Γεια σας πρώτα απόλα! είμαι καινούργιο μέλος στο forum με σχετικά μικρή εμπειρία στα anime. Έχω δει τα κλασσικά shounen OP, FMA, reborn, bleach αλλα και πολλά seinen berserk, death note, elfen lied κλπ κλπ.Θα ήθελα το επόμενο anime που θα ξεκινήσω να είναι κάτι πολύ καλο με δυνατό story και chars. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το στιλ του αρκεί να με καθηλώσει! Όσο έψαχνα το forum βρήκα τα Inuyasha, rurouni kenshin kai claymore που μου φάνηκαν αρκετά προσεγμένα με καλο story. Περιμένω προτάσεις σας!
Βασικά όπως είπε και κάποιος πιο πάνω γίνε πιο συγκεκριμένος...Αλλά έτσι γενικά και αόριστα θα έλεγα το monster...Θα τολμήσω να σου προτείνω και μια ταινία το mindgame που δεν είναι στο στυλ που ίσως να έχεις συνηθίσει αλλά είναι καθηλωτική...Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι σου άρεσαν τα τελευταία eps του nge οπότε δεν θα σε ξενίσει ο σουρεαλισμός
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Αλλα οχι και στην anime κοινοτητα!Δεν εχω δει παρα πολλα anime εως τωρα...Αλλα εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος! Τα καλυτερα που μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν παρα πολυ ειναι Death Note,Blood + ,Naruto,Hellisng OVA!
Επισης τωρα βλεπω cowboy bebop που φενετε πολυ ενδιαφερον!
θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε καποιο σοβαρο,χωρις πολλες υπερβολες και υπερφυσικα θεματα με λιγο τουλαχιστον ρομαντισμο...(οχι ομως να ντρεπονται να φιλιθουν,οπως βλεπω σε καποια anime).
Ισως ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω,αλλα πιστευω κατι θα σκευτειτε! Ευχαριστω
Κοίτα το saikano είναι love or hate οπότε ή θα το λατρέψεις ή θα παρατήσεις τα anime οπότε δεν ξέρω αν είναι και πολύ ασφαλής επιλογή (για αρχάριο)...Συμφωνώ με nodame cantabile, είναι λίγο κοινωνικό, λίγο ρομαντικό με πάρα πολλή κλασική μουσική και θα σου πρότεινα και το honey and clover, το καλύτερο για μένα στο είδος του (κοινωνικορομαντικό). Από κει και πέρα ωραίο είναι και το kare kano στο ρομαντικοδραματικο με στοιχεία κωμωδίας και το lovely complex (πιο πολύ κωμωδία).
Ναι και στο samurai champloo αλλά και στο Michiko to hatchin από τον ίδιο για πιο περιπέτεια κατάσταση...
Ρίξε μια ματιά σε αυτά ή σε ότι άλλο σου προτείνουν και αν δεν σε καλύπτουν εδώ είμαστε...Υπάρχουν τα πάντα για όλα τα γούστα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 10 Ιούνιος 2010 - 19:59