Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#3061 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 April 2010 - 02:59

Από a4e ή από G P;

G_P FTW (huge gray_phantom fangirl ever since they subbed Tekkaman Blade)

Απλά έχε υπόψιν σου στο μέλλον ότι υπάρχει ανάλογο thread για το ποιά έκδοση είναι η καλύτερη.

#3062 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 19 April 2010 - 22:18

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitte Iru

J.C. Staff + vampire...

μολις βγηκε το πρωτο επεισοδιο...
πολυ καλο.

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3063 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 April 2010 - 22:30

Aν η πρόταση πάει στον Night Wisard Seal να πω ότι το Uraboku δεν έχει vampires μέσα. Έχει βέβαια υπερφυσικό.

#3064 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 19 April 2010 - 22:34

Aν η πρόταση πάει στον Night Wisard Seal να πω ότι το Uraboku δεν έχει vampires μέσα. Έχει βέβαια υπερφυσικό.

Ξεκιναει με ενα vampire ή κατι demon - like και μαλλον το παρεξηγησα... υπαρχει και σε manga;
φαινεται αρκετα ενδιαφερον

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3065 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 April 2010 - 22:39

Yπάρχει

Έχε κατά νου ότι είναι shonen ai πάντως

#3066 Winchester

Winchester

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 20 April 2010 - 17:39

Παίδες έχω 1 πρόβλημα. Έχω ακούσει από ένα φιλαράκι για το συγκεκριμένο anime- από το οποίο είδα το πρώτο επεισόδιο σε streamming - εν ονόματι Monster. Tο anime πρέπει να σκίζει κώλους, αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά να το κατεβάσω full. Οπότε αν έχετε κανά site να προτείνεται θα μου κάνατε μεγάλη χάρη.

Α και παρεπιπτόντως είμαι νέος στον κόσμο του anime και έχω δει Yugioh, Dragonball z&Gt. Death note. Bλέπω naruto και One piece. Οπότε προτείνετε και κανά anime να δώ γιατί δεν σκαμπάζω αι πολλά ακόμη.

Edited by iristella, 20 April 2010 - 17:46.
greeklish converted

#3067 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 April 2010 - 17:54

Καλώς ήρθες...

Για να κατεβάσεις το monster από εδώ *click*

Όσο για κάποιο anime να σου προτείνουμε μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με το τι θα ήθελες να δεις? Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις το Gintama που είναι κοντά σε αυτά που έχεις δει αλλά στο πιο κωμωδία στυλ...Βασικά είναι από τις καλύτερες σειρές :P

xbJ3b2w.jpeg

#3068 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 April 2010 - 17:57

Winchester καλώς ήρθες. Απαγορεύονται τα greeklish οπότε ξαναπέρνα μια φορά από τους Κανόνες του forum.

Το Monster μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ αλλά γενικά αυτού του είδους οι απορίες πάνε σε αυτό το thread.

Για γενικές πληροφορίες πάνω σε sites και downloading κοιτα εδώ

Για προτάσεις τώρα πάνω σε anime θα πω ότι εξαρτάται τι θέλει κανείς να δει. Μιάς και έχεις δει περισσότερο αction σειρές θα σου πρότεινα να δεις Terra E (την σειρά), Full Metal Alchemist Brotherhood, Wolf's Rain, Rurouni Kenshin, Hellsing Ultimate OVAS, Vampire Hunter D Bloodlust, Macross Zero, Trigun, Τengen Toppa Gureen Lagann και Gungrave,. To Monster όντως είναι απίστευτο.

#3069 Winchester

Winchester

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 21 April 2010 - 22:01

Ευχαριστώ πολλή για την ενημέρωση και συγγνώμη για τα greeklish είμουν λίγο βιαστικός τώρα για να είμαι συγκεκριμένος κυρίως ενδιαφέρομαι πρως το παρόν για αστυνομικοδραματικά πχ Death note.Αλλά και αρκετό πιστολίδι σαν το hellsing με alucard.Γι αυτό ξεκίνησα και το monster.:)

#3070 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 21 April 2010 - 22:47

Ευχαριστώ πολλή για την ενημέρωση και συγγνώμη για τα greeklish είμουν λίγο βιαστικός τώρα για να είμαι συγκεκριμένος κυρίως ενδιαφέρομαι πρως το παρόν για αστυνομικοδραματικά πχ Death note.Αλλά και αρκετό πιστολίδι σαν το hellsing με alucard.Γι αυτό ξεκίνησα και το monster.:)

Για πιστολιδι εγω προτεινω το black Lagoon δεν εχει υπερφυσικο οπως το helsing αλλα 8α το βρεις αρκετα δραστηριο :beaten:

Οσο για αστυνομοδραματκο εννοειται οτι θα σου προτεινω το Higurashi no naku koro ni Θριλερ φαντασιας απο τα καλυτερα στο ειδος του...:awww:

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3071 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 23 April 2010 - 19:12

Guyyyys!
Είχα ποστάρει και παλιότερα εδώ, και έχω εξανελήσει τα recommendations!
(Μερικά κιόλας τα σούταρα γιατί ήταν oldies)
Σήμερα είδα ξανά το φινάλε το Higurashi και συνειδητοποίησα πόσο κενή είναι ζωή μου
χωρίς αυτό!:nanteee: Ήταν τέτοια περίπου εποχή όταν το πρωτοείδα!
Χρειάζομαι επιγώντως κάτι παρόμοιο! :blingeye2:ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ! (Είμαι στα πρόθυρα της τρέλας!:blurah5:Auauauauauau!:Crying2:)
Posted Image

#3072 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 April 2010 - 19:51

Guyyyys!

Μην περιμενεις και μεγαλη βοηθεια και εκτιμηση αν γραφεις τετοια σχολια
. Ή τουλαχιστον εκφρασου καλυτερα

Τεσπα τη nαrutαru την εχεις δει;

#3073 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 23 April 2010 - 21:01

Guyyyys!
Σήμερα είδα ξανά το φινάλε το Higurashi και συνειδητοποίησα πόσο κενή είναι ζωή μου
χωρίς αυτό!:nanteee: Ήταν τέτοια περίπου εποχή όταν το πρωτοείδα!
Χρειάζομαι επιγώντως κάτι παρόμοιο! :blingeye2:ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ! (Είμαι στα πρόθυρα της τρέλας!:blurah5:Auauauauauau!:Crying2:)

Ookami Kakushi... Είναι σχεδόν higurashi-clone... :P Το μόνο πρόβλημα είναι... ότι είναι χάλια...

#3074 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 23 April 2010 - 21:36

Μην περιμενεις και μεγαλη βοηθεια και εκτιμηση αν γραφεις τετοια σχολια
. Ή τουλαχιστον εκφρασου καλυτερα

Τεσπα τη nαrutαru την εχεις δει;

Δεν είπα κάτι για όσους μου σύστησαν anime, είπα απλώς πως τα είδα όλα!
I'm grateful, απλά δεν μ'αρέσουν τα oldies!

Ookami Kakushi... Είναι σχεδόν higurashi-clone... :P Το μόνο πρόβλημα είναι... ότι είναι χάλια...

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ είναι! Είδα όλα τα επεισόδια, αν και κάπου διάβασα πως το VN είναι κι αυτό σε story arc που στο anime είχαν μπει όλα μαζί...
Θα τσεκάρω και το manga...

Υ.Γ:
Ε, οχι και Higurashi clone! Προσβάλλεις το Higurashi:beaten:!
Posted Image

#3075 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 23 April 2010 - 23:13

Υ.Γ:
Ε, οχι και Higurashi clone! Προσβάλλεις το Higurashi:beaten:!

Βασίζεται σε δουλειά του ίδιου author με το Higurashi και έχει πολλά κοινά θεματολογικά, οπότε ε. Απλά όπως είπαμε, είναι χάλια :P

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires