Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3556 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 15:53

θες να το ξεκανεις το παιδί είναι μπερδεμένο το ανιμε πρώτον δευτέρων είναι on going τρίτον δεν έχει ούτε σπαθιά και τέταρτον είναι ποιο πολύ θρίλερ υποτίθεται ...και όχι shonen......
άλλα τη να πω αν και σου κάνει λίγο σκ@τα την ψυχολογία είναι ωραίο!!:hehehe:

Ναι περισσοτέρο θρίλλερ είναι. Αλλά την κάνει την δουλεία του. Μετά τα τελευταία λεπτά του επεισοδίου αυτής της βδομάδας, είχα μείνει κάπως έτσι::OMG3:
Anyway Claymore και Trinity Blood μοιάζουν να ταιριάζουν με αυτό που ζητάς. Μπορείς ακόμη να ρίξεις μια ματιά και στο Hunter X Hunter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3557 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 19:47

θα το δω και αυτο μην ανησυχειτε παιδια,εσεις απλα προτεινετε ...

Οσο για Claymore / Trinity Bloood εχω δει ηδη.

Hunter X hunter Μπηκε στην λιστα.Οπως και το Shiki δεν πειραζει ;) Δεν μασαμε :)

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3558 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 20:05

Τόσες φορές που το έχεις πεί με ψήνεις και εμένα σιγά σιγά να το δώ:P

Ρίξε μια ματιά και στο Kekkaishi φίλε Hellsing

Εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι "νεοι" στον χωρο των ανιμε που ερχονται εδω,αναζητουν ανιμε με ξυλικι κ δυναμεις,δηλαδη shounen more or less.Επειδη τα προσφατα shounen λιγο-πολυ τα ξερουν,ειπα να τους προτεινω κατι απο το σχετικα προσφατο παρελθον το οποιο δεν υστερει καθολου σε ποιοτητα εναντι των σημερινων.Κατ'εμε,το Yu Yu Hakusho ειναι ενα απο τα καλυτερα του ειδους κ ολοι οι λατρεις θα πρεπει να του ριξουν εστω μια ματια.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3559 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 20:08

καλησπερα σε ολους.... επεστρεψα μετα απο πολυ καιρο... μολις τελειωσα το fullmetal alchemist... εχω ηδη δει τα Code geass ,claymore, death note, Gankutsuou, ergo proxy, one outs, towards the terra (terra e), berserk, Texhnolyze, tytania, ga-rei zero και fullmetal alchemist (με ιδιαιτερη προτιμηση στο death note) μηπως εχει κανεις καμια καλη προταση ? ο μονος περιορισμος ειναι οτι λογω προβληματος στο ρουτερ μου δεν μπορω να κατεβασω torrents... αν υπαρχει κατι σε rapidshare θα ηταν ευχης εργον.... ευχαριστω προκαταβολικα

Βασικά αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Τι στοιχεία θα ήθελες να έχει αυτό που θα δεις;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3560 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:11

Εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι "νεοι" στον χωρο των ανιμε που ερχονται εδω,αναζητουν ανιμε με ξυλικι κ δυναμεις,δηλαδη shounen more or less.Επειδη τα προσφατα shounen λιγο-πολυ τα ξερουν,ειπα να τους προτεινω κατι απο το σχετικα προσφατο παρελθον το οποιο δεν υστερει καθολου σε ποιοτητα εναντι των σημερινων.Κατ'εμε,το Yu Yu Hakusho ειναι ενα απο τα καλυτερα του ειδους κ ολοι οι λατρεις θα πρεπει να του ριξουν εστω μια ματια.

μοικανέ φίλε, στο λέω με κάθε ειλικρίνεια οτι με έπεισες:P δεν το είπα ειρωνικά, το κατεβάζω! Απο κάτι review και το πρώτο επεισόδιο που είδα μου φάνηκε πολύ πολύ ενδιαφέρον και το transmission φορτώθηκε 112 επεισόδια. Μια διευκρίνιση μόνο. Είναι απο Manga η ιστορία του; Και αν ναι(σημαντικό, για την ψυχική μου υγεία) τελειώνει το anime ή με περιμένουν και καμια 500 chapters;;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3561 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:23

μοικανέ φίλε, στο λέω με κάθε ειλικρίνεια οτι με έπεισες:P δεν το είπα ειρωνικά, το κατεβάζω! Απο κάτι review και το πρώτο επεισόδιο που είδα μου φάνηκε πολύ πολύ ενδιαφέρον και το transmission φορτώθηκε 112 επεισόδια. Μια διευκρίνιση μόνο. Είναι απο Manga η ιστορία του; Και αν ναι(σημαντικό, για την ψυχική μου υγεία) τελειώνει το anime ή με περιμένουν και καμια 500 chapters;;

Είναι.
Σε περιμένουν 175 chapters.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3562 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:28

daaaamn! I should've seen that coming.. Melkor να'σαι καλά, αλλα να σου καεί η τοστιερα με τέτοια νέα που μου λες:P
Danke schön

#3563 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:29

daaaamn! I should've seen that coming.. Melkor να'σαι καλά, αλλα να σου καεί η τοστιερα με τέτοια νέα που μου λες:P
Danke schön

αχαχαχαχαχαχα, την πάτησες παπού....
δεν έχω τοστιέρα....:hehehe:
πάντως, μια και θα πιάσετε τα μάνγκα, δεν βάζετε μπρος και άλλα 2?
Gantz & HSDK...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3564 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:14

Το Yu Yu Hakusho βασιζεται σε manga αλλα δεν ξερω κατα ποσο το ακολουθει πιστα.Δεν το εχω διαβασει για να ξερω τι παιζει αλλα πιστευω οτι ισως να διαφερει λιγο απο αυτο,οπως γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις.Γενικα,ειμαι τυπος που βαριεται να διαβαζει manga.:rolleyes:

#3565 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 23:14

Το Yu Yu Hakusho βασιζεται σε manga αλλα δεν ξερω κατα ποσο το ακολουθει πιστα.Δεν το εχω διαβασει για να ξερω τι παιζει αλλα πιστευω οτι ισως να διαφερει λιγο απο αυτο,οπως γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις.Γενικα,ειμαι τυπος που βαριεται να διαβαζει manga.:rolleyes:

Ούτε εγώ πολυτρελαίνομαι για αυτό ρωτάω:P Το Anime έχει τέλος, ή σε αφήνει με το σαγόνι στο πάτωμα να ψάχνεις να δεις τι γίνεται; Δε με ενδιαφέρει να είναι πιστο στο manga, απλά να έχει αρχή-μέση και τέλος, γιατι πολλά manga based απλά δεν έχουν τέλος, είναι σαν να κόβεται στη μέση η ιστορία

πάντως, μια και θα πιάσετε τα μάνγκα, δεν βάζετε μπρος και άλλα 2?
Gantz & HSDK...

Kenichi!! αυτό κάποια στιγμή επιβάλλεται να το αρχίσω, αλλα δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα να ξεκινήσω manga.. το anime ήταν μάλλον το καλύτερο shonen που έχω δει.. γέλιο και ξύλο, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα..ααααχ θέλουμε και αλλη Season!

#3566 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 01:56

D.Gray-man κ σε σενα!

\έχω ξεκινήσει να το βλέπω είμαι στο 9 επεισόδιο και είναι ωραίο ... ;)
Spoiler:

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3567 Rhimz

Rhimz

Gung Ho Gunz

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 08:16

Εγω προτεινω το Gungrave, χαλαει βεβαια στα τελευταια 4-5 επισοδεια γιατι γινεται πολυ προβλεπομενο, αλλα το ολο σεναριο ειναι πολυ καλο και ο Brandon απιστευτος :burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3568 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 14:18

Ούτε εγώ πολυτρελαίνομαι για αυτό ρωτάω:P Το Anime έχει τέλος, ή σε αφήνει με το σαγόνι στο πάτωμα να ψάχνεις να δεις τι γίνεται; Δε με ενδιαφέρει να είναι πιστο στο manga, απλά να έχει αρχή-μέση και τέλος, γιατι πολλά manga based απλά δεν έχουν τέλος, είναι σαν να κόβεται στη μέση η ιστορία

Don't worry.Μια χαρα τελος εχει.Δεν αφηνει αναπαντητα ερωτηματα ουτε σταματαει αποτομα.Και για εμενα ο παραγοντας closure ειναι εξισου σημαντικος.

#3569 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 22:05

Μάγκες θα ήθελα να μου πίτε κανένα anime να δο γιατι βαριέμαι πολύ τώρα τελευτέα τα anime που εχω δεί ειναι..naruto,fma,bleach,bdz,death note,vampire night,one piece,πιστεύω τα πιο βασικά αν πιστεύετε οτι υπάρχει κάπιο αλλο που πιστευέτε οτι είναι βασίκο και θα πρέπει να το δο πίτετο...Ευχαριστο

#3570 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 23:37

Επειδή βλέπω οτι έχεις παρακολουθήσει αρκετά anime με δράση, θα σου πρότεινα να δείς καί το Claymore.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires