Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3571 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 04 August 2010 - 23:44

Nομίζο πως αυτο το anime είναι με προταγονιστές γυνέκες?

#3572 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 August 2010 - 01:36

Ναι ειναι με γυναικες πρωταγωνιστες ^^

2bbd14fc.jpg

#3573 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:16

Σύνεχεια ακουω θετικα σχόλια για code gass θα ήθελα να ξερο αν είναι καλό anime και επίσης για d greyman

#3574 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 August 2010 - 02:20

To anime λέγεται D gray man και ναί είναι πολύ καλό αλλά ημιτελές. Όταν το τελειώσεις μπορείς να πιάσεις το μάνγκα και δεν νομίζω να σε απογοητεύσει.

Όσον αφορά το πρώτο άνιμε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου γιατί έχει ρομπότ και άλλες τέτοιες επιστημονικές φαντασίες(-ώσεις) και αυτού του είδους τα άνιμε τα απεχθάνομαι. Είδα λίγο και μετά το άφησα.

Αν σου αρέσουν αυτά τότε θα σου αρέσει σίγουρα η σειρά. Και εγώ από τους περισσότερους καλή ακούω ότι είναι και επειδή ξέρω το τέλος, αντικειμενικά θα την έλεγα καλή. Υποκειμενικά όμως είναι μια σαχλαμαρίτσα...

Edited by Night Wizard Seal, 05 August 2010 - 02:25.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3575 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:24

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ήθελες να μου προτείνεισ κανενα anime που θα επρεπε να εχω δι για να φένετε οτι είμαι ¨ψαγμένος¨

#3576 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 August 2010 - 02:30

Boku no pico.

#3577 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 August 2010 - 02:32

Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Ψαγμένος... Τι σε νοιάζει και αν δεν είσαι; Για τα μάτια ενός καμένου οτάκου όλοι μπορεί να μην θεωρούμαστε "ψαγμένοι" όπως λές. Παραμέρισε τις ταμπέλες. Δεν χρειάζονται.

Καλό είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και να δοκιμάζεις αρκετά άνιμε. Δεν γράφεις και διαγώνισμα για το άν είσαι "ψαγμένος" 'η όχι...

Εγώ θα σου προτείνω να ψάξεις μόνος σου τα άνιμε που σου αρέσουν. Σκέψου τα είδη και το τί μπορείς να αντέξεις(γενικά, από ψυχολογικές πιέσεις μέχρι και πιο κομπλικέ καταστάσεις ή αρρωστημένες καταστάσεις κλπ κλπ) γιατί υπάρχουν αρκετά είδη που μπορείς να δείς.

Ένα καλό καθοδηγητικό site είναι το www.anidb.net
Μετά αν θες περαιτέρω βοήθεια, έρχεσαι εδώ και μας κατατοπίζεις με κάτι πιο συγκεκριμένο, γιατί γενικά να σου προτείνουμε νομίζω είναι λίγο άσκοπο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3578 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:33

θα ήθελα κατι σε anime και οχι σε hentay

#3579 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 August 2010 - 02:35

Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Ψαγμένος... Τι σε νοιάζει και αν δεν είσαι; Για τα μάτια ενός καμένου οτάκου όλοι μπορεί να μην θεωρούμαστε "ψαγμένοι" όπως λές. Παραμέρισε τις ταμπέλες.

Καλό είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και να δοκιμάζεις αρκετά άνιμε. Δεν περνάς και διαγωνίσματα για το άν είσαι "ψαγμένος" 'η όχι...

Εγώ θα σου προτείνω να ψάξεις μόνος σου τα άνιμε που σου αρέσουν. Σκέψου τα είδη και το τί μπορείς να αντέξεις(γενικά, από ψυχολογικές πιέσεις μέχρι και πιο κομπλικέ καταστάσεις ή αρρώστια κλπ κλπ) γιατί υπάρχουν αρκετά είδη που μπορείς να δείς.

Ένα καλό καθοδηγητικό site είναι το www.aniDB.com.
Μετά αν θες περαιτέρω βοήθεια, έρχεσαι εδώ και μας κατατοπίζεις με κάτι πιο συγκεκριμένο, γιατί γενικά να σου προτείνουμε νομίζω είναι λίγο άσκοπο.

Σοβαρά τώρα: Σεκοντάρω αυτό το μήνυμα.

#3580 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 August 2010 - 02:39

grekkk σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια καλή λίστα με recommendations. Φυσικά υπάρχουν πολλά anime ακόμη τα οποία τα ανακαλύπτεις στην πορεία. (πλάκα πλάκα πρέπει να το κάνω το thumbnail edit στο πρώτο ποστ μου φαίνεται)

Posted Image

#3581 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:41

Εχεις δικεο σε οτι λες..βεβεα αν ειδεσ πιο πάνω εχω πι πια anime εχω δει και τι ψαχνο πάνω κάτω

#3582 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 August 2010 - 02:42

Όπως σου είπα μπορείς να κατατοπιστείς με το site που σου έδωσα. Το διόρθωσα γιατί έκανα ένα λάθος.

Πάλι είναι γενικό αυτό που ρωτάς...
Δεν νομίζω να σε βοηθήσει αν σου αραδιάσουμε 50 ονόματα κωμωδιών anime.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3583 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:46

παλι εχεις δικεο φένεται να ξερεις αρκετα πραματα αν και δεν θελο να ξεφυγω απο το θεμα κατι ακυρο εισαι οντοσ 16 χρονών?

#3584 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 August 2010 - 02:49

Η συζήτηση για τις περαιτέρω συστάσεις παρακαλώ να συνεχιστεί με vms pms και όχι στο thread. grekkk απαντήσεις πιστεύω πήρες πολλές όπως και προτάσεις. Αν δεν έχεις κάτι άλλο να ρωτήσεις μην επιβαρύνεις το thread με άχρηστα post.

Αυτά από μένα.

#3585 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 05 August 2010 - 02:57

χαχα νομιζα πος εδω μπορούμε να μιλαμε οσο θέλουμε το forum ειναι για να περνουμε και να δινουμε απαντησεις μίπος θα με χρονοχρεωσης και ολας?αποσο ειδα και στουσ κανώνες δεν ήπαρχι κανονασ που να λεει μιλατε μονο 5 λεπτα ειμαι κενουργιοσ και θελω να παρω γνομες

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires