Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:06
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:20
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:26
Cat Soup.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ήθελες να μου προτείνεισ κανενα anime που θα επρεπε να εχω δι για να φένετε οτι είμαι ¨ψαγμένος¨
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1027
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 03:36
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 11:48
Μάγκες θα ήθελα να μου πίτε κανένα anime να δο γιατι βαριέμαι πολύ τώρα τελευτέα τα anime που εχω δεί ειναι..naruto,fma,bleach,bdz,death note,vampire night,one piece,πιστεύω τα πιο βασικά αν πιστεύετε οτι υπάρχει κάπιο αλλο που πιστευέτε οτι είναι βασίκο και θα πρέπει να το δο πίτετο...Ευχαριστο
Τυχερός που είσαι ρε φίλε. Ακόμη υπάρχουν τόσα σπουδαία άνιμε που δεν είδες.
Λοιπών να μια μικρή λίστα:
Black Lagoon (Το απόλυτο action anime. Σφαίρες να πετάνε από παντού και άγριοι τύποι/τύπισσες που θα έκαναν και τον Steven Seagal να κατουριέται στην ποδιά της μαμάς του. Revy και τα μυαλά στα κάγκελα.)
Code Geass ( Πορωτικό ανιμε με ενδιαφέρων χαρακτήρες, Mecha, πόλεμοι, κορίτσια, και ένας πρωταγωνίστης σαν άλλος Light/Kira με σχέδια εναντίων μιας αυτοκρατορίας).
Neon Genesis Evangelion [εδώ υποκλινόμαστε, ένας θρύλος τον άνιμε, χαρακτήρες με τρελά ψυχολογικά προβλήματα (fucked up που λένε κι Αμερικανοί) σε ένα τρελό μελλοντικό κόσμο που μοιάζει να είναι σε πόλεμο με τον ίδιο τον Θεό πολεμώντας τις πιο τρελές δημιουργίες του. Μάχες, αίμα, τρέλα, απόγνωση, απελπισία, ελπίδα, κραυγή, αυτοκτονία, παράδοση, κλάμα, εφιάλτες, διέγερση, ψάξιμο, πόλεμος, πόνος, μητέρα, πατέρας, αναγνώριση, βοήθεια, αγάπη, ζωή, εξαφάνιση, άγγελοι, θάνατος, θυμός, γέλιο, ζεστασιά, ..κραυγή. Οχί αυτές η λέξεις δεν περιγράφουν ακριβώς τα στοιχεία της σειράς απλά το αίσθημα της. ]
Απαραίτητο να δείς μετά την σειρά την ταινία End of Evangelion για να αισθανθείς ότι έχεις δει το τέλος.
Full Metal Alchemist Brotherhood - Aν είδες το πρώτο τότε αυτό είναι πως θα ήταν το πρώτο αν ήταν ακόμη καλύτερο.
Hajime no Ippo - Κορυφαίο Shounen που ασχολείται με το μποξ. Σαν μια πιο καταπληκτική έκδοση του Ροκι σε άνιμε. Ακόμη κι αν μισάς το άθλημα το άνιμε θα το λατρέψεις.
Hunter x Hunter - Καταπληκτικό shounen. Λίγο παλιό αλλά ο κόσμος του σε τραβά. Ο Gon θυμίζει μικρό Goku αλλά το άνιμε είναι πιο down to earth.
Nana - Λοιπών αυτό είναι κοινωνικό και στην αρχή θα σου φανεί και λίγο κοριτσίστικο. Αλλά μείνε μαζί του και αν δεν σε κάνει να κλαις σαν μικρή νοικοκυροπούλα με ένα κουτί χαρτομάντιλα στα γόνατα τότε κανένα κοινωνικό δεν θα το κάνει.
Rurouni Kenshin - E! ιαπωνικά άνιμε βλέπεις, πρέπει να δεις και κάτι με σαμουράι. Αυτό είναι απ'τα πολύ καλά. Συνδυάζει την εποχή των σαμουράι με χιούμορ και με Shounen στοιχεία.
Legent of Galactic Heroes - Διαστημικό έπος σε όλο του το μεγαλείο. Επική σειρά. Είναι σαν να βλέπεις το Μπεν Χουρ αλλά στο διάστημα. Σου δίνει την αίσθηση παλιών επικών ταινιών του Hollywood αλλά με πιο sci-fi σενάριο.
Ga-Rei Zero - Για μένα, η καλύτερη σειρά 12 επεισοδίων που έχω δει. Φαντασία, πνεύματα, μάχες, ανθρώπινες σχέσεις, χιούμορ, δράμα κι αγάπη. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καλή σειρά με δυνατούς χαρακτήρες σε 12 μόνο επεισόδια, όμως αυτή η σειρά έκανε καλή δουλειά κι μας έδωσε κι έναν απ' τους καλύτερους γυναικείους χαρακτήρες. Όπως λέει κι σειρά: "Would you kill someone you love because of love?"
Full Metal Panic - Τρεις σεζόν. Η πρώτη είναι Action-comedy, μετά ακολουθεί το Fumoffu to οποίο είναι καθαρό κωμικό διαμάντι και ακολουθεί η δεύτερη σεζόν η οποία έχει ότι και η πρώτη μαζί με δράμα. Βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Ghost in the Shell SAC- H απόλυτη φουτουριστική σειρά. Αστυνομικές υποθέσεις σε ένα μέλλον που τα όρια μεταξύ ανθρώπου και μηχανής έχουν γίνει πιο θολά από ποτέ. Φιλοσοφικές σκέψεις, δράση, μυστήριο. Για μένα είναι "must see".
Blood+ - Ένα action δράμα με βρικόλακες και τέρατα αλλά και με ρεαλιστικούς ανθρώπινους χαρακτήρες. Δεν είναι απλά δράση σκότωμα και αίμα, έχει αγάπη, πόνο και συναίσθημα με μεγαλύτερο ρεαλισμό από άλλες σειρές τέτοιου είδους. Για μένα αρκετά σκαλιά ανώτερο από το Vampire Knight που έχεις δει.
Hellsing Ultimate- Μια σειρά από OVA ταινίες ουσιαστικά. Ακόμη δεν τελείωσε αλλά υπάρχουν εφτά 45λεπτες ταινιούλες για να δεις. Ναι βρικόλακες ακόμη μια φορά αλλά συνοδεύονται με εκκλησιαστικές οργανώσεις και Ναζί. Αυτή η σειρά ρίχνει συναισθηματισμούς και φρου-φρου στην άκρη, δείχνοντας τι πάει να πει αίμα και δράση. Ο Alucard θα σε κάνει να κρύβεσαι κάτω απ' το κρεβάτι μήπως και των θυμώσεις. Η ψυχάκιδες δίνουν και παίρνουν και ο αριθμός τον νεκρών ανεβαίνει σταθερά. Βρικόλακες σε όλο το μεγαλείο της δύναμης και αγριάδας τους.
Άντε δες αυτά κι αν θέλεις κι άλλα, εμείς είμαστε εδώ. Αυτές είναι μερικές απ' τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν και πιστεύω θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 13:38
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:22
Πειτε κανα καλοοο ανιμε οτιδήποτε είδους....
Λει να συνεχίσω κανένα που χα αρχίσει παλιά ,Naruto ,One piece ,bleach ...>?????????????????
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:28
Θα ήθελα για αλλαγή να μου προτείνει κάποιος ένα anime με μυστήριο, δράση, και αρκετό splatter + να είναι αρκετά detective-ίστικο.
Θέλω κάτι σαν το Serlhok Holmes που βγήκε στον κινηματογράφο (αν το έχει δει κανείς).
Thanks

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:32
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα για αλλαγή να μου προτείνει κάποιος ένα anime με μυστήριο, δράση, και αρκετό splatter + να είναι αρκετά detective-ίστικο.
Θέλω κάτι σαν το Serlhok Holmes που βγήκε στον κινηματογράφο (αν το έχει δει κανείς).
Thanks
DEATH NOTE
Aυτο φτανει ,θα σε πορώσει.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:38
An!Μ@niaCCC δεν νομίζεις ότι ένας χρήστης με το Nick "Yagami Light" θα το έχει δει το Death Note?
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:41
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yagami Light: 09 Αύγουστος 2010 - 13:48

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:46
Casshern Sins
Texhnolyze
Gankutsuou
Ergo Proxy
Gungrave
Shigurui
και κανα Darker than Black για κατι πιο ελαφρυ...
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:04
Τα εχω δεί όλα αυτα δυστιχώς...... θέλω κατι πολύ βρομόψυχο να δώ με αρκετό μυστηριο just like Higurashi εστω. (Πολύ το λάτρεψα αυτό το anime)
Monster
Durarara!
Baccano
Darker than Black
Ghost In the Shell SAC
Όλα αυτά έχουν μυστήριο και σκηνές δράσης με κάποιο αίμα.
Αν θες να δεις απλά αίμα όμως με λίγο μυστήριο, τσέκαρε και Elfen Lied. Είναι πιο κοντά στο Higurashi από τα αλλά λιγάκι μιας και τα αλλά έχουν λίγο πιο σοβαρή παρουσίαση. Τα πρώτα μοιάζουν περισσότερο όμως σε μια Sherlock Holmes ταινία.

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:09
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 14:26
Τωρα, για splatter και βρωμοψυχο, οτι σου προτινε ο serestrum και τα παιδια.
Απλα, μην αφησεις το Conan να φυγει ετσι
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|