Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3256 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 19:51

Γεια σας πρώτα απόλα! είμαι καινούργιο μέλος στο forum με σχετικά μικρή εμπειρία στα anime. Έχω δει τα κλασσικά shounen OP, FMA, reborn, bleach αλλα και πολλά seinen berserk, death note, elfen lied κλπ κλπ.Θα ήθελα το επόμενο anime που θα ξεκινήσω να είναι κάτι πολύ καλο με δυνατό story και chars. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το στιλ του αρκεί να με καθηλώσει! Όσο έψαχνα το forum βρήκα τα Inuyasha, rurouni kenshin kai claymore που μου φάνηκαν αρκετά προσεγμένα με καλο story. Περιμένω προτάσεις σας!

Βασικά όπως είπε και κάποιος πιο πάνω γίνε πιο συγκεκριμένος...Αλλά έτσι γενικά και αόριστα θα έλεγα το monster...Θα τολμήσω να σου προτείνω και μια ταινία το mindgame που δεν είναι στο στυλ που ίσως να έχεις συνηθίσει αλλά είναι καθηλωτική...Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι σου άρεσαν τα τελευταία eps του nge οπότε δεν θα σε ξενίσει ο σουρεαλισμός :hihi2:

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Αλλα οχι και στην anime κοινοτητα!Δεν εχω δει παρα πολλα anime εως τωρα...Αλλα εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος! Τα καλυτερα που μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν παρα πολυ ειναι Death Note,Blood + ,Naruto,Hellisng OVA!
Επισης τωρα βλεπω cowboy bebop που φενετε πολυ ενδιαφερον!
θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε καποιο σοβαρο,χωρις πολλες υπερβολες και υπερφυσικα θεματα με λιγο τουλαχιστον ρομαντισμο...(οχι ομως να ντρεπονται να φιλιθουν,οπως βλεπω σε καποια anime).
Ισως ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω,αλλα πιστευω κατι θα σκευτειτε! Ευχαριστω :ureshii:

Κοίτα το saikano είναι love or hate οπότε ή θα το λατρέψεις ή θα παρατήσεις τα anime οπότε δεν ξέρω αν είναι και πολύ ασφαλής επιλογή (για αρχάριο)...Συμφωνώ με nodame cantabile, είναι λίγο κοινωνικό, λίγο ρομαντικό με πάρα πολλή κλασική μουσική και θα σου πρότεινα και το honey and clover, το καλύτερο για μένα στο είδος του (κοινωνικορομαντικό). Από κει και πέρα ωραίο είναι και το kare kano στο ρομαντικοδραματικο με στοιχεία κωμωδίας και το lovely complex (πιο πολύ κωμωδία).

Ναι και στο samurai champloo αλλά και στο Michiko to hatchin από τον ίδιο για πιο περιπέτεια κατάσταση...

Ρίξε μια ματιά σε αυτά ή σε ότι άλλο σου προτείνουν και αν δεν σε καλύπτουν εδώ είμαστε...Υπάρχουν τα πάντα για όλα τα γούστα :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 10 Ιούνιος 2010 - 19:59

xbJ3b2w.jpeg

#3257 SolidGamer

SolidGamer

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 20:30

Παιδια ευχαριστω πολυ με τις προτασεις.Εριξα μια ματια στην wiki και σε κατι εικονες σε οσα μου ειπατε...Το saikano δεν μου φανεικε ασχημο και το nodame cantabile μου εκανε λιγο κλικ...Τωρα τα αλλα εκ πρωτης οψης δεν μου αρεσαν.Το samurai champloo το ξερω και ισως το δω ομως αργοτερα.Για το Michiko to Hatchin δεν ηξερα τιποτα,φενετε αρκετα ωραιο και καπως πιο mature,αλλα χωρις σκηνες ερωτισμου... και μου θυμισε καπως cowboy bebop!
Εχω ακουστα το Durarara οτι ειναι πολυ καλο,με υπερφυσικο μεσα αλλα σε μικρο βαθμο....

#3258 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 11:21

KEMONOZUME!!! Εξαιρετικό και πρωτότυπο σχέδιο, επικό opening και ενδιαφέρουσα πλοκή! Το είδα τυχαία και έπαθα την πλάκα μου!

Βασικά έχει να κάνει με μια κατηγορία καταραμένων από τους Θεούς ανθρώπων, που μεταμορφώνονται σε αιμοδιψή τέρατα και καταβροχθίζουν ανθρώπινες σάρκες. Έτσι υπάρχει μια ομάδα πολεμιστών που έχει αναλάβει την αντιμετώπισή τους.

Μετά έχουμε το ειδύλλιο ανάμεσα σε έναν πολεμιστή και μια τύπισσα που αν μη τι άλλο είναι και τέρας. Αλλά όλη η ιστορία εξελίσσεται υπέροχα και είναι γεμάτη συμβολισμούς. Σημειωτέον ότι κάθε επεισόδιο ξεκινάει με μια σκηνή ολίγον άσχετη με την πλοκή και μερικές από αυτές είναι ξεκαρδιστικές!

Συν του ότι το όλο storyline και γενικότερο η δουλειά, απευθύνεται σε λίγο ωριμότερο κοινό! Χωρίς να υποτιμώ τα άλλα διαμάντια της πατρίδας που στοχεύουν στην τέρψη μας, χιχιχιχι!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 12 Ιούνιος 2010 - 11:29
merged

#3259 SolidGamer

SolidGamer

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 12:06

Ειδα ενα amv του KEMONOZUME και ειναι πολυ διαφορετικο απο οτι αλλο εχω δει στο animation τουλαχιστον,αν και θα ηθελα κατι πιο normal και οχι τοσο υπερφυσικο ειδα οτι εχει αρκετο ρομαντισμο και ισως το δω αργοτερα....

#3260 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 08:02

Ειδα ενα amv του KEMONOZUME και ειναι πολυ διαφορετικο απο οτι αλλο εχω δει στο animation τουλαχιστον,αν και θα ηθελα κατι πιο normal και οχι τοσο υπερφυσικο ειδα οτι εχει αρκετο ρομαντισμο και ισως το δω αργοτερα....

Μαζί με το mind game του ίδιου, εξακολουθούν να περιέχουν κατ' εμέ τουλάχιστον, από μια απ'τις ομορφότερες σκηνές έρωτα, που έχω πετύχει ως τώρα σε animation, ιδίως καλλιτεχνικά και animation-wise.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κάνουν για όλα τα γούστα, μιας και το design είναι αρκετά weird και μη συμβατικό (Masaaki είναι αυτός), but damn, Ι truly wish more anime were made like this.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3261 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:36

Ασε, οσω η παλια γενια ανιματερ και σκηνοθετων αποχωρει (να δουμε το ghιblι με τη νεα ταινια τι θα κανει τωρα), τα οικονομικα περιθωρια στενευουν, η νεα γενια ανιματερ ακομα δεν εχει δειξει κατι καλο και ως επι το πλειστον αναλωνεται σε mοe, μην περιμετετε πολλα.

Τωρα sg, για ρομαντισμο υπαρχουν αρκετες κλασσικες σειρες να σε ικανοποιησουν. Πχ kare kanο, κιmιnοzου, dαddy lοnglegs, smart-san, dear brοther, kιmαgure οrαnge rοαd και το κλασικοτερο ολων mαιsοn ιkkοku.
Αλλα και μια σειρα πρωτοτυπη και σοβαρη με κορυφαια ποιοτητα ειναι η κοι kαze, που αφηγηται με ρεαλιστικο και καλλιτεχνικο τροπο την αγαπη που νιωθει μια αδελφη, δηλ η κοπελα XD για τον αδελφο της. Αυτη βεβαια αστην για αργοτερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 14 Ιούνιος 2010 - 06:39

#3262 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 17:54

αν εισαι στα μαυρα σου τα χαλια και το Seirei No Moribito οσο καλο και αν ειναι σου φαινεται πολυ χαρωπο. και αντοιστιχα το Elfen Lied οσο αιμα και αν εχει σου φαινεται πολυ λιγο τι βλεπεις για να ανεβεις ψυχολογικα?????:emptyonexg1: :emptyonexg1::emptyonexg1: :deadga6: :deadga6: :deadga6: Πειτε καμια καλη γνωμη γιατι ειμαι χαλια ψυχολογικα:unlucky:

#3263 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:03

Lucky Star θα πρότεινα εγώ! Και γέλιο έχει αλλά σε πάει σε μία μαθητική φάση που δεν έχεις καθόλου προβλήματα . Είναι πιστεύω πολύ καλύτερο από ένα απλό χαζοχαρούμενο με μαθητούδια anime , αξίζει να του ρήξεις μια ματιά :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3264 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:11

υπαρχει κανα shonen με καλους σχετικα χαρακτηρες και καλο story σε στυλ op,naruto(μην πειτε για bleach,op και ναρουτο)

#3265 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:12

αν εισαι στα μαυρα σου τα χαλια και το Seirei No Moribito οσο καλο και αν ειναι σου φαινεται πολυ χαρωπο. και αντοιστιχα το Elfen Lied οσο αιμα και αν εχει σου φαινεται πολυ λιγο τι βλεπεις για να ανεβεις ψυχολογικα?????:emptyonexg1: :emptyonexg1::emptyonexg1: :deadga6: :deadga6: :deadga6: Πειτε καμια καλη γνωμη γιατι ειμαι χαλια ψυχολογικα:unlucky:

Θα ξαναπροτείνω το Gankutsuou.:P
Είναι πολύ καλό και πραγματικά αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.

υπαρχει κανα shonen με καλους σχετικα χαρακτηρες και καλο story σε στυλ op,naruto(μην πειτε για bleach,op και ναρουτο)

Fullmetal Alchemist,D-Gray Man ή και Fairy Tail.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3266 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:13

Για γούτσου γούτσου mindless fun προτείνω azumanga daioh και k-on, δεν γίνεται να μη σου ανοίξει η καρδιά με αυτά τα κοριτσάκια :wooi2:

Για ρομαντική σειρά μέσα στη γλύκα το kimi ni todoke

Για πιο shounen καταστάσεις αλλά με πολλά κιλά γέλιου Gintama με τα χίλια...

xbJ3b2w.jpeg

#3267 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:18

Lucky Star θα πρότεινα εγώ! Και γέλιο έχει αλλά σε πάει σε μία μαθητική φάση που δεν έχεις καθόλου προβλήματα . Είναι πιστεύω πολύ καλύτερο από ένα απλό χαζοχαρούμενο με μαθητούδια anime , αξίζει να του ρήξεις μια ματιά :)

οκ ευχαριστω για την προταση. το ειχα ακουστα και θα του ριξω μια ματια.
τωρα ομως, τι κανουμε αν θες να πλανταξεις πολυ στο κλαμα. με μικρης διαρκειας αν γινεται anime! ναι ναι ξερω , ειμαι χαλια. ασε, περναω τα δικα μου! :deadga6: :emptyonexg1: :bahhh: :bahhh:

#3268 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:29

Κάτσε βρε πουλάκι μου εσύ θες να γελάσεις ή να κλάψεις? Με μπέρδεψες...

Τέσπα αν θες σίγουρο κλάμα τότε βλέπεις : Tokyo Magnitude 8, ef- a tale of memories από σειρές και από ταινίες τα 5cm/sec, the place promised in our early days, hoshi no koe...

xbJ3b2w.jpeg

#3269 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:31

για κλαμα +grave of the fireflies (movie)

qzMHWHd.png

#3270 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 18:32

Κάτσε βρε πουλάκι μου εσύ θες να γελάσεις ή να κλάψεις? Με μπέρδεψες...

me 2 , εσύ με το κλάμα ανεβαίνεις ψυχολογικά ; :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires