και για πιο αναλαφρο το Midori no Hibi
και επαυξανω Detroit Metal City (crazy guys DMC
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 10:08
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 11:12
Mπα όχι.Δεν είναι τόσο horror.Περισσότερο detective story είναι παρά horror.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 16:48
Όλα όσα είπες είναι αρκετά αξιόλογα ή άριστα στο είδος τους, εκτός απ' το trolladora που προσωπικά δεν με ξετρέλαινε και θεωρώ overrated, ενώ στο school rumble μόνο η 1η season βλεπόταν imo. Αλλά οκ γούστα.
Από μένα :
Για slice of life της προκοπής, δοκίμασε kino no tabi (για κοινά στοιχεία με mushishi),
haibane renmei (σε πιο δράμα) και κάνα seirei no moribito σε πιο fantasy adventure.
Για χαβαλέ και γέλιο, plus με άριστο char. design, GTO (έχει ελάχιστο ecchi αλλά σχεδόν μονάχα στην αρχή) και Cromartie High School και μετά το χάος.
(Απλά στο 2ο ξέχνα το γυναικείο φύλο κι ετοιμάσου για καφρίλες)
Και σε παρόμοια επίπεδα καφρίλας, dmc ftw.
Για κάτι χαλαρό, nodame cantabile...
Freedom ειδα τα αλλα ουτε ακουστα δεν τα ηξερα.με ενα τροπο παρομιο με το Πλανητες ειναι τα Freedom και Stratos 4
και για πιο αναλαφρο το Midori no Hibi
και επαυξανω Detroit Metal City (crazy guys DMC)
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 08:35

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 15:42
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:10
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:15
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιούλιος 2010 - 16:21
fansub corrections
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:25
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:50
Nodame Cantabile (ελληνικά από anime.awmn)Αν υπάρχει και κωμωδία στα ελληνικά, παρακαλώ όπως αναφέρατε.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:22
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:42
Παράτα τα όλα και δες FMA Brotherhood.ρε παιδιά μια γνώμη.. Θέλω να δώ μια σειρά με ξύλο, shonen να'ναι και ας έχει υπερδυνάμεις, σκυλιά γατιά
πλοκάμια. Δε με νοιάζει..
Είμαι ανάμεσα στα
Hajime no Ippo
Hunter X Hunter
D.Gray Man
και το hitman reborn.
Πέρα απο το Ippo για τα άλλα δεν εχω ιδέα, και για το hajime no ippo ειμαι λίγο διστακτικός γιατι έχει λίγο μάπα σχέδιο-animation(λόγο ηλικίας) και θα ήθελα και λίγο eye candy.
Για ρίχτε λίγο φως. Ενημερωτικά το μόνο απο τα endless shonen που με κράτησε είναι το naruto(με οτι αυτο συνεπάγεται) Αν έχει και swordfighting ακόμα καλύτερα
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:50
Δεν έχω δει FMA, να πάω brotherhood με τη μία;Παράτα τα όλα και δες FMA Brotherhood.
Έχω δει το D Gray man και μου άρεσε. Ειδικά μετά το 50 είναι 100% πιστό στο anime. Το μόνο αρνητικό του ότι έχει κάποια filler σκόρπια στην αρχή και γύρω στο 30 το lulubell arc που είναι όλο filler, όπως και το ότι η υπόθεση σταματαει απότομα στο anime(αλλά ευτυχώς υπάρχει το manga). Αν σου αρέσει η gothic ατμόσφαιρα και δεν έχεις πρόβλημα με τα power ups, προχώρα. Θα χορτάσεις να βλέπεις μάχες.
Επιμένω πάντως για το FMAB.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:50
ρε παιδιά μια γνώμη.. Θέλω να δώ μια σειρά με ξύλο, shonen να'ναι και ας έχει υπερδυνάμεις, σκυλιά γατιά
πλοκάμια. Δε με νοιάζει..
Είμαι ανάμεσα στα
Hajime no Ippo
Hunter X Hunter
D.Gray Man
και το hitman reborn.
Πέρα απο το Ippo για τα άλλα δεν εχω ιδέα, και για το hajime no ippo ειμαι λίγο διστακτικός γιατι έχει λίγο μάπα σχέδιο-animation(λόγο ηλικίας) και θα ήθελα και λίγο eye candy.
Για ρίχτε λίγο φως. Ενημερωτικά το μόνο απο τα endless shonen που με κράτησε είναι το naruto(με οτι αυτο συνεπάγεται) Αν έχει και swordfighting ακόμα καλύτερα
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 22:00
lol:hihi2:Δεν έχω δει FMA, να πάω brotherhood με τη μία;
τα μικρά γράμματα είναι πολύ πειθήνια
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 22:01
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|