Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 27 November 2007 - 13:39
Ένα άνιμε που μοιάζει αρκετά στο στυλ του FMA είναι το HunterXHunter. Για πιο σοβαρά anime οι προλαλήσαντες τα είπαν καλά ... GITS SAC , Monster και Lain , RahXephon (ειδικά αν σε ξενέρωσε το NGE) Φυσικά εννοούνται και τα πανμέγιστα Berserk - Cowboy bebop.
Posted 27 November 2007 - 14:51
sips1s can i suggest ergo proxy as well?
have you seen ghost in the shell?
Ergo proxy? gief a link plx.Το ghost in the shell το εχω δει....αυτο το στυλ σχεδιου μου αρεσε αρκετα

Posted 27 November 2007 - 23:44
[A-Kraze]_Ergo_Proxy_01-12 torrentErgo proxy? gief a link plx.Το ghost in the shell το εχω δει....αυτο το στυλ σχεδιου μου αρεσε αρκετα
[A-Kraze]_Ergo_Proxy_13-23 torrent
Posted 28 November 2007 - 18:51
Posted 29 November 2007 - 23:24
www.animeraider.comκαι δείτε το πρώτο-πρώτο Anime στη
λίστα, το AIR GEAR. Πρέπει να είναι σχετικά καινούριο αλλά τα σπάει!
Επίσης, είναι καλό το "Inυyasha"?
Posted 02 December 2007 - 16:20
Posted 02 December 2007 - 17:21
λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε ένα ανιμε με απόλυτο Kick ass character που να τους ξεσκίζει όλους. Έχω δει Naruto, One Piece, Dragonball, Bleach, Berserk, επίσης μη μου προτείνετε το Hellsing. Κατά προτίμηση να κάνει μαγικά και να έχει auras και ενέργειες power ups
Υπάρχει το bastard το οποίο ωστόσο δεν νομίζω να σου αρέσει μιας και είναι ψιλοπαλιό (έχει ωστόσο πολύ badass μάγο).
Υπάρχει και το Devil May cry το οποίο επίσης παίζει να μην σου αρέσει, ειδικά αφού δεν θέλεις hellsing και φαντάζομαι γιατί.
Σε στυλ naruto, dragonball, bleach, one piece προτείνεται συνήθως το Inuyasha. Δεν ξέρω αν θα το βρεις καλό αλλά action adventure όπως αυτά που λες και με power-ups μάλλον αυτό είναι η καλύτερη επιλογή.
Αυτό με τις αύρες, τα power-ups και το action adventure όπως το περιγράφεις είναι το Tokyo Underground . Για μένα ένα anime Που σίγουρα θα σου αρέσει!
Ξεκίνα λοιπόν ανάποδα και δες τα....
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 03 December 2007 - 09:27

Posted 03 December 2007 - 10:55
Θα ηθελα να μου δώσετε μια καλή πρόταση για ένα post-apocalyptic fantasy anime...
Για τους φίλους των p&p rpg, θα ήθελα κάτι σε στυλ tribe 8 kai λιγότερο shadowrun... Κάποιο anime δηλαδή με αρκετά καλό και απαιτητικό σενάριο, καλό σχέδιο και όσο το δυνατόν λιγότερο meccha...
Για την ιστορία, δεν μου αρέσει καθόλου το AKIRA, το ΕVA ήταν καλό αλλα οχι αυτό που ήθελα, έχω δει το Ghost in the Cell και θα δω σύντομα και το Wolf's Rain...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

There is another theory which states that this has already happened.
Posted 03 December 2007 - 12:24
Για τους φίλους των p&p rpg, θα ήθελα κάτι σε στυλ tribe 8 kai λιγότερο shadowrun... Κάποιο anime δηλαδή με αρκετά καλό και απαιτητικό σενάριο, καλό σχέδιο και όσο το δυνατόν λιγότερο meccha...
Τα Slayers προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν και έχει πολύ γέλιο, η υπόθεσή του είναι πάρα πολύ καλή. 3 seasons με 26 επεισόδια η καθεμία.
Για κάτι πιο σοβαρό μπορείς να δεις το Record Of Lodoss War
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=169
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=137
Επίσης το Spell Book Of Ys είχα δει παλιότερα. Αν και είχε υποσχόμενο σενάριο, δεν ξέρω... κάπου χώλαινε

Αν πάλι ψάχνεσαι για Fantasy anime γενικότερα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο 12 Kingdoms που κατά την γνώμη μου κατέχει τα πρωτεία στο είδος

Posted 03 December 2007 - 12:50
Το Record of Lodoss War το έχω δει και το Juuni Kokki περιμένει τη σειρά του κάπου στο hd...
Αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα anime σε post apocalypse περιβάλλον, κάτι σαν το fallout ( παιχνιδάρα!!! ) σε anime εκτέλεση...
There is another theory which states that this has already happened.
Posted 03 December 2007 - 14:59

Posted 03 December 2007 - 16:48
@ XveoN: Marmalade Boy, Kimikiss Pure Rouge, Green Green, Ichigo 100%
@ blacksheep: RahXephon, E's Otherwise, S-CRY-ed

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 05 December 2007 - 01:12
Όπως οι περισσότεροι απο εσας κάποια στιγμή , έτσι και εγω βρίσκομαι μπροστά στο βασανιστικό ερώτημα.. "και τώρα τι????". Έξηγούμε, άρχισα να ασχολούμε με anime series πρίν μερικούς μήνες και σε αυτό το διάστημα πρόλαβα να δώ οτιδήποτε one piece, naruto & naruto ship. έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα!!! Δύο σειρές τις οποίες ερωτεύτηκα πραγματικά... όμως τώρα πρέπει να περιμένω μια και δυο βδομάδες για κάθε νεο επεισόδιο και όπως καταλαβαίνετε δεν την παλεύω... Για αυτό ζητώ βοήθεια απο εσάς που είστε αρκετά έμπειροι στο χώρο και όπως και να έχει μια γνώμη μπορείτε να την πείτε!!
Ψάχνω μια σειρά λοιπόν στο πνέυμα τον δυο που ανέφερα πρίν που να συνδιάζει μερικά ( αν όχι όλα.. ) απο τα παρακάτω στοιχεία:
1.Να έχει συνεχή ροή, δηλαδή μια βασική ιστορία και όχι αυτοτελή επεισόδια,
2.Να έχει δράση, μυστήριο , μάχες, φαντασία...
3.Να έχουν κυκλοφορήσει είδη αρκετά επεισόδια ώστε να υπάρχει καβάτζα να με βγάλει για λίγο καιρό
Και για να σας προλάβω έχω είδη δοκιμάσει full metal alchemist, devil may cry και δεν μου πολυάρεσαν, αν και ειδικά το πρώτο το είδα λίγο.

Posted 05 December 2007 - 01:19

Άλλες shonen σειρές που μου άρεσαν πάρα πολύ είναι:
Hunter X Hunter (πρόδρομος του Naruto),
Yu Yu Hakusho (σε στυλ Dragonball, από τον ίδιο manga-ka του Hunter X Hunter)
Fist Of The North Star (αν θες να μάθεις πως ξεκίνησαν όλα)

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|