Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3241 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 06 June 2010 - 14:15

i need help ASAP!κατι να μοιαζει με το rave master ή με το hellsing...pleasE?

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#3242 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 06 June 2010 - 14:26

Ωραία croco~boy, τότε από τα Gungrave, Hellsing, Devil May Cry, Trinity Blood έχεις δει κανένα; Η προσωπική μου άποψη για τα συγκεκριμένα είναι ότι, τα 2 πρώτα είναι πολύ καλά (το Gungrave είναι κι ένα από τα αγαπημένα μου) και για τα άλλα 2 ότι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια γνώμες είναι αυτές κι επειδή είναι σε αυτό το στυλ που ψάχνεις έχε τα υπόψην σου.
Posted Image

Posted Image

#3243 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 June 2010 - 19:35

Τα εχω δει εκτος Devil may cry! θα του ριξω ενα φλεφαρο κ θα σου πω :wis:!

Posted Image

#3244 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 June 2010 - 21:56

κάτι σαν rave master?το Fairy Tail το είδες?

#3245 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 07 June 2010 - 00:01

για το HELLSING λεω το trinity blood και το Blood +
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#3246 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2010 - 00:05

Vampire hunter D
και Vampire Hunter D Bloodlust

και το Blood the last vampire θα σου αρέσει. ^^

#3247 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 June 2010 - 00:34

Σε στυλ Rave Master: Hunter X Hunter. Aν και δεν το 'χω δει προσωπικά είναι από τα πιο δημοφιλές στο είδος του.

#3248 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 June 2010 - 00:39

Το Hunter x Hunter είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα shonen που κυκλοφορούν.
Posted Image

#3249 brilo

brilo

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 10 June 2010 - 15:56

Γεια σας πρώτα απόλα! είμαι καινούργιο μέλος στο forum με σχετικά μικρή εμπειρία στα anime. Έχω δει τα κλασσικά shounen OP, FMA, reborn, bleach αλλα και πολλά seinen berserk, death note, elfen lied κλπ κλπ.Θα ήθελα το επόμενο anime που θα ξεκινήσω να είναι κάτι πολύ καλο με δυνατό story και chars. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το στιλ του αρκεί να με καθηλώσει! Όσο έψαχνα το forum βρήκα τα Inuyasha, rurouni kenshin kai claymore που μου φάνηκαν αρκετά προσεγμένα με καλο story. Περιμένω προτάσεις σας!

#3250 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 June 2010 - 17:55

Δεν εισαι πολυ συγκεκριμενος με αυτο που ζητας man.Θες sci-fi/fantasy, πολεμικη σειρα, αστυνομικη, ψαγμενη, δραμα?

Anyway κοιτα αμα δε το εχεις κανει ηδη Neon Genesis Evangelion και Ghost in the shell stand alone complex.Οι αγαπημενες που σειρες και τα 2 διαμαντια, πιστευω σου κανουν.

qzMHWHd.png

#3251 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 10 June 2010 - 18:05

Ώρα να δεις το Hajime no Ippo νομίζω;):hypno:

#3252 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 10 June 2010 - 18:06

. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το στιλ του αρκεί να με καθηλώσει!!

Πάρε μερικά anime που με έχουν καθηλώσει: ghoust hound, ergo proxy, tokyo magnitude 8.0.

#3253 SolidGamer

SolidGamer

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 June 2010 - 18:34

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Αλλα οχι και στην anime κοινοτητα!Δεν εχω δει παρα πολλα anime εως τωρα...Αλλα εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος! Τα καλυτερα που μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν παρα πολυ ειναι Death Note,Blood + ,Naruto,Hellisng OVA!
Επισης τωρα βλεπω cowboy bebop που φενετε πολυ ενδιαφερον!
θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε καποιο σοβαρο,χωρις πολλες υπερβολες και υπερφυσικα θεματα με λιγο τουλαχιστον ρομαντισμο...(οχι ομως να ντρεπονται να φιλιθουν,οπως βλεπω σε καποια anime).
Ισως ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω,αλλα πιστευω κατι θα σκευτειτε! Ευχαριστω :ureshii:

#3254 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 June 2010 - 19:10

Καλως σε βρηκαμε sg. Καλα εκανες και δεν ειδες πολλα ανιμε. Σαμπως εγω που ειδα τί καταλαβα;

Λοιπον, δες καταρχην τη σειρα sαικαnο. Υπαρχει παρουσιαση εδω απο τον μαιτρ του ειδους. Τη σειρα τωρα ή θα τη λατρεψεις ή κατι δε θα σου κατσει καλα. Εγω τη βρηκα χαλια. Οχι οτι δεν ηταν καλη αλλα το mαngα ηταν απλα αριστουργημα για μια τετοια σειρα.
Ακου και τις προτασεις των αλλων (οι δικες μου φυσικα ειναι καλυτερες!), αλλα σου συνιστω να ψαχνεις και μονο σου μιας και τα γουστα διαφερουν και μπορει ετσι μερικες σειρες που να σου ταιριαζαν να παραμενουν μη προσβασιμες.

#3255 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 10 June 2010 - 19:21

αφου σου αρεσε το cowboy bepop δες το samurai samploo ειναι του ιδιου δημιουργου (προσωπικα μου αρεσαν τρομερα και τα 2)
τωρα για τις αλλες προυποθεσεις που θετεις.. nodame cantabile θα ελεγα ειναι το καλυτερο κοινωνικο.. welcome to the nhk επισις..
τωρα για το θεμα ρομαντισμος αν θες κατι δυνατο και χωρις υπερφυσικα οι αλλοι εχουν καλυτερα να σου προτεινουν καθως δεν ειμαι τρελος φαν

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires