.

Posted 20 September 2010 - 22:54
Τσεκαρε αμα θελεις κ ενα απο τα καλυτερα shounen της προηγουμενης δεκαετιας,το Yu Yu Hakusho.Πιστευω ειναι οτι πρεπει για εσενα με βαση αυτα που ζητας(εσωτερικη δυναμη,μεταμορφωσεις κτλ).
- Yu Yu Hakusho
Sailormoooooon!!!
(sorry couldn't resist)
Αφού σου αρέσει τόσο το bleach γιατί δεν δοκιμάζεις και τα άλλα endless shounen (one piece/naruto)?
Also, blade of the immortal, epic manga μέτριο anime, αλλά και πάλι λέει (ιδίως αφού είσαι φαν του είδους), απορώ πώς και δεν το ανέφερε κανείς.
Ε και σφαγή είχε και το kurozuka, με βαμπίρια μεν, αλλά όχι ρομαντική φλωριά.
Δεν πειράζει και η Sailormoon έχει τα καλά της
Το κατεβάζω να το δώ τώρα.
- Blade Of The Immortal
Το έχω δεί δεν μου άρεσε.
- Kurozuka
Posted 20 September 2010 - 23:01
highschool of the dead
fullmetal alchemist brotherhood
basilisk
ghost hunt
Posted 20 September 2010 - 23:30
Έχω έναν πόνο στην καρδιά, μόλις τελείωσα το 2ο (3ο...4ο) rewatch του NGE μετά από αρκετά χρόνια και όπως καταλαβαίνεται είμαι ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο! (Καλά να πάθω που το τελείωσα σε 1 μέρα)
Θα ήθελα να μου προτείνεται 2 ειδών anime μπας και συνέλθω...
1ον Κάτι εφάμιλλο του NGE, όχι με mecha, battle, religion or whatever (απαραίτητα), αλλά ένα ισάξιο, ή έστω αρκετά καλό ψυχογράφημα (~και mindfuck). Θα μου πείτε πώς θα με συνεφέρει αυτό βέβαια. Δεν πειράζει αν είναι να πέσω πάλι σε ανάλογο αριστούργημα it might as well be now...
2ον Κάτι bubbly, χαρούμενο, χωρίς όμως κλισέ (τύπου classic shoujo or smth). Κατά προτίμηση κάτι σαν το colorful, που όντως να σε κάνει να γελάς.
Domo εκ των προτέρων φίλτατοι καμένοι! Μόνο σας εκλιπαρώ να μου προτείνεται ό,τι καλύτερο έχετε βρει, δεν θέλω 25 σειρές, θέλω 5 και καλές (έχουμε και ένα πρόβλημα έλλειψης free gb τώρα τελευταία).

Posted 20 September 2010 - 23:41
λογικα τα εχεις δει αρα τζαμπα προτεινω αλλα ποιος ξερει...Halp anime masters!
Έχω έναν πόνο στην καρδιά, μόλις τελείωσα το 2ο (3ο...4ο) rewatch του NGE μετά από αρκετά χρόνια και όπως καταλαβαίνεται είμαι ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο! (Καλά να πάθω που το τελείωσα σε 1 μέρα)
Θα ήθελα να μου προτείνεται 2 ειδών anime μπας και συνέλθω...
1ον Κάτι εφάμιλλο του NGE, όχι με mecha, battle, religion or whatever (απαραίτητα), αλλά ένα ισάξιο, ή έστω αρκετά καλό ψυχογράφημα (~και mindfuck). Θα μου πείτε πώς θα με συνεφέρει αυτό βέβαια. Δεν πειράζει αν είναι να πέσω πάλι σε ανάλογο αριστούργημα it might as well be now...
2ον Κάτι bubbly, χαρούμενο, χωρίς όμως κλισέ (τύπου classic shoujo or smth). Κατά προτίμηση κάτι σαν το colorful, που όντως να σε κάνει να γελάς.
Domo εκ των προτέρων φίλτατοι καμένοι! Μόνο σας εκλιπαρώ να μου προτείνεται ό,τι καλύτερο έχετε βρει, δεν θέλω 25 σειρές, θέλω 5 και καλές (έχουμε και ένα πρόβλημα έλλειψης free gb τώρα τελευταία).
1 τιποτα δεν φτανει το εβανγκελιον, γι αυτο αλλωστε ειναι τοπ, με επιφυλαξη προτεινω kaiji
2 haruhi (φυσικα πηδας καμποσα επισοδεια 2η σεζον, δεν μπαινω σε λεπτομεριες) , FLCL
αυτα τα 3 , τωρα μπορει να λεω και εντελως ασχετα με αυτα που θες, αλλα αυτα θεωρω καλυτερα με βαση τα λιγα που καταλαβα οτι ψαχνεις
edit: συμφωνω με την ιρι για το καϊμπα αλλα επειδη οπως ειπε ειναι "αντισυμβατικο" δεν με ξετρελανε..
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|