Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3586 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:06

Φυσικά και μπορείς να μιλάς όσο θέλεις αρκεί να είσαι on topic και να μην spammareis, πράγματα για τα οποία υπάρχουν κανόνες. Απαντήσεις και περαιτέρω προτάσεις θα σου δοθούν από τα μέλη όταν και εάν με το καλό κρίνουν ότι είναι απαραίτητο. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

#3587 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:20

Τώρα μιλας σωστά δεν spamaro δεν λεο κατι συνέχεια απλα με τισ απαντησεις γίνονται και αλλεσ ερωτησεις αλλα ως εδω νομίζω με τα εκτος θεματος

#3588 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:26

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ήθελες να μου προτείνεισ κανενα anime που θα επρεπε να εχω δι για να φένετε οτι είμαι ¨ψαγμένος¨

Cat Soup.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1027

Spoiler:

#3589 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:36

Ευχαριστω φιλε για το anime που μου προτινες

#3590 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 11:48

Μάγκες θα ήθελα να μου πίτε κανένα anime να δο γιατι βαριέμαι πολύ τώρα τελευτέα τα anime που εχω δεί ειναι..naruto,fma,bleach,bdz,death note,vampire night,one piece,πιστεύω τα πιο βασικά αν πιστεύετε οτι υπάρχει κάπιο αλλο που πιστευέτε οτι είναι βασίκο και θα πρέπει να το δο πίτετο...Ευχαριστο

Τυχερός που είσαι ρε φίλε. Ακόμη υπάρχουν τόσα σπουδαία άνιμε που δεν είδες.

Λοιπών να μια μικρή λίστα:
Black Lagoon (Το απόλυτο action anime. Σφαίρες να πετάνε από παντού και άγριοι τύποι/τύπισσες που θα έκαναν και τον Steven Seagal να κατουριέται στην ποδιά της μαμάς του. Revy και τα μυαλά στα κάγκελα.)

Code Geass ( Πορωτικό ανιμε με ενδιαφέρων χαρακτήρες, Mecha, πόλεμοι, κορίτσια, και ένας πρωταγωνίστης σαν άλλος Light/Kira με σχέδια εναντίων μιας αυτοκρατορίας).

Neon Genesis Evangelion [εδώ υποκλινόμαστε, ένας θρύλος τον άνιμε, χαρακτήρες με τρελά ψυχολογικά προβλήματα (fucked up που λένε κι Αμερικανοί) σε ένα τρελό μελλοντικό κόσμο που μοιάζει να είναι σε πόλεμο με τον ίδιο τον Θεό πολεμώντας τις πιο τρελές δημιουργίες του. Μάχες, αίμα, τρέλα, απόγνωση, απελπισία, ελπίδα, κραυγή, αυτοκτονία, παράδοση, κλάμα, εφιάλτες, διέγερση, ψάξιμο, πόλεμος, πόνος, μητέρα, πατέρας, αναγνώριση, βοήθεια, αγάπη, ζωή, εξαφάνιση, άγγελοι, θάνατος, θυμός, γέλιο, ζεστασιά, ..κραυγή. Οχί αυτές η λέξεις δεν περιγράφουν ακριβώς τα στοιχεία της σειράς απλά το αίσθημα της. ]
Απαραίτητο να δείς μετά την σειρά την ταινία End of Evangelion για να αισθανθείς ότι έχεις δει το τέλος.

Full Metal Alchemist Brotherhood - Aν είδες το πρώτο τότε αυτό είναι πως θα ήταν το πρώτο αν ήταν ακόμη καλύτερο.

Hajime no Ippo - Κορυφαίο Shounen που ασχολείται με το μποξ. Σαν μια πιο καταπληκτική έκδοση του Ροκι σε άνιμε. Ακόμη κι αν μισάς το άθλημα το άνιμε θα το λατρέψεις.

Hunter x Hunter - Καταπληκτικό shounen. Λίγο παλιό αλλά ο κόσμος του σε τραβά. Ο Gon θυμίζει μικρό Goku αλλά το άνιμε είναι πιο down to earth.

Nana - Λοιπών αυτό είναι κοινωνικό και στην αρχή θα σου φανεί και λίγο κοριτσίστικο. Αλλά μείνε μαζί του και αν δεν σε κάνει να κλαις σαν μικρή νοικοκυροπούλα με ένα κουτί χαρτομάντιλα στα γόνατα τότε κανένα κοινωνικό δεν θα το κάνει.

Rurouni Kenshin - E! ιαπωνικά άνιμε βλέπεις, πρέπει να δεις και κάτι με σαμουράι. Αυτό είναι απ'τα πολύ καλά. Συνδυάζει την εποχή των σαμουράι με χιούμορ και με Shounen στοιχεία.

Legent of Galactic Heroes - Διαστημικό έπος σε όλο του το μεγαλείο. Επική σειρά. Είναι σαν να βλέπεις το Μπεν Χουρ αλλά στο διάστημα. Σου δίνει την αίσθηση παλιών επικών ταινιών του Hollywood αλλά με πιο sci-fi σενάριο.

Ga-Rei Zero - Για μένα, η καλύτερη σειρά 12 επεισοδίων που έχω δει. Φαντασία, πνεύματα, μάχες, ανθρώπινες σχέσεις, χιούμορ, δράμα κι αγάπη. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καλή σειρά με δυνατούς χαρακτήρες σε 12 μόνο επεισόδια, όμως αυτή η σειρά έκανε καλή δουλειά κι μας έδωσε κι έναν απ' τους καλύτερους γυναικείους χαρακτήρες. Όπως λέει κι σειρά: "Would you kill someone you love because of love?"

Full Metal Panic - Τρεις σεζόν. Η πρώτη είναι Action-comedy, μετά ακολουθεί το Fumoffu to οποίο είναι καθαρό κωμικό διαμάντι και ακολουθεί η δεύτερη σεζόν η οποία έχει ότι και η πρώτη μαζί με δράμα. Βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Ghost in the Shell SAC- H απόλυτη φουτουριστική σειρά. Αστυνομικές υποθέσεις σε ένα μέλλον που τα όρια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής έχουν γίνει πιο θολά από ποτέ. Φιλοσοφικές σκέψεις, δράση, μυστήριο. Για μένα είναι "must see".

Blood+ - Ένα action δράμα με βρικόλακες και τέρατα αλλά και με ρεαλιστικούς ανθρώπινους χαρακτήρες. Δεν είναι απλά δράση σκότωμα και αίμα, έχει αγάπη, πόνο και συναίσθημα με μεγαλύτερο ρεαλισμό από άλλες σειρές τέτοιου είδους. Για μένα αρκετά σκαλιά ανώτερο από το Vampire Knight που έχεις δει.

Hellsing Ultimate- Μια σειρά από OVA ταινίες ουσιαστικά. Ακόμη δεν τελείωσε αλλά υπάρχουν εφτά 45λεπτες ταινιούλες για να δεις. Ναι βρικόλακες ακόμη μια φορά αλλά συνοδεύονται με εκκλησιαστικές οργανώσεις και Ναζί. Αυτή η σειρά ρίχνει συναισθηματισμούς και φρου-φρου στην άκρη, δείχνοντας τι πάει να πει αίμα και δράση. Ο Alucard θα σε κάνει να κρύβεσαι κάτω απ' το κρεβάτι μήπως και των θυμώσεις. Η ψυχάκιδες δίνουν και παίρνουν και ο αριθμός τον νεκρών ανεβαίνει σταθερά. Βρικόλακες σε όλο το μεγαλείο της δύναμης και αγριάδας τους.

Άντε δες αυτά κι αν θέλεις κι άλλα, εμείς είμαστε εδώ. Αυτές είναι μερικές απ' τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν και πιστεύω θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3591 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 13:38

Ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο που εδώσες για να με βοηθήσεις..:P

#3592 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:22

Ρε παιδια με χει πιασει τωρα να ξαναρχίσω καίλα με τα ανιμε...

Πειτε κανα καλοοο ανιμε οτιδήποτε είδους....

Λει να συνεχίσω κανένα που χα αρχίσει παλιά ,Naruto ,One piece ,bleach ...>?????????????????
Δημοσιευμένη  εικόνα
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#3593 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:28

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα για αλλαγή να μου προτείνει κάποιος ένα anime με μυστήριο, δράση, και αρκετό splatter + να είναι αρκετά detective-ίστικο.
Θέλω κάτι σαν το Serlhok Holmes που βγήκε στον κινηματογράφο (αν το έχει δει κανείς).
Thanks
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3594 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:32

Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα για αλλαγή να μου προτείνει κάποιος ένα anime με μυστήριο, δράση, και αρκετό splatter + να είναι αρκετά detective-ίστικο.
Θέλω κάτι σαν το Serlhok Holmes που βγήκε στον κινηματογράφο (αν το έχει δει κανείς).
Thanks

DEATH NOTE :8)::8)::8)::8):

Aυτο φτανει ,θα σε πορώσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#3595 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:38

Yagami Light=> Higurashi no Naku Koro ni? (έχει τα στοιχεία που ζητάς μεν καμία σχέση με το Sherlock Holmes δε)

An!Μ@niaCCC δεν νομίζεις ότι ένας χρήστης με το Nick "Yagami Light" θα το έχει δει το Death Note?:P Αnw in my honest opinion (and it pains me to say it) drop the three. Ξεκίνα με FMA Brotherhood, Terra E (την σειρά) ρίξε και ένα Wolf's Rain και ένα Seirei No Moribito και πιστεύω ότι αυτά θα σου αρκούνε για την ώρα.

#3596 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:41

Τα εχω δεί όλα αυτα δυστιχώς...... θέλω κατι πολύ βρομόψυχο να δώ με αρκετό μυστηριο just like Higurashi εστω. (Πολύ το λάτρεψα αυτό το anime)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yagami Light: 09 Αύγουστος 2010 - 13:48

Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#3597 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:46

βρωμοψυχο?

Casshern Sins
Texhnolyze
Gankutsuou
Ergo Proxy
Gungrave
Shigurui

και κανα Darker than Black για κατι πιο ελαφρυ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3598 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:04

Τα εχω δεί όλα αυτα δυστιχώς...... θέλω κατι πολύ βρομόψυχο να δώ με αρκετό μυστηριο just like Higurashi εστω. (Πολύ το λάτρεψα αυτό το anime)

Monster
Durarara!
Baccano
Darker than Black
Ghost In the Shell SAC

Όλα αυτά έχουν μυστήριο και σκηνές δράσης με κάποιο αίμα.

Αν θες να δεις απλά αίμα όμως με λίγο μυστήριο, τσέκαρε και Elfen Lied. Είναι πιο κοντά στο Higurashi από τα αλλά λιγάκι μιας και τα αλλά έχουν λίγο πιο σοβαρή παρουσίαση. Τα πρώτα μοιάζουν περισσότερο όμως σε μια Sherlock Holmes ταινία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3599 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:09

@ Yagami Light το Mouryou No Hako πιθανότατα να ήταν μια καλή επιλογή (μαζί με όλα τα άλλα)

#3600 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:26

Παντω αν θες αποκλειστικα μυστηριο, και γενικα δοσεις humor μπορεις να δεις φυσικα το Detective Conan το οποιο ειναι απιστευτο.

Τωρα, για splatter και βρωμοψυχο, οτι σου προτινε ο serestrum και τα παιδια.
Απλα, μην αφησεις το Conan να φυγει ετσι ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires