Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 23 July 2010 - 17:54
Guy i want help!! λιπών θέλω να βάλω στον θαυμαστό κοσμώ τον ανιμε την αδερφουλα μου είναι 15 χρονών τι μου προτείνετε να την βάλω να δει plz help meeeeeeee......
Σε 3 χρόνια μικρότερη κοπέλα έδωσα το FMA (το παλιό). Δεν ξέρω αν δουλεύει με όλες όμως.
Και επειδή 3 χρόνια είναι μεγάλη διαφορά, μάλλον θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Εξαρτάται και από το άτομο...
Posted 23 July 2010 - 18:19
Βάλε της Nodame Cantabile, ειδικά άμα της αρέσει και η κλασσική μουσική θα το λατρέψει.Guy i want help!! λιπών θέλω να βάλω στον θαυμαστό κοσμώ τον ανιμε την αδερφουλα μου είναι 15 χρονών τι μου προτείνετε να την βάλω να δει plz help meeeeeeee......
Επίσης, δοκίμασε να της δώσεις Tokyo Marble Chocolate, καθώς και την ταινία Toki Wo Kakeru Shoujo.
Για τελείωμα, της σερβίρεις κι ένα Honey & Clover... ίσως την πάρουν τα ζουμιά στα τελευταία eps, αλλά θα της μείνει αξέχαστο.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SHOUNEN.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 July 2010 - 18:29
Εdit: Και ο Miyazaki είναι ιδανικός πιστεύω (howl's moving castle, Kaze no tani no nausicaa και Spirited Away είναι πολύ καλές επιλογές).
Posted 23 July 2010 - 19:13
είναι γενικά ήρεμο κορίτσι αν και της αρέσουν τα heavy metal και έτσι!!Σε 3 χρόνια μικρότερη κοπέλα έδωσα το FMA (το παλιό). Δεν ξέρω αν δουλεύει με όλες όμως.
Και επειδή 3 χρόνια είναι μεγάλη διαφορά, μάλλον θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Εξαρτάται και από το άτομο...
σκεφτούμε και το DMC αφού είναι και μεταλου να πούμε δεν θα της αρέσει??Βάλε της Nodame Cantabile, ειδικά άμα της αρέσει και η κλασσική μουσική θα το λατρέψει.
Επίσης, δοκίμασε να της δώσεις Tokyo Marble Chocolate, καθώς και την ταινία Toki Wo Kakeru Shoujo.
Για τελείωμα, της σερβίρεις κι ένα Honey & Clover... ίσως την πάρουν τα ζουμιά στα τελευταία eps, αλλά θα της μείνει αξέχαστο.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SHOUNEN.
θα εμπιστευτώ την γνώμη σου μιας και είσαι και κορίτσι και εσύ |^^Kαι κανά Kimi Ni Todoke θα της αρέσει πιστεύω. Ouran High School Host Club, The Wallflower, Skip Beat! και τα συναφή είναι ότι πρέπει γι αυτές τις ηλικίες.
Εdit: Και ο Miyazaki είναι ιδανικός πιστεύω (howl's moving castle, Kaze no tani no nausicaa και Spirited Away είναι πολύ καλές επιλογές).
Posted 23 July 2010 - 19:22
Γενικά τι ταινίες/σειρές της αρέσουν?
Posted 23 July 2010 - 19:29
Posted 23 July 2010 - 21:20
one piece αμα το εβλεπε παλια στην τηλεοραση μπορει να της θυμισει κατι
μετα κανενα clannad, spice and wolf, FLCL... idk δεν βλεπω ιδιαιτερα "ρομαντικα" η "κοριτσιστικα" ανιμε
Edited by Daz, 24 July 2010 - 05:07.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 25 July 2010 - 08:05
Posted 25 July 2010 - 09:10
Εχουμε κ λεμε:
Boogiepop Phantom
Ayakashi-Japanese classic horror
Requiem from the darkness
Mermaid Forest
Posted 25 July 2010 - 21:16
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 July 2010 - 02:38
Kαι καμια αλλη προταση γενικα αν θελετε για καποιο χαλαρο ανιμε ανεξαρτητως ειδους.
//Βασικα καποιο που να μοιαζει με Mushishi ή Planetes, ή οτι εχετε να προτεινετε αν καταλαβατε τα γουστα μου
Ευχαριστω...
Posted 26 July 2010 - 03:38
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο slice of life/comedy σε στυλ NHK,Toradora η και κυριως κωμωδια οπως το School Rumble. Οχι echhi ομως ή σχεδιο που μοιαζουν ολες οι κοπελες 10 χρονων
.
Kαι καμια αλλη προταση γενικα αν θελετε για καποιο χαλαρο ανιμε ανεξαρτητως ειδους.
//Βασικα καποιο που να μοιαζει με Mushishi ή Planetes, ή οτι εχετε να προτεινετε αν καταλαβατε τα γουστα μου
Ευχαριστω...
Όλα όσα είπες είναι αρκετά αξιόλογα ή άριστα στο είδος τους, εκτός απ' το trolladora που προσωπικά δεν με ξετρέλαινε και θεωρώ overrated, ενώ στο school rumble μόνο η 1η season βλεπόταν imo. Αλλά οκ γούστα.
Από μένα :
Για slice of life της προκοπής, δοκίμασε kino no tabi (για κοινά στοιχεία με mushishi),
haibane renmei (σε πιο δράμα) και κάνα seirei no moribito σε πιο fantasy adventure.
Για χαβαλέ και γέλιο, plus με άριστο char. design, GTO (έχει ελάχιστο ecchi αλλά σχεδόν μονάχα στην αρχή) και Cromartie High School και μετά το χάος.
(Απλά στο 2ο ξέχνα το γυναικείο φύλο κι ετοιμάσου για καφρίλες)
Και σε παρόμοια επίπεδα καφρίλας, dmc ftw.
Για κάτι χαλαρό, nodame cantabile...

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|