Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3271 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:33

Κάτσε βρε πουλάκι μου εσύ θες να γελάσεις ή να κλάψεις? Με μπέρδεψες...

Τέσπα αν θες σίγουρο κλάμα τότε βλέπεις : Tokyo Magnitude 8, ef- a tale of memories από σειρές και από ταινίες τα 5cm/sec, the place promised in our early days, hoshi no koe...

και να γελασω και να κλαψω. θελω κατι να ξεσκασω !!!:cry5: και αφου δεν ειναι εδω αυτο που θελω το ξεσκαω στα anime!!!:emptyonexg1:

#3272 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:34

για κλαμα +grave of the fireflies (movie)

Είπαμε να κλάψει να βαλαντώσει να ξεθυμάνει η κοπέλα, όχι να πέσει στην κατάθλιψη και τα ναρκωτικά...:P

Φοβερή ταινία απλά είναι μεγάλη κατάθλιψη ρε συ...

edit: Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω πεθάνει από τη ζέστη και δεν βοηθάς στο τι ακριβώς θες να δεις οπότε τελευταια προσφορά : Nodame cantabile... Γλυκό, τρυφερό, θα συγκινηθείς και θα γελάσεις και θα ακούσεις και υπέροχη μουσική...

xbJ3b2w.jpeg

#3273 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:43

Αν και φλερτάρει στο να είναι εντελώς άσχετο , Wolf's Rain ; Εγώ πάντως ξεσκάω με αυτό , έχει και σκηνές που θα μπορούσες να πέσεις κάπως ψυχολογικά ( κλάμα ; ) , έχει και γέλιο και έχει και πολύ ωραία εικόνα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3274 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:43

Προσπαθώντας να συνδυάσω τα πάντα:

Clover (the Music Video)
Vampire Hunter D Bloodlust
Kigeki
Piano no Mori (για την ανάλαφρη διάθεση)
Τοκyo Godfathers.

Αν και μεταξύ μας(ή όχι και τόσο μεταξύ μας) giota83 θα σου έλεγα να το ρίξεις στα yaoi (πώς άλλοι πέφτουν στο ποτό?), να δείς ένα Ai No Kusabi και μετά να χτυπήσεις και ένα Junjou romantica και να περάσεις τα 7 στάδια του πένθους μαζεμένα με αυτούς τους δυο τίτλους. Eιδικά το δεύτερο συνδυάζει ιδανικά κλάμα και γέλιο μέχρι δακρύων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 14 Ιούνιος 2010 - 18:52

#3275 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 19:02

τελικα λεω να αρχισω με azumanga daioh και ef- a tale of memories. ευχαριστω για τις προτασεις ολους σας:riiight:

#3276 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 19:07

Λίγο διαφορετική πρόταση αλλά που νομίζω ότι συνδιάζει όμορφα γέλιο και κλάμα είναι το Planetes. Έχει romance, slice of life και είναι και αρκετά επικό. Αλλάζει πολύ στη συνέχεια. Σε φάσεις είναι απαισιόδοξο σε άλλες φάσεις πολύ αισιόδοξο.
Kαι το Nodame Cantabile είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχει τόσο έντονες αλλαγές συναισθημάτων.
Ίσως το Fullmetal Alchemist. Kαι το Brotherhood αλλά και το παλιό. Δε χάνεις τίποτα άλλωστε να τα δεις και τα δύο, αφού ουσιαστικά είναι διαφορετικό το story.
Αν δεν το έχεις δει δες και το Kenshin ή το Peacemaker Kurogane.

#3277 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 20:00

Για γελια και για δακρυα μαζι η σειρα hαnαdα shοnen shι να ειναι στις πρωτες σας επιλογες. Συν το οτι ειναι απο mαdhουse. Ιδιως το επεισοδιο με τη γατα ακομα το θυμαμαι...

υπαρχει κανα shonen με καλους σχετικα χαρακτηρες και καλο story σε στυλ op,naruto(μην πειτε για bleach,op και ναρουτο)

Δες και τη σειρα nιnku. Υπαρχει ταινια με αγγλικο dυb και δυστηχως δεν υποτιτλισαν ολα τα επεισοδια. Περιεργο γιατι εχει πολυ καλο anιmατιοn και σεναριο. Δες την εισαγωγη να καταλαβεις.
Ντροπη σας που δεν την αναφερατε!

#3278 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 21:02

υπαρχει κανα shonen με καλους σχετικα χαρακτηρες και καλο story σε στυλ op,naruto(μην πειτε για bleach,op και ναρουτο)

H x H:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3279 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 21:43

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Air, αν και δεν είναι τόσο extreme.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ryuji: 15 Ιούνιος 2010 - 13:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3280 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 06:40

guys!!! λίγο παράξενο αυτό που θέλω τώρα άλλα πείτε μου κάποιο ανιμε που να έχει τέλεια γραφικά και να είναι έτσι προς το δράμα η δουλεία (δεν έχω δει τίποτα έκτος από air . ef tales of melodys) Thanks in advance.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3281 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 07:39

έλα ρε συ.. έεεεφυγες για Clannad!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3282 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 08:59

Ποιο Clannad ρε; Τέλεια γραφικά ζήτησε ο άνθρωπας... :hahaha:

FallenSpiritGR, πιάσε την ταινία Sky Crawlers... βέβαια αν εκραγεί ο εγκέφαλός σου από το οπτικό υπερθέαμα, εγώ δεν φταίω. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3283 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 09:19

Για τέλεια γραφικά και δράμα πέρα από το Sky Crawlers γιατί δεν δοκιμάζεις και τον ειδικό του είδους Makoto Shinkai? 5cm/sec, Hoshi no koe, The place promised in our early days...Drama AND eyecandy...

Αν σου άρεσε το tale of melodies γιατί δεν βλέπεις και το tale of memories? Εξίσου υπέροχο...

xbJ3b2w.jpeg

#3284 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 11:53

LΑSΤ ΕΧΙLΕ ΡΕ!!!

Αλλα:
Για τελεια γραφικα πιασε καλυτερα κανα βιντεοπαιχνιδι και ασε τα anιme στην ησυχια τους.

Εννοείς καταρχην το φόντο; αν δεν σε πειραζουν τα φωτορεαλιστικα φοντα, αρκετες σειρες τα παρεχουν. Η σειρα aria the natural και οι συνεχειες της εχει καταπληκτικα φοντα και χρωματα αλλα λιτο anιmatιon.

Αν σε ενδιαφερει full anιmαtιon με παραδοσιακο τροπο, παμπολες σειρες του 70, του 80 και του 90 προσφερουν ικανοποιηση. Πχ οι αερομαχιες του ova αrea 88 δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν σε δραση απο τα νεοτερα cgi anιme. Ή ταινιες οπως wιngs οf hοneαmιse, pαtlabοr 1 και 2 και ταινιες του ghιblι.

Τωρα για cgι θα σε καθηλωσουν (για τα γραφικα μιλαμε) yυkιkαze, mαc
rοss zerο, blυe sυbmαrιne, gιts 1 και 2.

Όπως και οι τιτλοι των προλαλησαντων. Αλλα μη με μπερδευεις με τα τελεια γραφικα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 15 Ιούνιος 2010 - 12:46

#3285 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:47

έλα ρε συ.. έεεεφυγες για Clannad!

Clannad εεε το είχα αρχιση αλλα το έκοψα μετά
Spoiler:

Ποιο Clannad ρε; Τέλεια γραφικά ζήτησε ο άνθρωπας... :hahaha:

FallenSpiritGR, πιάσε την ταινία Sky Crawlers... βέβαια αν εκραγεί ο εγκέφαλός σου από το οπτικό υπερθέαμα, εγώ δεν φταίω. :hihi2:

sky crawlers whats that?? μου βγενη το όνομά για mecha is it good? θα το ψαξω..

Για τέλεια γραφικά και δράμα πέρα από το Sky Crawlers γιατί δεν δοκιμάζεις και τον ειδικό του είδους Makoto Shinkai? 5cm/sec, Hoshi no koe, The place promised in our early days...Drama AND eyecandy...

Αν σου άρεσε το tale of melodies γιατί δεν βλέπεις και το tale of memories? Εξίσου υπέροχο...

Ολλα αυτα πιστεβω οτι ειναι complited ετσι??

LΑSΤ ΕΧΙLΕ ΡΕ!!!

Αλλα:
Για τελεια γραφικα πιασε καλυτερα κανα βιντεοπαιχνιδι και ασε τα anιme στην ησυχια τους.

Εννοείς καταρχην το φόντο; αν δεν σε πειραζουν τα φωτορεαλιστικα φοντα, αρκετες σειρες τα παρεχουν. Η σειρα aria the natural και οι συνεχειες της εχει καταπληκτικα φοντα και χρωματα αλλα λιτο anιmatιon.

Αν σε ενδιαφερει full anιmαtιon με παραδοσιακο τροπο, παμπολες σειρες του 70, του 80 και του 90 προσφερουν ικανοποιηση. Πχ οι αερομαχιες του ova αrea 88 δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν σε δραση απο τα νεοτερα cgi anιme. Ή ταινιες οπως wιngs οf hοneαmιse, pαtlabοr 1 και 2 και ταινιες του ghιblι.

Τωρα για cgι θα σε καθηλωσουν (για τα γραφικα μιλαμε) yυkιkαze, mαc
rοss zerο, blυe sυbmαrιne, gιts 1 και 2.

Όπως και οι τιτλοι των προλαλησαντων. Αλλα μη με μπερδευεις με τα τελεια γραφικα.

παρτο αλλη μια ειμαι και λιγω χαζος εγω να ξερεις :hahaha::hahaha: αλλα πραγματηκα δεν σε επιασα τη θες να μου πεις ......:frozen::frozen:

enyway θα τα δω άλλα και αν μαρσάρει κάτι θα σας ενημερώσω !!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 15 Ιούνιος 2010 - 15:52
spoiler tag inserted

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires