Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2971 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 10 March 2010 - 22:03

Καλησπέρα παιδιά, έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή σειρά σε στυλ Lovely Complex & Midori No Hibi? Κάποια που να βγάζει αρκετό γέλιο, να μην έχει πολύ romance στοιχείο κι αν γίνεται να μην είναι τίγκα στο fanservice.

Toradora
Hatsukoi Limited
Nagasarete Airantou(αυτό έχει και ψιλο fanservice αλλα έχει πολύ γέλιο)
Kare Kano
Special A

Bokura Ga Ita (είναι λίγο ρομάντζο παρα πάνω)
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo! (αυτό το βρήκα απο anime-planet.com.. το κατεβάζω και εγώ, hope it's good)

Edited by papp0us, 10 March 2010 - 22:16.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2972 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 11 March 2010 - 10:25

Ευχαριστώ πολύ, θα τα τσεκάρω όλα.

Spoiler:

serpe7.jpg

#2973 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 March 2010 - 11:43

To Hatsukoi limited είναι τίγκα στο fanservice (για να καταλάβεις ψηφίστηκε και από μας αλλά και από την ARC ως best fanservice/ecchi της χρονιάς :P), το bokura ga ita φέρνει λίγο σε σαπουνόπερα και το Kare Kano είναι κάπως βαρύ. Είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά ανάλαφρο δεν είναι...

Σε αυτό ακριβώς που θέλεις με πολύ γέλιο και λίγο romance τρέχεις όμως να δεις το ouran high school host club και μετά θα πρότεινα το yamato nadeshiko shichi henge...Μην σε τρομάζει η φωτογραφία με τα bishounen, ουδεμία σχέση με yaoi και θα ρίξεις το γέλιο της ζωής σου καθώς η πρωταγωνίστρια είναι θεοπάλαβη...Και μιας και από ότι είδα έχεις δει το FMP δες και το Fumofu, από τις πιο αστείες σειρές...

Άσχετο αλλά πρέπει να το πω μιας και είδα τη λίστα σου, ξαναπιάσε τα Gintama και Michiko to Hatchin , θα με θυμηθείς :P

xbJ3b2w.jpeg

#2974 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 11 March 2010 - 19:23

Σε ευχαριστώ και σένα mono, θα τα κοιτάξω κι αυτά τα 2. Posted Image Το fumoffu όλο λέω να το δω κάποια στιγμή κι όλο το αναβάλλω. Ίσως γιατί ψιλοβαρέθηκα την πρώτη σειρά η οποία είχε αρχίσει καταπληκτικά και μετά πήρε την κατιούσα.

Όσο για το gintama συγνώμη στους φανατικούς της σειράς, αλλά δε ξέρω πόση υπομονή να κάνω με αυτή τη σαχλαμάρα. Αν μπορείς πάνω-κάτω να μου πεις σε πόσα επεισόδια θα αρχίσει να έχει πραγματικό γέλιο κι όχι κρυόκωλα αστεία, ευχαρίστως να την ξαναπιάσω.

serpe7.jpg

#2975 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 March 2010 - 19:28

Κοίταξε. Πολλοί που βλέπουν φανατικά τη σειρά τα πρώτα επισόδεια δεν τους ξετρέλαναν και τόσο... Προσωπικά την θεωρώ τρομερά αστεία...Βέβαια δεν μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι γιατί αυτά είναι γούστα αλλά θα σου έλεγα δώστης μια ευκαιρία...Πέρνα και από το subforum που υπάρχει thread που προτείνουν κάποια επισόδεια πιο πιασάρικα για να καταλάβεις το κλίμα της σειράς, δες κάποιο από αυτά και αν και τότε δεν την αντέχεις τότε κρίμα δεν θα σε βάλουμε με το ζόρι :P

Edited by mono, 13 March 2010 - 16:06.
typo spotted

xbJ3b2w.jpeg

#2976 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 March 2010 - 19:51

Για το gintama δεν έχω σαφή άποψη, δεν έχω κάτσει να το δώ και δύσκολα θα κάτσω, αλλα το Fummofu δές το!! Το είδα χωρίς να έχω δει την κανονική σειρά, και πέθανα στα γέλια, οταν δε είδα τη κανονική σειρά και το ξανάδα, έλιωσα διπλά! Για στεγνό γέλιο δες και το Kenichi(υπάρχει και με greek subs) έχει και ξύλο μέσα αλλα πάνω απο όλα έχει ΠΟΛΥ γέλιο

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2977 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 13 March 2010 - 03:02

Μπορει καποιος να μου πει μερικα ανιμε το ιδιο πορωτικα με το Hajime no Ippo? Kenichi το εχω δει. Major το απεκλεισα γιατι οι πρωταγωνιστες ειναι μικρα παιδια, απο οτι ειδα. Η αληθεια ειναι πως ανιμε με πρωταγωνιστες μικρα παιδια δεν μου αρεσουν καθολου. Οποιος μπορει ας βαλει ενα χερακι

Ευχαριστω
Posted Image

#2978 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 13 March 2010 - 03:23

Μπορει καποιος να μου πει μερικα ανιμε το ιδιο πορωτικα με το Hajime no Ippo? Kenichi το εχω δει. Major το απεκλεισα γιατι οι πρωταγωνιστες ειναι μικρα παιδια, απο οτι ειδα. Η αληθεια ειναι πως ανιμε με πρωταγωνιστες μικρα παιδια δεν μου αρεσουν καθολου. Οποιος μπορει ας βαλει ενα χερακι

Ευχαριστω

Οne outs και eyeshield 21 θα σαρεσουν λογικα.
Το major επισης ειναι καλη σειρα αλλα πρεπει να γουσταρεις τρελα baseball για να σαρεσει και να δεις τα 120 κατι επεισοδια του .Στην αρχη και μενα μου χε φανει καπως που ο προταγωνιστης ηταν παιδακι νηπιαγωγειου/δημοτικου αλλα τελικα δεν με χαλασε καθολου και η πρωτη season παραμενει η αγαπημενη μου.Μετα βεβαια σαν κλασικο coming of age shonen ο honda μεγαλωνει και ενηλικιωνεται αλλα καπως πεφτει το ενδιαφερον της σειρας κατ εμε..
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#2979 Exosouler

Exosouler

L2J Pro Developer

• Members
  • 26 posts

Posted 13 March 2010 - 03:42

αγαπητέ freak27 εγώ θα σου πρότεινα να έβλεπες το Slam Dunk ειναι πολυ "Επικό" για μένα!! έχει πλάκα και ο πρωταγωνιστής μοιάζει με τον ippo και τον Kenichi διοτί και αυτός προσπάθει
να μάθει καλο μπασκετ

Edited by Kenny, 13 March 2010 - 14:33.
post split

Spoiler:

#2980 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 13 March 2010 - 15:23

Μαλιστα, πολυ ωραιες προτασεις. Ειδα και ενα ακομη site εκτος του anidb και μπορω να πω οτι οι προτασεις του σε similar anime, ειναι παρα-παρα πολυ καλες. Προς το παρον παω να δω το Hunter X Hunter σε DVDRip ποιοτητα, χωρις παρασιτα στον ηχο!

Επιτελους!
Posted Image

#2981 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 March 2010 - 15:59

Καλησπέρα παιδιά, έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή σειρά σε στυλ Lovely Complex & Midori No Hibi? Κάποια που να βγάζει αρκετό γέλιο, να μην έχει πολύ romance στοιχείο κι αν γίνεται να μην είναι τίγκα στο fanservice.

Εκτός από τα πολύ καλά αγροτεμάχια που πρότειναν οι αυτάδελφοι παραπάνω, ρίξε μια ματιά και στο School Rumble (δες το 1ο season, και μέχρι το eps14 του δεύτερου). Είναι μια κωμωδία που προσωπικά είχα απολαύσει πολύ.... :thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2982 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 15 March 2010 - 18:48

0είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος που επιτελούς είμαι και πάλη κοντά σας μετά από μια περιπετειώδη κατάσταση με την καρδία μου για 4 μήνες και κάτι είμαι πάλι εδώ στο αγαπημένο μου forum λιπών έχω χάσει βεβαία λίγο ΕΣΟΔΕΙΑΣ άλλα πείτε μου κάνα κάλο anime που θα με κάνει να γελάσω έχω δει :
Spoiler:
λιπών περιμένω απαντήσεις .
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2983 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 March 2010 - 18:59

0είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος που επιτελούς είμαι και πάλη κοντά σας μετά από μια περιπετειώδη κατάσταση με την καρδία μου για 4 μήνες και κάτι είμαι πάλι εδώ στο αγαπημένο μου forum λιπών έχω χάσει βεβαία λίγο ΕΣΟΔΕΙΑΣ άλλα πείτε μου κάνα κάλο anime που θα με κάνει να γελάσω έχω δει :

Spoiler:
λιπών περιμένω απαντήσεις .

Περαστικα man.
Tσεκαρε Gyagu manga Biyori,Tentai Senshi Sunred και Mudazumo naki kaikaku να λιωσεις στο γελιο :P
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#2984 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 15 March 2010 - 20:17

Περαστικα κ σου ευχομαι οτι καλυτερο για το μελλον φιλε μου.
Εγω θα τολμησω να σου προτεινω το Golden Boy.Δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει το χιουμορ του αλλα εγω προσωπικα δεν εχω ξαναγελασει τοσο πολυ.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2985 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 16 March 2010 - 04:20

Περαστικα man.
Tσεκαρε Gyagu manga Biyori,Tentai Senshi Sunred και Mudazumo naki kaikaku να λιωσεις στο γελιο :P

Seto no hanayome
love hina
lucky star
toradora
zero no tsukaima

ειναι μερικα απο εκεινα με χιουμορ

:canthelp:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires