Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3601 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:26

Τα μισά τα έχω δεί αλλα επειδή μου είπατε αρκετά θα ρίξω μια ματιά.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3602 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:39

Και το hunter x hunter ειναι παρα πολυ καλο με ωραια ιστοριουλα. Θα σου συνιστουσα αμα τυχον δεις το hunter x hunter μετα κατσε διαβασε το μανγκα.Both anime and manga ειναι τελεια για μενα.

Edit: Αυτο παει σε ενα παλαιοτερο ποστ του Pappous(δεν ξερω αν εγραψα σωστα το name) που μαλλον εχει απαντηθει απλως δεν ειδα τις σελιδες

#3603 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:03

Εχετε να μου πειτε ανιμε που εχουν να κανουν με μαθηματικα,φυσικη και υπολογιστες?Οχι αναγκαστικα ολα μαζι αλλα να διπραγματευοναι το αντικειμενο.Τo Το Φαντασμα του Φλοιου (Ghost in the Shell) το εχω ηδη υποχην.Καμια αλλη προταση?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3604 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:07

το GitS περισσοτερο εχει να κανει με φιλοσοφικα ζητηματα παρα με μαθηματικα ή φυσικη. οι υπολογιστες ειναι αυτονοητοι βεβαια.
anw,

Dennou Coil και SE Lain.
Summer Wars.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3605 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:14

@alxdjo Να προσθέσω και το Noein.

#3606 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:19

I know οτι το GitS δεν εχει να κανει με μαθηματικα και φυσικη .Σε καποιο αλλο ανιμε θα ηθελα να τα δω .Το SE Lain το εχω ακουστα.Αξιζει?

Edit:

@alxdjo Να προσθέσω και το Noein.

Τωρα πριν λιγο ειδα το 1ο επ απο το Noein.Δεν ειχε να κανει τπτ απο ολα αυτα.Ελπιζω να αλλαξει στα επομενα επισοδεια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3607 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:21

προσωπικη μου αποψη, ειναι το καλυτερο ανιμε που εχω δει, αλλα δεν ειναι και κανα ρισκο για τη ζωη σου, να κατεβασεις 2,3 επεισοδια να το δεις. XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3608 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:30

Τωρα πριν λιγο ειδα το 1ο επ απο το Noein.Δεν ειχε να κανει τπτ απο ολα αυτα.Ελπιζω να αλλαξει στα επομενα επισοδεια

Αλλάζει μετά από λίγα επεισόδια, κάτι παίζετε με κβαντική φυσική και χωροχρόνους, από ότι θυμάμαι βέβαια πάνε δυο χρόνια από τότε πού το είδα.

+1 για το Lain, δες το αμέσως.

#3609 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:38

βασικα το noein εχει να κανει κυριως με φυσικη, καθολου υπολογιστες και μαθηματικα, προσωπικα το θεωρησα καλο, δεν ειναι και κανενα διαμαντι αλλα αξιζει (με παρακινησε στη συνεχεια να ξαχτω για παραλληλα συμπαντα-κοσμους, ταξιδια στο μελον κλπ)..

σε γενικοτερες γραμμες μαθηματικη σκεψη εχει το Kaiji που ειναι τρομερο ανιμε

το se lain το εχω στα plan to watch αλλα ολο το αναβαλω γιατι βαριεμαι να ψαξω λινκς..

περα απο ανιμε μπορεις να δεις και το The Big Bang Theory που εχει πολυ καλο χιουμορ και ειναι γεματο ψαγμενες αναφορες και στα 3 θεματα που ανεφερες και σε αλλα πολα

#3610 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:47

ηδη και το Dennou Coil kai to SE Lain κατευηκαν.να στε καλα για τις προτασεις σας.καλο βραδυ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3611 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:55

Το Noein όντως είναι ό,τι κοντινότερο υπάρχει στο θέμα της φυσικής, ειδικά στα μετέπειτα επεισόδια. Από εκεί και πέρα μαθηματικά δεν νομίζω να μπορείς να βρεις κάπου, όμως ίσως να σου αρέσουν σειρές όπου πρέπει να προβλέψεις τις κινήσεις του ήρωα και των αντιπάλων του.

Πέρα από το Kaiji που προαναφέρθηκε, στο ίδιο περίπου είδος είναι το One Outs, και τα Akagi / Hikaru No Go από άποψη board games. Το τελευταίο είναι πολύ πιο ανάλαφρο από όλα τα προηγούμενα.

Τέλος, αν είσαι ανοιχτός και σε άλλα μέσα, προτείνω ανεπιφύλακτα το Logicomix για μαθηματικά. Ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί πάνω στο θέμα.

E5VV38U.jpg

#3612 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 06:37

Τέλος, αν είσαι ανοιχτός και σε άλλα μέσα, προτείνω ανεπιφύλακτα το Logicomix για μαθηματικά. Ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί πάνω στο θέμα.

Ειναι αληθεια για το Locicomix εχω ακουσει τα καλυτερα + το εχει γραψει ο Δοξιαδης που ειναι καταπληκτικος συγγραφεας.Αλλωστε το "Ο θειος Πετρος και ή εικασια του Γκολντμπαχ " ηταν καταπληκτικο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3613 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 15:09

guys ένα μικρο σε διάρκειά ανιμε να δω ??
να είναι έτσι σε στιλ κωμωδία η shonen άλλα μικρο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3614 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 15:13

guys ένα μικρο σε διάρκειά ανιμε να δω ??
να είναι έτσι σε στιλ κωμωδία η shonen άλλα μικρο.

Iketeru Futari. Ειναι comedy+ecchi. 16 επεισοδια, καθε επεισοδιο διαρκει 5 λεπτα περιπου.

#3615 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 15:15

@FallenSpiritGR midori no hibi για κωμωδία, θα ρίξεις πολύ γέλιο, ειναι 13 επεισόδιά. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1327

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires