Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3511 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 10:08

με ενα τροπο παρομιο με το Πλανητες ειναι τα Freedom και Stratos 4

και για πιο αναλαφρο το Midori no Hibi

και επαυξανω Detroit Metal City (crazy guys DMC :head: )

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#3512 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 11:12

Mπα όχι.Δεν είναι τόσο horror.Περισσότερο detective story είναι παρά horror.

Well ουσιαστικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει horror anime για να είμαι ειλικρινής και ας λένε στα genres ότι θέλουν.

Kαι τo ergo proxy horror το έχει το anidb και το ANN αλλά ανάθεμα και ανα είναι αυτό το στοιχείο που θα προσέξει κανείς όταν το βλέπει.

#3513 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 16:48

Όλα όσα είπες είναι αρκετά αξιόλογα ή άριστα στο είδος τους, εκτός απ' το trolladora που προσωπικά δεν με ξετρέλαινε και θεωρώ overrated, ενώ στο school rumble μόνο η 1η season βλεπόταν imo. Αλλά οκ γούστα.

Από μένα :
Για slice of life της προκοπής, δοκίμασε kino no tabi (για κοινά στοιχεία με mushishi),
haibane renmei (σε πιο δράμα) και κάνα seirei no moribito σε πιο fantasy adventure.

Για χαβαλέ και γέλιο, plus με άριστο char. design, GTO (έχει ελάχιστο ecchi αλλά σχεδόν μονάχα στην αρχή) και Cromartie High School και μετά το χάος.
(Απλά στο 2ο ξέχνα το γυναικείο φύλο κι ετοιμάσου για καφρίλες)
Και σε παρόμοια επίπεδα καφρίλας, dmc ftw.

Για κάτι χαλαρό, nodame cantabile...

Serei no moribito, Gto εχω δει. Θα δοκιμασω Cromartie που το τριγυρναω τελευταια αλλα τελικα δεν το εβλεπα. DMC παντως δεν ξετρελαθηκα εγω. Πλακα ειχε αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αποθεωση.
Ενδιαφερον φαινεται το kino no tabi. Θα το τσεκαρω κι αυτο.

με ενα τροπο παρομιο με το Πλανητες ειναι τα Freedom και Stratos 4

και για πιο αναλαφρο το Midori no Hibi

και επαυξανω Detroit Metal City (crazy guys DMC :head: )

Freedom ειδα τα αλλα ουτε ακουστα δεν τα ηξερα.
Ευχαριστω για τις προτασεις. Εχω αρκετο πραμα να δω τωρα :D

#3514 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 08:35

Yu Yu Hakusho.

Πραγματικα ενα σουνεν που αξιζει.Ειναι ο ορισμος του το original ειναι παντοτε καλυτερο.Κυριολεκτικα η σειρα στην οποια βασιστηκε το bleach βαζει σε ολα τα γυαλια στον τωρινο κολοσσο.112 επεισοδιa γεματα δραση και απιστευτο σεναριο που εγω προσωπικα δεν πιστευα να με κρατησουν αλλα ευτυχως που δεν δικαιωθηκα.
Δεν ειναι τυχαιο που ειχε ξεπερασει και το dragonball z σε τηλεθεαση οταν προβαλλοταν.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους φαν των fighting shounen.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3515 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 15:42

Ψάχνω ένα ολοκληρωμένο anime ανάλαφρο, διότι έχω ψιλοκουραστεί παρακολουθώντας το Death note. Δεν με νοιάζει το είδος, αρκεί να είναι ένα απλό anime για να ασχολούμαι, σαν το HOTD θα έλεγα, μόνο να είναι ολοκληρωμένο, και κατα προτίμηση, να έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ!

#3516 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:10

ναι καλο το...Yu Yu Hakusho.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3517 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:15

Xμμ ανάλαφρα anime ξέρω αρκετά αλλά τα θες κάπως action από ότι καταλαβαίνω, οπότε κάτι σε comedy δεν θα σου κάνει.

Αnw Trigun, Tengen Toppa Gurren Lagann, και Gungrave (υπάρχει στα ελληνικά από την Animeclipse) νομίζω θα σου αρέσουν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Ιούλιος 2010 - 16:21
fansub corrections

#3518 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:25

Θα δοκιμάσω και το Gungrave, που έχει μεταφραστεί.
Αν υπάρχει και κωμωδία στα ελληνικά, παρακαλώ όπως αναφέρατε. :D

@Kalidor, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή.

#3519 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2010 - 16:50

Αν υπάρχει και κωμωδία στα ελληνικά, παρακαλώ όπως αναφέρατε. :D

Nodame Cantabile (ελληνικά από anime.awmn)
και GTO (ongoing project από Animeclipse, 14eps έτοιμα)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3520 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:22

ρε παιδιά μια γνώμη.. Θέλω να δώ μια σειρά με ξύλο, shonen να'ναι και ας έχει υπερδυνάμεις, σκυλιά γατιά πλοκάμια. Δε με νοιάζει..
Είμαι ανάμεσα στα
Hajime no Ippo
Hunter X Hunter
D.Gray Man
και το hitman reborn.
Πέρα απο το Ippo για τα άλλα δεν εχω ιδέα, και για το hajime no ippo ειμαι λίγο διστακτικός γιατι έχει λίγο μάπα σχέδιο-animation(λόγο ηλικίας) και θα ήθελα και λίγο eye candy.
Για ρίχτε λίγο φως. Ενημερωτικά το μόνο απο τα endless shonen που με κράτησε είναι το naruto(με οτι αυτο συνεπάγεται:P) Αν έχει και swordfighting ακόμα καλύτερα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3521 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:42

ρε παιδιά μια γνώμη.. Θέλω να δώ μια σειρά με ξύλο, shonen να'ναι και ας έχει υπερδυνάμεις, σκυλιά γατιά πλοκάμια. Δε με νοιάζει..
Είμαι ανάμεσα στα
Hajime no Ippo
Hunter X Hunter
D.Gray Man
και το hitman reborn.
Πέρα απο το Ippo για τα άλλα δεν εχω ιδέα, και για το hajime no ippo ειμαι λίγο διστακτικός γιατι έχει λίγο μάπα σχέδιο-animation(λόγο ηλικίας) και θα ήθελα και λίγο eye candy.
Για ρίχτε λίγο φως. Ενημερωτικά το μόνο απο τα endless shonen που με κράτησε είναι το naruto(με οτι αυτο συνεπάγεται:P) Αν έχει και swordfighting ακόμα καλύτερα

Παράτα τα όλα και δες FMA Brotherhood.:D
Έχω δει το D Gray man και μου άρεσε. Ειδικά μετά το 50 είναι 100% πιστό στο anime. Το μόνο αρνητικό του ότι έχει κάποια filler σκόρπια στην αρχή και γύρω στο 30 το lulubell arc που είναι όλο filler, όπως και το ότι η υπόθεση σταματαει απότομα στο anime(αλλά ευτυχώς υπάρχει το manga). Αν σου αρέσει η gothic ατμόσφαιρα και δεν έχεις πρόβλημα με τα power ups, προχώρα. Θα χορτάσεις να βλέπεις μάχες.
Επιμένω πάντως για το FMAB.:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3522 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:50

Παράτα τα όλα και δες FMA Brotherhood.:D
Έχω δει το D Gray man και μου άρεσε. Ειδικά μετά το 50 είναι 100% πιστό στο anime. Το μόνο αρνητικό του ότι έχει κάποια filler σκόρπια στην αρχή και γύρω στο 30 το lulubell arc που είναι όλο filler, όπως και το ότι η υπόθεση σταματαει απότομα στο anime(αλλά ευτυχώς υπάρχει το manga). Αν σου αρέσει η gothic ατμόσφαιρα και δεν έχεις πρόβλημα με τα power ups, προχώρα. Θα χορτάσεις να βλέπεις μάχες.
Επιμένω πάντως για το FMAB.:P

Δεν έχω δει FMA, να πάω brotherhood με τη μία;
τα μικρά γράμματα είναι πολύ πειθήνια :D

#3523 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 21:50

Είμαι ανάμεσα στα
Hajime no Ippo
Hunter X Hunter
D.Gray Man
και το hitman reborn.

Ippo!!! :P Δες το Ippo. Ειναι φανταστικο anime. Ξυλο, γελιο, ολα τα εχει αυτο το anime.

Υ.Γ. Takamura FTW!!!!:8):

#3524 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 22:00

Δεν έχω δει FMA, να πάω brotherhood με τη μία;
τα μικρά γράμματα είναι πολύ πειθήνια :D

lol:hihi2:
Ναι, δεν χρειαζεται να δεις το 1ο. Το μόνο αρνητικό, ότι στο brotherhood το τρέχουν λίγο στα πρώτα 12 επεισόδια. θεώρησαν φαίνεται ότι όλοι θα έχουν δει το 1ο πριν και θα βαρεθούν αν βλέπουν τα ίδια πράγματα. (Η υπόθεση είναι ίδια στην αρχή και στα 2)

Παντως να δεις και το d gray man μετά. Τα άλλα δυστυχώς δεν τα χω δει ακόμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3525 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 22:01

Οκεικ FMAB-Ippo-Gray man.. αν μετράω καλά τα επεισόδια, το φάγαμε το καλοκαίρι.. tenk you!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires