Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3211 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 23:32

Dogs bullets and carnage (manga too)

μαφιοζικο-γελιο αλλα πιστολιδι οχι superpowers κλπ.

βασικα το ιδιο ειναι και το hitman reborn ποιο πολυ σαν υπερ δυναμις μου ερχετε στο μιαλο...

Κοίτα στο θέμα της μαφίας και της περιπέτειας ωραία επιλογή είναι το Gungrave. Αλλά έχει πολύ λίγο comedy.

Ίσως κάτι σε Futakoi Alternative, Baccano, HeatGuy J, και Seto no Hanayome.

+1 για Dogs.

το Futakoi Alternative δεν ειναι ενα με εναν ''γυγαντα'' που γουσταρει μια κοπελια στο σχολειο και που αφτι γουσταρει τον αδερφο του και ο αδερφος του γουσταρει την γειτονισα??? αστα να πανε καταστασεις και ετσι:OMG3::OMG3:.... αλλα ειναι ντερεκη ο τυπος.....:nod::nod:

αα και ειναι να υποθεσω τελιομενα και οχι on going???

ps. τελειος αναγραματος αλλα σιγα τωρα χιχιχι .....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3212 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 02:40

Κανένα καινούργιο Anime να με προτείνετε ? Με βάση φυσικά το Hellsing,Claymore και τέτοια ?

(Έχω δεί : Berserker,Death Note,Tri-Gun,Vampire Hunt,Devil May Cry κτλ.

Κυρίως θέλω σχέση να έχει με Hellsing,φάση με Vampire ,level ισως και μεταμορφώσεις λίγο.

(Επίσης πολύ ωραίο ήταν και το Dance in the Vampire Hunt).

Ας ελπίσω μέχρι το πρωί να έχω καμία πρόταση ...

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3213 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 06:45

Κανένα καινούργιο Anime να με προτείνετε ? Με βάση φυσικά το Hellsing,Claymore και τέτοια ?

(Έχω δεί : Berserker,Death Note,Tri-Gun,Vampire Hunt,Devil May Cry κτλ.

Κυρίως θέλω σχέση να έχει με Hellsing,φάση με Vampire ,level ισως και μεταμορφώσεις λίγο.

(Επίσης πολύ ωραίο ήταν και το Dance in the Vampire Hunt).

Ας ελπίσω μέχρι το πρωί να έχω καμία πρόταση ...

vampire knight + vampire knight guilty δες εμενα μου αρεσαν αν και εχει και λυγο κουβεντα...:unlucky::unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3214 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 07:10

Όχι καλέ.... τι του δίνεις του ανθρώπου? Θα περιμένει να δει κανάν Badass τύπο να παίρνει κεφάλια και αντ αυτού θα συναντήσει τα bishonen να emoίζουν και να μελαγχολούν για τα μάτια της Yuuki.:hahaha:

Pardon me συνήθως δεν επεμβαίνω σε προτάσεις γιατί λίγο πολύ είναι υποκειμενικό αλλά ήταν εντελώς αντίθετο με αυτό που ζήτησε(φαντάσου να σου ζητάει κάποιος κάτι σε στυλ Blade και να του δίνεις το Twilight).

Anw Hellsing αν και από ότι έχω δει δεν έχεις αφήσει και τίποτα με βαμπίρια Black Blood Brothers και Blood the last vampire έχεις δεί? Υπάρχει και το Nightwalker σε κάτι πιο παλιό και ένα που λέει vampire hunter (σκέτο όχι ο D) και Vampire Wars[τα trinity blood, kurozuka, kigeki, Vampire Princess Miyu (series και OVAS) τα έχω ξεγράψει]

#3215 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 12:03

vampire knight + vampire knight guilty δες εμενα μου αρεσαν αν και εχει και λυγο κουβεντα...:unlucky::unlucky:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Όχι καλέ.... τι του δίνεις του ανθρώπου? Θα περιμένει να δει κανάν Badass τύπο να παίρνει κεφάλια και αντ αυτού θα συναντήσει τα bishonen να emoίζουν και να μελαγχολούν για τα μάτια της Yuuki.:hahaha:

Pardon me συνήθως δεν επεμβαίνω σε προτάσεις γιατί λίγο πολύ είναι υποκειμενικό αλλά ήταν εντελώς αντίθετο με αυτό που ζήτησε(φαντάσου να σου ζητάει κάποιος κάτι σε στυλ Blade και να του δίνεις το Twilight).

Anw Hellsing αν και από ότι έχω δει δεν έχεις αφήσει και τίποτα με βαμπίρια Black Blood Brothers και Blood the last vampire έχεις δεί? Υπάρχει και το Nightwalker σε κάτι πιο παλιό και ένα που λέει vampire hunter (σκέτο όχι ο D) και Vampire Wars[τα trinity blood, kurozuka, kigeki, Vampire Princess Miyu (series και OVAS) τα έχω ξεγράψει]

Λοιπόν έχω δεί , το Blood the last vampire , και το Vampire Hunter σκέτο,το Trinity Wars .

Οπότε αυτά που δεν έχω δει είναι τα εξής

• Βlack Blood Brothers
  • Nightwalker
  • Kurozuka
  • Kigeki
  • Vampire Princess Miyu.

Απο τα τελευταία αυτά που μπορώ να ταβρώ εδώ μέσα η αλλού???:hot:

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3216 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 13:26

Δες και το Blood Plus
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3186
Spoiler:

To Claymore
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4892
Spoiler:

Witch Hunter robin
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=96
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3217 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 18:35

Κάτι που να έχει δράση, καλή πλοκή και μην γίνετε βαρετό στα πρώτα 5 επεισόδεια μπορείτε να μου προτείνετε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3218 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 18:45

Άπειρα :P

durarara, bounen no xamdou, michiko to hatchin, cowboy bebop, samurai champloo, tengen toppa gurren lagann, eureka 7, ergo proxy... Σίγουρα υπάρχουν και άλλα απλά αυτά είναι τα αγαπημένα μου

xbJ3b2w.jpeg

#3219 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 19:00

bounen no xamdou

Αυτό δε γίνεται βαρετό στα 5 πρώτα επεισόδια, γίνεται όμως στα επόμενα. Posted Image

serpe7.jpg

#3220 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 19:02

Oh well, ξέρεις τι λένε για τις απόψεις...:P

xbJ3b2w.jpeg

#3221 Black_Star

Black_Star

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 22:52

Γεια σας παιδες !
ειμαι λιγο καιρο εδω στο site σας και το βρισκω τρομερο !
Μπορει να βρει ο καθενας τεραστιο ογκο πληροφοριων και αλλα πολλα

Παρ'ολα αυτα ομως αυτη τν περιοδο , ψαχνω να βρω κατι καινουργιο στο θεμα "Anime"
Ψαχνω να βρω καποιο(ή καποια) Anime τα οποια να ειναι Action/Adventure και γενικοτερα να εχουν τετοιο θεμα ! δλδ κατι σαν Bleach , Naruto , Soul Eater τετοιο Style (με πορωνουν ιδιαιτερα αυτα με Katana, γι' αυτο το Bleach το εβγαλα μεσα σε κατι μερες :kill4u: )
Ακουσα οτι καλο ειναι το Blood+ , η το Rurouni Kenshin !

Εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε ? γτ προσπαθω να μν πεφτω πανω σε σαχλαμαρες !

Υ.Γ : Anime σε Style "Shaman King" Οπου τις μαχες δεν τις δειχνει κανονικα αλλα δειχνει κατι σαν εικονες (δν ξερω αν με καταλαβαινετε) αλλα θελω να ειναι σαν το πρωτο επισοδειο απο το Soul Eater ή γενικοτερα οπως τις μαχες στο Bleach , δλδ να την νοιωθεις τν μαχη ! :hero:
Και κατι αλλο ! βασικα σκεφτομαι και το Full Metal Alchemist !

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black_Star: 04 Ιούνιος 2010 - 22:59

#3222 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 22:57

Rurouni Kenshin. Το καλυτερο anime με Katanes :P , samurai κτλ...Επισεις καλο ειναι και το Samurai Champloo αλλα εκει δεν κανουν μαγιες, πετανε οι χαρακτηρες κτλ. Αααα δες και το θεϊκο movie Sword of the Stranger.

#3223 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 23:04

γτ προσπαθω να μν πεφτω πανω σε σαχλαμαρες !

Αυτό είναι σχετικό. Κάποιοι θα λεγαν έτσι σχεδόν όλα όσα ανέφερες.

Λοιπόν πάμε. FMA brotherhood, D-gray.man (ειδικά μετά το 50), kenshin (μετα το 25 περίπου μέχρι το 70 είναι πολύ καλό), από ταινίες sword of the stranger και τα ovas του kenshin samurai X trust and betrayal.

Εdit
Και Gintama αλλά δεν ξέρω αν είσαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3224 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 23:12

kenshin (μετα το 25 περίπου μέχρι το 70 είναι πολύ καλό), από ταινίες sword of the stranger και τα ovas του kenshin samurai X trust and betrayal.

Yeap. Ωραιος. Και στο RuroKen για την ακριβεια ειναι 27-62. Το θεικο Kyoto Arc.:hero: Καλα τα OVAs του Rurouni Kenshin ειναι 2 λεξεις: Επος+Κλαμα.

#3225 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 23:25

Δες και το Blood Plus
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3186

Spoiler:

To Claymore
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4892