Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3796 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 14:26

γιαυτο γινονται οι προτασεις. για να ασχοληθει. ζηταει scifi και horror. οχι πεταλουδες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3797 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 14:27

βασικα το ξαναξεκινησε, και το nge αρεσει στους περισοτερους, τεσπα απλα ενα σχολιο εκανα..

edit: δεν ειπα να δωσουμε πεταλουδες, αλλα κατι μετριου χαρακτηρα σε αυτες τις κατηγοριες και αποδεχτο απο πολους οχι τοσο "βαρυ"

#3798 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 14:39

+10000 Serestrum & Iri
Γιατί να μην δώσεις ένα βαρύ ανιμέ σε κάποιον που γουστάρει NGE? (και να του δίνεις αντίθετα πράγματα άσχετα με αυτά που ζητάει)...

"αποδεχτο απο πολους" Το θέμα είναι να είναι "αποδεκτό" (λάθος χρήση της λέξης κατ' εμέ παρεμπιπτόντως) από αυτόν που ζητάει τη βοήθειά μας και να είναι συμβατό με τα δικά του γούστα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 19 Σεπτέμβριος 2010 - 15:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3799 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 15:20

All is good, all is good.
@matassos μην ανησυχεις, τα βαρια θελω κι εγω. το Lain το ειχα προλαβει και αν και δεν το ειχα δει ολο το γουσταρα πολυ, μαλλον απο εκει θα ξαναξεκινησω.
@everyone ευχαριστω παραπολυ για το ενδιαφερον, ειμαι λιγο overwhelmed απο τις απειρες προτασεις αλλα νομιζω οτι εχω αρκετο υλικο για να ξεκινησω, θα δω μερικα και θα γυρισω με εντυπωσεις...

ΥΓ το tengen topa μου το ειχε δωσει ενας που μου εκανε κατι μαθηματα για το παν/μιο (χρωσταω πολααααα) σε ανυποπτο χρονο και το σιχαθηκα, too sexist for me, κατα τ'αλλα τα εσπαγε.

#3800 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.806 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 16:19

Posted Image

οτι και να γινει μη δεις ποτε σιγκουρουι, η βαρεμαρα και η αηδεια σε ολο της το μεγαλειο.. ασε που δεν εχει τελος..

anyways λιγο "βαρια" ανιμε δεν προτεινετε στο παιδι? ειπαμε sci-fi αλλα πολα απο αυτα (πχ S.E. Lain, GitS) εξαρτιουνται απο το χαρακτηρα του ατομου για να του αρεσουν, μπορει να θεωρουνται αριστουργηματα απο τους σκληροπυρινικους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ξετρελανουν τους υπολιπους, ποσο μαλον αν εχουν να δουν ανιμε 3 χρονια..
δεν διαφωνω στις προτασεις σας, οντος ολα αυτα αξιζουν, αλλα ας σκευτομαστε λιγο πριν αρχησουμε να πεταμε τιτλους κατα ποσο θα κατσει ο αλλος να ασχοληθει

Posted Image

Spoiler:

Ντάξει μη βαράς κιόλας, γνώμες υπάρχουν πολλές, φέτα όμως μόνο μία!:borednn9:
rsrGbGx.gif

#3801 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 23:20

Να'με και εγώ πάλι,κλασσικά.

Τι έχω δει και τι ζητάω.

Έχω δει και μου άρεσαν.

• Hellsing
  • Bleach
  • Claymore
  • Trinity Bloood
  • Hunter X hunter
  • D.Gray-man
  • Busou Renkin
Μου αρέσαν αρκετά,αλλά σαν το Bleach,Hellsing,Claymore,D Gray MAN ,δεν έχει .

Σας γράφω απο κάτω τι περιγράφω ακριβώς.

Quote:
Λοιπόν,προτείνετε μου τι υπάρχει έτσι παρόμοιο με αυτά τα δυο , δηλαδή "εσωτερική δύναμη" ,μεταμορφώσεις σαν του Ichigo (Hollow)και να είναι πρόσφατα σχετικά με καλό animation ¨οχι΄τίποτα παλιο που δεν ειναι ωραιο.

• Kenichi
  • Black Lagoon
  • Gungrave
  • Kuroshitsuji
  • D.Gray-man
  • ΗΙΤΜΑΝ.
  • Samurai Deeper Kyo
  • Kekkaishi
  • Shiki
  • Claymore
  • Trinity Bloood
  • Hunter X hunter
  • Gantz
  • Elfen Lied
  • Mermaid Forest
  • Pet Shop horros
Και αυτά είναι που έχω δεί.

Οπότε με τις περιγραφές τι να δώ άλλο ρε παιδιά σε στυλ τέτοιο ?
Power UP , Inner Hollow και πολύ ξύλο ? ακόμα και Vampire ?

20-09-2010 - Ξανά το ίδιο πόστ, γιατί τα έχω δεί και τα υπόλοιπα που προτείνατε,οπότε περιμένω καινούργιες απαντήσεις να μου προτείνετε.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3802 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 00:03

μπορεις να δεις το berserk,δεν εχω δει το ανιμε αλλα το μανγκα τα σπαει. επισης το blood+,αν και μονο η ταινια μου αρεσε. χτυπα και ενα samurai champloo που ειχα δει μετα το claymore και γουσταρα τρελα

ps. εγω δινω πολλα +1 στο shigurui,μπορει να ειναι λειψο αλλα ειναι αξιολογο (για την ωμοτητα και μονο)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3803 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 00:24

Οπότε πάμε για

• Samurai Champloo
  • Shigurui

Γιατί :

• Berserk
  • Blood+

τα έχω δεί ήδη

#3804 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 08:55

Τσεκαρε αμα θελεις κ ενα απο τα καλυτερα shounen της προηγουμενης δεκαετιας,το Yu Yu Hakusho.Πιστευω ειναι οτι πρεπει για εσενα με βαση αυτα που ζητας(εσωτερικη δυναμη,μεταμορφωσεις κτλ).
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3805 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 09:02

Sailormoooooon!!!
(sorry couldn't resist)

Αφού σου αρέσει τόσο το bleach γιατί δεν δοκιμάζεις και τα άλλα endless shounen (one piece/naruto)?

Also, blade of the immortal, epic manga μέτριο anime, αλλά και πάλι λέει (ιδίως αφού είσαι φαν του είδους), απορώ πώς και δεν το ανέφερε κανείς.
Ε και σφαγή είχε και το kurozuka, με βαμπίρια μεν, αλλά όχι ρομαντική φλωριά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3806 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 22:54

Τσεκαρε αμα θελεις κ ενα απο τα καλυτερα shounen της προηγουμενης δεκαετιας,το Yu Yu Hakusho.Πιστευω ειναι οτι πρεπει για εσενα με βαση αυτα που ζητας(εσωτερικη δυναμη,μεταμορφωσεις κτλ).

• Yu Yu Hakusho
Δεν μου άρεσαν τα αρχικά επεισόδια οπότε το άφησα πολύ παλιομοδήτικο,μου μοιάζει.

Sailormoooooon!!!
(sorry couldn't resist)

Αφού σου αρέσει τόσο το bleach γιατί δεν δοκιμάζεις και τα άλλα endless shounen (one piece/naruto)?

Also, blade of the immortal, epic manga μέτριο anime, αλλά και πάλι λέει (ιδίως αφού είσαι φαν του είδους), απορώ πώς και δεν το ανέφερε κανείς.
Ε και σφαγή είχε και το kurozuka, με βαμπίρια μεν, αλλά όχι ρομαντική φλωριά.

Δεν πειράζει και η Sailormoon έχει τα καλά της :hiding_something:

Το κατεβάζω να το δώ τώρα.

• Blade Of The Immortal

Το έχω δεί δεν μου άρεσε.

• Kurozuka

#3807 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 23:01

Higurashi no naku koro ni

highschool of the dead

fullmetal alchemist brotherhood

basilisk

ghost hunt
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3808 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 23:30

Halp anime masters!
Έχω έναν πόνο στην καρδιά, μόλις τελείωσα το 2ο (3ο...4ο) rewatch του NGE μετά από αρκετά χρόνια και όπως καταλαβαίνεται είμαι ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο! (Καλά να πάθω που το τελείωσα σε 1 μέρα)
Θα ήθελα να μου προτείνεται 2 ειδών anime μπας και συνέλθω...

1ον Κάτι εφάμιλλο του NGE, όχι με mecha, battle, religion or whatever (απαραίτητα), αλλά ένα ισάξιο, ή έστω αρκετά καλό ψυχογράφημα (~και mindfuck). Θα μου πείτε πώς θα με συνεφέρει αυτό βέβαια. Δεν πειράζει αν είναι να πέσω πάλι σε ανάλογο αριστούργημα it might as well be now...

2ον Κάτι bubbly, χαρούμενο, χωρίς όμως κλισέ (τύπου classic shoujo or smth). Κατά προτίμηση κάτι σαν το colorful, που όντως να σε κάνει να γελάς.

Domo εκ των προτέρων φίλτατοι καμένοι! Μόνο σας εκλιπαρώ να μου προτείνεται ό,τι καλύτερο έχετε βρει, δεν θέλω 25 σειρές, θέλω 5 και καλές (έχουμε και ένα πρόβλημα έλλειψης free gb τώρα τελευταία).
:nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3809 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 23:41

Για την επιλογή 1 => Kaiba.

Σαν υπόθεση έχει όλα όσα ζητάς+τέλειο OST+art αντισυμβατικό που είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει.

#3810 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 23:41

Halp anime masters!
Έχω έναν πόνο στην καρδιά, μόλις τελείωσα το 2ο (3ο...4ο) rewatch του NGE μετά από αρκετά χρόνια και όπως καταλαβαίνεται είμαι ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο! (Καλά να πάθω που το τελείωσα σε 1 μέρα)
Θα ήθελα να μου προτείνεται 2 ειδών anime μπας και συνέλθω...

1ον Κάτι εφάμιλλο του NGE, όχι με mecha, battle, religion or whatever (απαραίτητα), αλλά ένα ισάξιο, ή έστω αρκετά καλό ψυχογράφημα (~και mindfuck). Θα μου πείτε πώς θα με συνεφέρει αυτό βέβαια. Δεν πειράζει αν είναι να πέσω πάλι σε ανάλογο αριστούργημα it might as well be now...

2ον Κάτι bubbly, χαρούμενο, χωρίς όμως κλισέ (τύπου classic shoujo or smth). Κατά προτίμηση κάτι σαν το colorful, που όντως να σε κάνει να γελάς.

Domo εκ των προτέρων φίλτατοι καμένοι! Μόνο σας εκλιπαρώ να μου προτείνεται ό,τι καλύτερο έχετε βρει, δεν θέλω 25 σειρές, θέλω 5 και καλές (έχουμε και ένα πρόβλημα έλλειψης free gb τώρα τελευταία).
:nod:

λογικα τα εχεις δει αρα τζαμπα προτεινω αλλα ποιος ξερει...
1 τιποτα δεν φτανει το εβανγκελιον, γι αυτο αλλωστε ειναι τοπ, με επιφυλαξη προτεινω kaiji

2 haruhi (φυσικα πηδας καμποσα επισοδεια 2η σεζον, δεν μπαινω σε λεπτομεριες) , FLCL

αυτα τα 3 , τωρα μπορει να λεω και εντελως ασχετα με αυτα που θες, αλλα αυτα θεωρω καλυτερα με βαση τα λιγα που καταλαβα οτι ψαχνεις

edit: συμφωνω με την ιρι για το καϊμπα αλλα επειδη οπως ειπε ειναι "αντισυμβατικο" δεν με ξετρελανε..

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires