Ίσως κάποιοι να σου προτείνουν Umineko no Naku Koro ni αλλά ΜΗΝ τους ακούσεις γιατί το anime είναι άθλιο. Καλύτερα να κοιτάξεις τα VN αυτού και του Higurashi που είναι πολύ καλύτερα.Κάτι σε mystery του στυλ higurashi no naku koro ni?(πιο κοντά στην δευτέρη σεζον που είχε και κόμματια με στρατηγηκές κλπ)
Και κάνα ecchi να περνάει η ώρα αν έχετε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 10 April 2010 - 12:52
Posted 10 April 2010 - 12:56
Posted 10 April 2010 - 13:23
Posted 10 April 2010 - 13:31
@ Sadman, κάτι σε higurashi δεν είμαι σίγουρη αν έχω αλλά σε στυλ μυστηρίου θα σου πρότεινα το monster ή long shot here κανα eden of the east ή το durarara που είναι ongoing και τα σπάει (μη χάσω ευκαιρία να το διαφημίσω XD) Επίσης τσέκαρε και το darker than black και υπάρχει και άλλο ένα ongoing που μπορεί να σου αρέσει το Senkou no Night Raid.
Από ecchi δεν είμαι ειδική αλλά πέρα από τα γνωστά to love ru και kiss x sis υπάρχει και ένα ongoing του οποίου οι fans παραληρούν to B Gata H Kei
Posted 10 April 2010 - 13:52
Posted 10 April 2010 - 14:22
visual novels
@ Sadman, κάτι σε higurashi δεν είμαι σίγουρη αν έχω αλλά σε στυλ μυστηρίου θα σου πρότεινα το monster ή long shot here κανα eden of the east ή το durarara που είναι ongoing και τα σπάει (μη χάσω ευκαιρία να το διαφημίσω XD) Επίσης τσέκαρε και το darker than black και υπάρχει και άλλο ένα ongoing που μπορεί να σου αρέσει το Senkou no Night Raid.
Από ecchi δεν είμαι ειδική αλλά πέρα από τα γνωστά to love ru και kiss x sis υπάρχει και ένα ongoing του οποίου οι fans παραληρούν to B Gata H KeiΑλλά καλύτερα ρώτα τους ειδικούς, Kenny και Jiraiya
Monster check
long shot check
eden of the east check
durarara watching already
to love ru,kissxsis watched and readed
b gata h kei watching(κάτι ξέρουν οι φανς
Edited by Sadman, 10 April 2010 - 14:57.
Posted 10 April 2010 - 14:31
Σκέφτομαι σοβαρά να σε βάλω Hall of fame, νασαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα
PS Δεν σε κοροιδεύω, αλλά ήταν πραγματικά πολύ αστείο...
Posted 10 April 2010 - 14:56
Ναι σήμερα είμαι κάπως στον κόσμο μου
Posted 10 April 2010 - 15:41
Ladies Vs Buttlers (δες και το σπέσιαλ που βγήκε προσφατα)Monster check
long shot check
eden of the east check
durarara watching already
to love ru,kissxsis watched and readed
b gata h kei watching(κάτι ξέρουν οι φανς)
Kanokon
Nagasarete Airantou(που το θυμήθηκα αυτό;;
Rosario to Vampire
και πολλά χαρτομάντηλα να βουλώνεις τη μύτη!
Αυτά για ecchi, για μυστήριο ασε να σου πει κανένας που βλέπει
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 10 April 2010 - 21:07
Ladies Vs Buttlers (δες και το σπέσιαλ που βγήκε προσφατα)
Kanokon
Nagasarete Airantou(που το θυμήθηκα αυτό;;
Rosario to Vampire
και πολλά χαρτομάντηλα να βουλώνεις τη μύτη!:nbleed:
Αυτά για ecchi, για μυστήριο ασε να σου πει κανένας που βλέπει
απιστευτικε ανθρωπε !!! αυτο το μανγκα το ειχα διαβασει , αλλα ποτε δεν ηξερα οτι ειχε βγει σε ανιμε και σκεφτομουν τι ωραια θα ηταν να εβγαινε .... .
θενξ !
Posted 12 April 2010 - 08:04
Δεν είναι ότι με χαλάει το στοιχείο της κωμωδίας, αλλά της υπερβολής και στην εν λόγω σειρά το είχαν παραξεφτιλίσει το θέμα. thnx εκ των προτέρων, αν υπάρχει κάτι.
Posted 12 April 2010 - 10:44
Επίσης, είναι super power και ψιλοεύκολο για μελλοντικό project.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 12 April 2010 - 10:46
Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμιά σειρά σε στυλ Kenichi, αλλά... με λίγο πιο σοβαρό ύφος? Του στυλ δλδ ''Με δέρνουν επειδή είμαι αδύναμος, κι έπειτα κάποιος δάσκαλος με μαθαίνει πολεμικές τέχνες και μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω''.
Δεν είναι ότι με χαλάει το στοιχείο της κωμωδίας, αλλά της υπερβολής και στην εν λόγω σειρά το είχαν παραξεφτιλίσει το θέμα. thnx εκ των προτέρων, αν υπάρχει κάτι.
Υπερβολή ; Το συγκεκριμένο άνιμε είναι ότι ρεαλιστικότερο υπάρχει στον τομέα «ξύλο».Οι υπερβολές του είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτά που θα δεις οπουδήποτε αλλού.
Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι πιο σοβαρό στην συγκεκριμένη κατηγορία.Είναι ότι πιο down to the ground υπάρχει !
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 12 April 2010 - 11:12
To Tokyo Underground θα έλεγα ότι είναι ότι πιο κοντά στο στυλ του kenichi μου έρχεται στο μυαλό, αλλά μην περιμένεις να δεις και καμιά καλύτερη σειρά...
thnx age, θα του ρίξω μια ματιά. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν επιλογές στον συγκεκριμένο τομέα, για κάτι πιο ρεαλιστικό και λιγότερο κωμικό.
Posted 12 April 2010 - 11:40
Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμιά σειρά σε στυλ Kenichi, αλλά... με λίγο πιο σοβαρό ύφος? Του στυλ δλδ ''Με δέρνουν επειδή είμαι αδύναμος, κι έπειτα κάποιος δάσκαλος με μαθαίνει πολεμικές τέχνες και μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω''.
Hajime no Ippo;
έχει πιο σοβαρό ύφος και είναι αρκετά ρεαλιστικό(με μια εξαίρεση
και το box είναι πολεμική τέχνη;
Edited by twin, 12 April 2010 - 11:53.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|